Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: E50 kullanmaya karar verenlere.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: E50 kullanmaya karar verenlere. Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rabies

28 Aralık 2006; 15:24:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Garantiye vermek malesef çözüm değil çünkü türkiyedeki teknik servisler çok kötü.

Kvk teknik servisine 10 tane ölü piksel olması nedeniyle başka bir telefonu vermiştim ekranını değiştirdiler ama fotoğraf çekme tuşu ve tuş takımını rezil ettiler. Fotoğraf çekme tuşu içeri göçmüş ancak aşırı kuvvet uygulanırsa çalışıyor. Geri götürdüm "telefonda problem yok zamanla yerine oturur" dediler. Yani bu telefonu ilk üreten firma bilmiyor ne yaptığını kvk teknik sevisindeki alim, yüce insan böyle buyuruyor.. Telefonu marangoza götürüp böyle bir cevap alsam eyvallah da, adı teknik servis olan bir yer böyle cevaplar vermemeli. Belli siz beceremeyeceksiniz garanti dışı kalmayacağını taahhüd edin ben tamir edeyim telefonu getirip size göstereyim dedim, olmaz yapamazsınız arkadaş özel aletle açıyo o telefonu cart curt dediler. O telefonun hala tuşları bozuk, garanti süresinin dolmasını bekliyorum..

Yine başka bir telefonu sim kart okuma problemiyle verdim 1 hafta tamirde bekledi, geri aldığımda tuş takımını o kadar rezil etmişler ki nerdeyse rüzgar esse tuş kilidi açılıyor (bir nevi dokunmatik olmuş alet). Ertesi gün geri götürdüm bozuk bu telefon diye. 3 gün daha bekledi board'u komple değiştirmişler telefon çok şükür düzeldi.

Şimdi bu E50'yi garantiye verirsem başıma kimbilir neler gelir düşünmek dahi istemiyorum. Reset atsın hergün ben razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabies -- 28 Aralık 2006; 17:05:26 >

the wise man walks always with his head bowed, humble, like the dust...
---
he who speaks, does not know; he who knows, does not speak.
imhotep1382

28 Aralık 2006; 15:33:27 

arkadaş sende fabrika ayarlarını geri yükle düzelmezmi yada flaş atırsan çok zor durumda kalırsan bi dene.bende nokia servisinden memnun değilim.

N82
komplocu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Aralık 2006; 9:40:31 

rabies kardeş garantiden kastım teknik servis kontrolümde yazılım atılması yaptırsan tanıdık kvk yokmu sadece yazılım attırsan sen kendin yazılım(versiyon güncelleme)atarken belki birşey olmuştur...yoksa Türkiye deki teknik servislerin durumunu en iyi bilen biriyim hızlı sistemde laptopumun anasını ağlatmışlardıda bende onları meletmiştim.....

(((B U L L E T P R O O F ®)))
Nokia E51 Turkcell,Lenovo N100 3000,Toshiba A200-1LA,ASUS P526 PDA Avea,Magellan explorist 400 GPS,Ford Ranger ve BEN işte MOBİL EKİP
imhotep1382

29 Aralık 2006; 11:48:43 

m cüzdan olayına alternatif program prosu yok ama ilaç bulmak lazım
http://www.epocware.com/download/series60/HandySafe_S60_3_Demo.zip

N82
rabies

29 Aralık 2006; 13:25:33 

Tanıdık KVK'cı yok malesef. Telefona ben update yapmadım ilk geldiği yazılımla kullanıyorum. Nokia'nın support forumunda yazana göre aralık başında 6.41.... firmware'i teknik servislere gelmiş. Yakında internetten bizim indirmemiz için de yayınlarlar.

Bu arada telefonu aldığıma pişman değilim, öyle bir izlenim bıraktıysam onu düzelteyim. Yine telefon satın almam gerekse tercihim E50 olur. N-gage ve 6630 da ilk başlarda bu tür kitlenmeler yapıyordu; iki telefonda gprs de reset atıyordu, 6630 hafıza kartını çıkarttığımda anında reseti basıyordu, yeni yazılımlarla hepsi çözüldü. İşin garibi aynı sürüm yüklü başka 6630 telefonda gprsdeki problem olmasına rağmen hafıza kartı problemi yoktu. İşletim sistemi çalıştırmak kolay değil arkadaşlar telefonlara da hak vermek lazım .

Symbian olmamasına rağmen 7210, 5100 ve 8310 un attığı reset sayısını hatırlamıyorum. O telefonlarla her gprs maceram resetle sonuçlanmıştı.

Telefonunda problemi olan arkadaşlar için söylüyorum: Kafaya takacak bir şey yok. Artık yazılım için teknik servislere de gitmemize gerek kalmadığına göre sadece update bekleyeceğiz ve emin olun bütün problemler çözülecek. Daha önce de dediğim gibi 6630'un yazılımı ancak bu sene başında olgunlaştı/tüm problemlerinden kurtuldu.

güncelleme: Telefon az önce konuşmanın ortasında tarif edemeyeceğim bir ses (alarm sesi ile telefonu hoparlöre yaklaştırınca çıkan ses arası bir şey ) çıkardı yaklaşık 15 saniye sürdü ve ardından olağan günlük resetini attı ben de rahatladım. Bütün gün nezaman reset atcak diye gözüm üstündeydi. artık yarınki reset için hazırlanabilirim .

