Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia E50 paylaşımlarımız burada toplansın

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia E50 paylaşımlarımız burada toplansın Sayfa: <<   < önceki  24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
faro1453

29 Eylül 2008; 6:47:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

oncelikle telefonu alalı 1-2 hafta kadar oldu (migrostan 189 ytl/6taksit)ve normal sarj ömrünü tam olarak bilmiyorum ama benim tel. 2 gün kadar gidiyor. bu süreyi uzatma için telefonun geceleri kapnmasını sabahları ise otomatik olarak açılmasını sağlyacak program arıyorum.
bileniniz duyanınız var mı?

WahshE

29 Eylül 2008; 19:13:40 

quote:

Orjinalden alıntı: provera

E50 metal black beş aydır kullanıyorum ilk olarak telefonu alıır almaz software updater ile sürümü güncelledim ve V07.36.0.0 sürümünü telefona yükledim. handsfree problemiyle hiç karşılaşmadım telefonumda hiç problem yaşamadım 2 video programı 1 mp3 programı 4-5 tema yükledim ve 1gb'lık hafıza kartını 850 mb kadar doldurdum yavaşlama kilitlenme mesajlarda yazım aksaması vb türdeki bahsedilen problemlerin hiçbirisiyle karşılaşmadım. Bir kere sağlam yere düşürdüm kasa oldukça dayanıklı çıktı ben tamam telefonu dağıttık demiştim ama köşede küçücük bi ezik dışında birşey olmadı. Kullandığım ilk symbianlı telefon ve symbianın hiç dezavantajını yaşamadım telefonun özellikleri çok güzel ekran kalitesi muhteşem değil fakat video izlerken üstün performans sergiliyor ses kalitesi sınıfındaki çoğu telefondan bir adım önde (bence) stereo kulaklık kullanıyorum mp3 player ihtiyacımı direk karşıladı. kulaklıksız ses kalitesi tatmin edici. resim kalitesi daha doğrusu resim çekme yeteneği uygun koşullar dışında gerçekten berbat. hiç oyun yüklemedim nasıl performansı var bi fikrim yok. şarjı çok iyi. sadece telefon ve mesaj kullandığım zaman ayda gelen giden 400 mesaja yakın ve aylık gelen giden toplam 3-4 saatlik az bir konuşma süresiyle az internet ve çağrılar dahil mp3 dinleme resim çekme ve video oynatma hariç 6güne yakın şarjı gidiyor genelde 5 gün bu söylediklerimi kıstığımız zaman 1 hafta şarj kullanabiliyorum. fakat şunu belirteyim telefonda ekran parlaklığını yarıda kullanıyorum güç tasarrufu 1 dakika ve ışık zaman aşımını 10 saniyede kullanıyrum ekranda etkin bekleme açık ve çok renkli resimli temalar kullanmıyorum telefonla internetten nokianın kendi sitesinden yüklediğim orjinal temaları kullanıyorum arada bir duvarkağıdı yüklüyorum kaldırıyorum. yazı boyutu kendi adıma konuşayım çok iyi internette gezinmek keyifli telefonun internet için kendi yazılımı çok iyi. bluetooth performansından çok memnunum. ortadaki joystick tuşu problem yaratmaz güveni veriyor ayrıca paketten çıkan kablo ile bilgisayar bağlantısı tamamen problemsiz hatta bilgisayar ile telefonu yönetmek msj yollamak vb. şeyler gayet kolaylaştırıcı bir artı.toparlamak gerekirse tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor telefonda wireless olsaymış süper olurmuş diye düşünmeden edemiyorum. tek endişem arkadaki siyah renki metal kapağın çizildikçe boyasının kalkması inşallah böyle bir sıkıntı yaşamam. E50 alacaklar ve almışlar umarım kafalarında bir fikir oluşturmuşlardır.

güzel anlatmışsın ama okuması biraz zor oldu

ya şu unsigned uygulamaları nasıl yüklüyorsunuz?
konuyla ilgili anlatılan şeylerde değişiklik olmuş. symbiansigned.com dan alamadım sertifikayı.
yardımcı olursanız sevinirim.

