Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E50 paylaşımlarımız burada tolansın

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E50 paylaşımlarımız burada tolansın Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AteSu

18 Aralık 2006; 11:52:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: kaansay

E50 ye messenger ya da antivirüs yükleyen varmı??? Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

bu sayfanın üst tarafında bir yerlerde anti virüs linki vardı onu indirdim. Gayet normal çalışıyo, tarıyo, sonuç söylüyo. Tavsiye ederim

atabey052

18 Aralık 2006; 22:17:46 

quote:

Orjinalden alıntı: aadnan

"atabey052" kardeş benim hayıflandığım bir eksiklikti tam ekran video olayı. ama iyi keşif ; tebrikler ve teşekkürler sana. Paylaşıma devam arkadaşlar.

bilgiler paylaşılırsa faydalı olur. Selamlar..

Kimileri nefes alır, yaşar üzerinde sonsuza dek; ve O'na TÜRKİYE derler, ben AŞKIM derim...

"TÜRKİYE'DE TEK KİMLİK TÜRKLÜKTÜR, EFENDİLER!..."
cuneytyarikkaya

19 Aralık 2006; 21:22:26 

Nokia E50, evet kötü bir geçmişimiz oldu kendisiyle, yerli yersiz kitlenmeleri,ekranda kullanılan ultra mini yazı karakteri, en ufak darbede kasasının ezilmesi, kullanılan malzemenin kalitesizliği beni hep üzdü. Ve sonunda ayrıldım kendisinden 8800'a döndüm.Şimdi dönüp bakıyorumda E50 ilk kullanıpda forum da topic açan biri olarak alanlara hayırlı, almayanlarında almamasını iyi dileklerimle tavsiye ediyorum.

"Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı; ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma; eğer birisi sana saati sorarsa söylersin; ama her saat başında saat kulesi gibi ötme!"
mercan2317

Sisteme Gözat

19 Aralık 2006; 21:48:50 

merhaba arkadaşlar bu e50 için hafıza kartı almayı düşünüyorum nokia nın orjinal hafıza kartını almak istiyorum ama bir türlü bulamadım acaba bana yardımcı olabilirmisiniz eyer o olmazsa hangisini almalıyım teşekkür ederim

stuka

19 Aralık 2006; 22:05:40 

nokianın orijinal kartı sadece telefonla beraber alınırken veriliyor,zaten onlarda kingston,sandisk falan sanırım.
çin malı olmadıktan sonra her markadan alabilirsin.kingston,sandisk,stormax,pqi...kesene göre.
çin malını anlamakta zor gerçi,fiyatları daha ucuz olur.ayrıca orijinal kartlarda ömür boyu garantide vardır.
quote:

Orjinalden alıntı: mercan2317

merhaba arkadaşlar bu e50 için hafıza kartı almayı düşünüyorum nokia nın orjinal hafıza kartını almak istiyorum ama bir türlü bulamadım acaba bana yardımcı olabilirmisiniz eyer o olmazsa hangisini almalıyım teşekkür ederim

stuka

19 Aralık 2006; 22:32:37 

bu e61 de de var yaw,ahahaha.yeni farkettim,çok iyi bir şey valla
teşekkürler bilgi için...
quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

uzaktan kilitleme için güvenlik ayarlarından uzak kilide izin ver özelliğini aktif hale getirip uzak kilit mesajı tanımlıyosun...mesela "kilitlen" diye bi mesaj tanımladın......soora başka bi cepten E50 ye "kilitlen" diye bi mesaj attığın zaman cihaz aniden kilitleniyo...açman için ise kilit kodunu girmen gerekiyo....arkadaşım telefonu kurcalarken bizzat denedeim, adam nooldu yaa bu telefona dedi.....güzel bişi özellik yane
quote:

Orjinalden alıntı: aadnan

atabey052 kardeş; şu uzaktan mesajla kitleme olayı baya ilginç, acaba nasıl yapıldığını da açıklayabilirsin.

xedition

21 Aralık 2006; 6:51:35 

Şu GPS modülüne de bir el atsak ya. LD-3W GPS modülü yurt dışında 100 - 120 dolar civarında, Türkiye'de nerede vardır ya da var mıdır ?

oghuz

21 Aralık 2006; 9:46:02 

illaki Nokia marka GPS modülü şart değil..
Ebay'den bluetooth gps diye aratın bi dolu marka çıkıyor (uzakdoğu asya menşeili)
Türkiye'ye kargoyla birlikte 100-120$ arası geliyor. Ben henüz almadım.
Gittigidiyor'da da görmüştüm. Bu bahsettiğim markalardan birini satan biri vardı. Ama pek ucuz değildi.
ugur@

21 Aralık 2006; 13:14:57 

arkadaşlar konuu ile alakasız olabilir ama
türkiyede gps ne durumda
kullanabiliyor muyuz ?
bu telefona gps modülü takmanın maliyeti nedir ?
üst modellierinde dahili gps var mı ?

teknopark
atabey052

21 Aralık 2006; 18:19:19 

beyler şu ana kadar bana göre telefonun tek olumsuz yönü açma/kapama tuşu. çok sert ve biraz bastırınca eziliyo. eğer tırnak geçirirseniz izi kalabilir. zamanla deforme olmasından korkuyorum. sırf bu yüzden telefonu kapatmıyorum. aynı sorunu yaşıyor musunuz?

Kimileri nefes alır, yaşar üzerinde sonsuza dek; ve O'na TÜRKİYE derler, ben AŞKIM derim...

atabey052

21 Aralık 2006; 18:21:20 

bu arada telefonun iknci eli 500 e gidiyomuş. bilginize...

Myung

21 Aralık 2006; 19:15:37 

Hocam naptin!
sifiri zati 500-550 arasinda degisiyor
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=23661 (Kvk,Genpa Garantili)

ikinci eli temizse bence en fazla 375-400 yapar.
Yeni telefon ama e serisinin kullanici kitlesi diger serilere gore kisitli oldugu icin ikinci elinin cok degerli olmadigini dusunuyorum

E61, 2GB Kingston MiniSD
Creative EP635
Cowon D2 Beyaz 4gb - Fw 3.51
Hp Pavilion Dv2580et
atabey052

21 Aralık 2006; 19:18:19 

quote:

Orjinalden alıntı: Myung

Hocam naptin!
sifiri zati 500-550 arasinda degisiyor
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=23661 (Kvk,Genpa Garantili)

ikinci eli temizse bence en fazla 375-400 yapar.
Yeni telefon ama e serisinin kullanici kitlesi diger serilere gore kisitli oldugu icin ikinci elinin cok degerli olmadigini dusunuyorum

valla ben rizedeyim. telefonun sıfırı burda 650. ikinci elide 450-500 diyolar...

Myung

21 Aralık 2006; 19:21:55