Telefonu almayı düşünenler yeni yazılım çıkana kadar böyle problemlerle uğraşacaksınız haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabies -- 30 Aralık 2006; 0:11:20 >

the wise man walks always with his head bowed, humble, like the dust...
---
he who speaks, does not know; he who knows, does not speak.
therebeder

29 Aralık 2006; 18:18:15 

NOKIA E 50 METAL BLACK

therebeder

29 Aralık 2006; 18:20:33 

RESIM

hepsi burada da satista
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16002&productid=telcepnoke50mb

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunkap -- 29 Aralık 2006; 18:27:37 >

luxaeterna

31 Aralık 2006; 1:37:13 

Bugün büyük bir hevesle hafıza kartı alıp daha önceki sayfalarda verilen yazıtiplerini yükledim. Yine büyük bir heyecanla telefonu açtım.Bir de ne göreyim yazıtipleri %10 oranında büyümüş! Hatta belki %10 bile değil. Yapılabilecek en son şey bu mudur? Böyle bir telefonu kullanan çoğu kişinin 40 yaş üzeri erkek olduğunu varsayarsak (iş telefonu olmasından yola çıkıyorum) ve 40 yaş üstü insanların neredeyse hepsinin hipermetropi bozukluğu olduğunu gözönünde bulundurursak Nokia'nın bu kadar küçük yazıtipli bir telefonu piyasaya sürmesi nasıl bir ticari hatadır? O kadar pişmanım ki şu telefonu satın aldığıma... Yok mu şu yazıtiplerini iki katına çıkaracak bir yöntem?

thedeparted

31 Aralık 2006; 8:52:55 

Arkadaşlar benim de sorunum videolarla ilgili. Siteden DivX Player yükledim ve önce 320*240 sonra da 220*176 çözünürlüğünde video convert ettim. (Pocket DivX encoder kullanarak) Ancak her iki çözünürlükte de videoda takılmalar yaşadım. 235 MHz işlemcinin yapabildiği bu mudur yoksa sorun benden mi kaynaklanıyor...

wolqanus

1 Ocak 2007; 12:45:55 

arkadaşlar merhaba,
ben e50 ile yeni tanıştım.
bir iki problemim var ama.
birincisi mesaj yazınca türkçe karakter kullanıldığında(ğ,ş,ı gibi) 1 karakter için 90 karakter falan eksiltiyor.
kısıtlı destekle yazıyorum gene ayı oluyor.illa mesaj dilini ingilizce mi yapmam gerekiyor.
ikincisi de indirilen temaları silemiyor muyuz??(telefon hafızasına kayıtlı ise)
şimdiden teşekkürler.
diğer butun özelliklerinden çok memnunum.
bir de biraz internette sörf yapayım dedim 3-5 dakikaya 20 kontör gitti normal midir??
nervium

1 Ocak 2007; 22:36:52 

metal black'de tekniik fark var mı ? sadece renk olayı mı ?

microgenius

Sisteme Gözat

1 Ocak 2007; 23:16:13 

merhaba arkadaşlar

ben e50 almayı düşünüyorum ama metal black ile diğeri arasındaki farkı anlayamadım ve fiyatları arasında da 100ytl fark vardı en son baktığımda.yardım edrseniz çok sevinirim. metal black daha çok hoşuma gitti benim onu almayı düşünüyorum. teşekkürler...

See you in another life brother!
therebeder

1 Ocak 2007; 23:21:10 

quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

merhaba arkadaşlar

ben e50 almayı düşünüyorum ama metal black ile diğeri arasındaki farkı anlayamadım ve fiyatları arasında da 100ytl fark vardı en son baktığımda.yardım edrseniz çok sevinirim. metal black daha çok hoşuma gitti benim onu almayı düşünüyorum. teşekkürler...

benim gordugum sadece renk farki fark cihaz ayni cihaz herhalde
bi renk icinde herhalde 100 milyon fazladan verilmez benim gorusum

microgenius

Sisteme Gözat

1 Ocak 2007; 23:29:53 

saol arkadaşım ama ben de öyle sanıyordum, bugün diğer sitelere baktım metal black 650ytl filandı diğerine baktım 557ytl yazıyodu bi de sen bak istersen.

See you in another life brother!
therebeder

2 Ocak 2007; 0:22:21 

teknik olarak ayni ben bi fark goremedim

paxxer

2 Ocak 2007; 10:39:57 

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım herkese selamlar. E50 almayı planlıyorum bu metal black olanı yeni duydum fakat telefon satanlar pek bilmiyor siyah olanı çıkarıyorlar ve nokianın sitesinde de bu modelle ilgili bilgi bulamadım acaba nerden bilgi bulabilirim. Bide E50 metal blackte handfree özelliği varmı?