Şimdi Ara

Mimar için IPS mi , TN mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Monitör almak istiyorum. FHD almak istemiyorum en az 2K veya 4K istiyorum, hem IPS hem 1 milyar renk olsun diye uğraştım ama bulamadım en fazla 1600 lira verebilirim. Yinede az daha esneyebilir. Mimari program kullanıyorum, oyun da oynuyorum ama değerlendirme kriterim iş öncelikli. 3DS MAX, PS için en iyi fiyat performans ürününü seçmek istiyorum.



    Birde monitörün tasarımı çok önemli. Aldığım malzeminin görselliği olmayınca tercih seçeneklerim arasından çıkıyor. 1 Milyar renk ile 16.7 milyon renk benim için hayati derecede fark yaratır mı ?



    Şuan 20inç Casper LCD monitör kullanıyorum, çıktı alıp geldiğimde aldığım render`ı tanıyamıyorum. PS`da ne kadar düzeltirsem düzelteyim kesinlikle adam akıllı bir sonuç çıkmıyor. Böylesine kötü bir monitörden geçeceğim için iki seçenekte beni aşırı tatmin eder.

    Sizce hangini neden tercih etmeliyim ? Elimdeki tek IPS ekran iphone :D Render`ları telefona atıp kontrol etmekten yoruldum.



    1- Dell UltraSharp U2715H 27" 8ms HDMI DP mDP MST Usb Pivot IPS Led Monitör

    2- Samsung U28D590D 28" 1ms 2xHDMI DP 4K Ultra HD Led Monitör
     Mimar için IPS mi , TN mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bence 2160P'ye gerek yok. Size lazım olan IPS ve 1440P bir monitör. U28D590D ise TN panel. U2715H iyi bir tercih olar.

    İkinci el düşünürseniz, U2713H veya HM de aynı işi görür ama onların çerçevelerinin kalın olması, U2715H varken size hoş gelmeyebilir ama arada da 500-600 TL fark olacak; bunu da hesap etmek gerek. Tasarım dışında bir farkı olmayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.