lenovo v200 paylaşım alanı
WahshE

29 Eylül 2008; 19:18:31 

quote:

Orjinalden alıntı: faro1453

oncelikle telefonu alalı 1-2 hafta kadar oldu (migrostan 189 ytl/6taksit)ve normal sarj ömrünü tam olarak bilmiyorum ama benim tel. 2 gün kadar gidiyor. bu süreyi uzatma için telefonun geceleri kapnmasını sabahları ise otomatik olarak açılmasını sağlyacak program arıyorum.
bileniniz duyanınız var mı?

benimki de çok uzun süre gitmiyor proveranınki 5 gun gidiyormuş

sexai

29 Eylül 2008; 20:02:53 

kilif kullanan var mi
nereden aldi
kaca aldi
ne onerirsiniz_

100 YIL

Nokia E50i - BenQ Z2 Qube - iRiver H10 20 GB + Sennheisser PMX 60 - Canon A590 IS + 2 GB Kingston SD -DELL VOSTRO Notebook
WahshE

30 Eylül 2008; 14:32:47 

quote:

Orjinalden alıntı: sexai

kilif kullanan var mi
nereden aldi
kaca aldi
ne onerirsiniz_

kullanmıyorum
migrostan 2 hafta önce aldım.
194 lira kargo dahil.
bu fiyata bulursan kaçırma. Eğer wi fi beklentin yoksa; 10 numara telefon.

aretgit

30 Eylül 2008; 17:40:11 

quote:

Orjinalden alıntı: ahmsen

Arkadaşlar e50'de java bir oyun yüklemek isterken yüklemenin sonuna geldiğinde yüklenemedi diyor. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: aretgit

bende nokia e 50 var. hertürlü s60 3rd proğramı yükleyebiliyorum ama jar , jad yüklemeye başladığım zaman yükleme hanesi doluyor en son az bir yer kalınca yüklenemiyor deyip kapatıyor. şimdiye kadar hiç bir java yükleyemedim.

ayrıca java yüklemek için extra bir proğram yüklemeye gerek varmı?

selamlar

arkadaşlar bide ayrıca merak ettiğim çok bilmediğim bazı şeyler var.
mesela bu gprs ne işe yarıyor, yani uydudan falan internete bağlanmadan yer-konum bulabiliyormuyuz veya benzeri özellikler.

birde benim telefonun versiyonu v07.36.0.0 RM-170 bu son versiyonmu değil ise nasıl versiyon yükseltiyorsunuz?

java zaten çalışmıyor.

birde extra hanı süper dediğiniz veya olmazsa olmaz dediğiniz şeyler proğramlar nelerdir E50 için.

birde ana sayfa duvar kağıdını tam sayfa yapabiliyormuyuz?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar bir ilgilensek diyorum

kaddix

30 Eylül 2008; 21:44:05 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ahmsen

Arkadaşlar e50'de java bir oyun yüklemek isterken yüklemenin sonuna geldiğinde yüklenemedi diyor. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

quote:

bende nokia e 50 var. hertürlü s60 3rd proğramı yükleyebiliyorum ama jar , jad yüklemeye başladığım zaman yükleme hanesi doluyor en son az bir yer kalınca yüklenemiyor deyip kapatıyor. şimdiye kadar hiç bir java yükleyemedim.

ayrıca java yüklemek için extra bir proğram yüklemeye gerek varmı?

selamlar

arkadaşlar bide ayrıca merak ettiğim çok bilmediğim bazı şeyler var.
mesela bu gprs ne işe yarıyor, yani uydudan falan internete bağlanmadan yer-konum bulabiliyormuyuz veya benzeri özellikler.

birde benim telefonun versiyonu v07.36.0.0 RM-170 bu son versiyonmu değil ise nasıl versiyon yükseltiyorsunuz?

java zaten çalışmıyor.

birde extra hanı süper dediğiniz veya olmazsa olmaz dediğiniz şeyler proğramlar nelerdir E50 için.

birde ana sayfa duvar kağıdını tam sayfa yapabiliyormuyuz?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar bir ilgilensek diyorum

GPS ile GPRS i karıştırmışsın galiba. internete bağlanmadan uydudan konum bilgisi alabilmen için telefonunda dahili GPS alıcısı olması lazım. N95, N82, N95 8GB vs. GPRS ile de konum bilgisini alırsın fakat kullandığın operatörün tarifesi üzerinden ücret ödersin.

telefonda java çalışıyor

duvar kağıdını tam ekran yapmak istiyorsan ThemeDIY programını kullanıp istediğin resmi tema olarak kullanabailirsin

Nokia Üyesi

CX300
WahshE

30 Eylül 2008; 22:13:30 

ya şu unsigned uygulamaları nasıl yüklüyorsunuz?
konuyla ilgili anlatılan şeylerde değişiklik olmuş. symbiansigned.com dan alamadım sertifikayı.

aretgit

2 Ekim 2008; 18:23:20 

java çalışmıyor.

kesinlikle.

WahshE

2 Ekim 2008; 22:05:50 

quote:

java çalışmıyor.

kesinlikle.

sertifika hatası mı?

provera

5 Ekim 2008; 11:49:26 

WahshE

Benimde başıma geldi mp3 ve video programları ararken telefona yüklemeye çalıştığım çoğu programda sertifika hatası ve bu program telefona uygun değil mesajlarını aldım. telefona uygun değil mesajı verenlerle birdaha uğraşmadım ama sertifika hatası verenler şu mesajı veriyordu "süresi geçmiş sertifika" . Genelde yükleyeceğim programın son versiyonlarını son sürümlerini bulup yüklemeye çalıştım (S60 3rd programları )kimisinde anında yüklendi kimisi yine süresi geçmiş sertifika dedi sağda solda okuduğum tarihi geri al çözümünü denedim telefonun zamanını değiştirdim. yıl 2008 ise 2005e getirdim yine olmadı ama 2007de oldu. çok geri alıncada olmuyormuş. programlar çalışıyor. Hatta bazı temalarda bile sertifika problemi verdi yine aynı çözümle yükleyebildim ama bu sertifika konusunda hala tam olarak bilgim yok yanlış biliyorsam düzeltin bu sertifikalar yüklenen programlarda oluyor galiba. birde telefondan şu ayar var daha öncede forumda geçti sanırsam:

MENU>ARAÇLAR>UYG.YON.>SEÇENEK>AYARLAR> yazılım yükleme(tümü) , çev.içi sert.kontrolü(kapalı)

Şarj konusunda gerçekten memnunun yukarıda yazdığım konudaki şartlar altında 5 gün gidiyor herzaman denk gelmemekle birlikte başka hiç birşey kurcalamadan sadece az konuşma ve mesaj ile 7 güne kadar çıkıyor biraz yüklenince program yükle kaldır müzik dinle resim yükle kaldır video izle işlemlerini abartınca normal olarak 2güne düşüyor. bildiğiniz gibi telefonla birlikte BL-5C bataryası veriliyor bataryanın üstündeki orjinallik hologramının kenarında kazıdığınız zaman numaralar çıkıyor o numarlarla şu anda adresi tam hatırlamıyorum nokianın kendi sitesinin bir bölümünde bu numarayı yazarak bataryayı kontrol ediyorsunuz eğer orjinal değilse ücretsiz değiştiriyorlar.

furkan-hakan

5 Ekim 2008; 21:35:10 

googleda nokia e50 haber yazdığımda inanılmaz iddialar çıkıyor karşıma... gerçekten böyle şeyler oluyor mu hiç? kullananlara sorayım dedim

ҳ̸Ҳ̸ҳ˙·٠•●•٠ [̲̅F̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅K̲̅][̲̅A̲̅][̲̅N̲̅]●[̲̅H̲̅][̲̅A̲̅][̲̅K̲̅][̲̅A̲̅][̲̅N̲̅]٠•●•٠·˙ ҳ̸Ҳ̸ҳ
Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ekim 2008; 23:55:23 

Haftaya inşallah bi telefon almayı düşünüyorum.

Bu telefonda sorun yaşayan var mı?

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|||Ore wa omae ga suki da|||Dh Opel Takımı|||Astra Kullanıcılarının Yeri|||Ore wa omae ga suki da|||
rds

8 Ekim 2008; 21:09:40 

Şimdi dilimin döndüğünce sorulara yanıt vermek istiyorum.

Öncelikle sertifika sorunlarına değineyim: Zamanında sertifika için symbiansigned.com imei numaralarımızı sisteme kayıt etmek sureti ile bize bir dosya oluşturup bunu küçük bir programcık yardımı ile sertifika isteyen programlara monte edebiliyorduk. Fakat symbiansigned.com'a geçenlerde bende girdim ama imei numaramı verip dosyayı alacağımız yer yoktu. Yani bir değişiklik olmuş ve son durumda nasıl yapıcaz bilemeyeceğim. Ben zamanında 2011 yılına kadar geçerli sertifika almışım :)

Telefon problemine gelince; aldığım günden beri envai çeşit program denedim, yükledim, kaldırdım, internete girdim, yani telefonu denedim; ama herhangi bir sorunla hiç karşılaşmadım. Alalı 11 ay oldu ve ne telefonu açarken sesi dışarıya verdi nede başka birşey. Hiçmi bir şey olmadı? Oldu, ama sadece kilitlendi, oda durdukyere olmadı, hatırladığım kadarı ile internette birşeyler yaparken kilitlendi diye hatırlıyorum, ondada sorunu bataryayı çıkartmadan sadece telefonu kapatarak çözdüm. Bunu özellikle belirttim çünkü kilitlenmelerde bataryayı çıkararak çözüyorduk.

Kilitlenme ve muhtemel sorunlarla ilgili olarak, şu anda benim telefonun yazılımı: V 07.36.0.0 RM-170. Bundan önceki versiyonlarda sorun çıkmıştır, doğrudur. Fakat bu versiyon ile sorunların tamamı çözülmüş diyebilirim. Bundan daha güncel yazılım varmı bilmiyorum ama bu şu an kullandığımız versiyonu güncelleme gereği duymadım. Haliyle sorunlar önceki versiyonlardandı diyebiliriz.

İddalara gelince; yukarıda anlattığım gibi sorunlar versiyon ile alakalı idi. Ve V 07.36.0.0 versiyonu ile sorunlar çözüldü. Zaten yeni sorunlar olsaydı bu sayfalarda okurduk. Versiyonu yükseltmek istediğimizde Nokia sitesinden en güncel yazılımın ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

GPS olayına değineyim. Nokia E50 GPS'e tam destek veriyor. Harici Bluetooth GPS Alıcısı ile Nokia E50 tam uyumlu olarak çalışıyor. Bunun anlamı, Garmin veya smart2go yazılımlarını edindiğinizde ve "Nokia LD-4W Bluetooth GPS Receiver" cihazını aldığınızda GPS olarakta kullanabilirsin. Fiyatı 100 YTL civarında.

Sonuç olarak, bu telefonu 360 YTL ye aldım, şimdilerde fiyatı gerçekten çok düşmüş. Telefon almak isteyene gerçekten, samimi olarak tavsiye ederim. Sorun çıkarmıyor. Ama diyip bir parantez açmak istiyorum, eğer alabiliyorsanız bu telefonun bir üst modeli olan E51 modelini almanızı cidden öneririm.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rds -- 8 Ekim 2008; 21:07:11 >

Sony PlayStation 3 40 GB Pal,Sony KDL40D3500,Sony PSP,Sony PlayStation 2 SlimSilver
PSN : sekobas
provera

19 Ekim 2008; 1:11:41