Şimdi Ara

Digiturk Kanal Listem ve başka şeylerr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün yeni digiturk bağlattık eve.kanal kısımlarını ayarlamak istiyorum. eski uydumdaki kanal düzenini burda nasıl yapıcam? modeli dcr dt 8003 .
    digiturkü bağlatma sebebim geçen telefonla aradılar 3 ay 15 tl geri kalan aylar 24 tl olmak üzere ücret ödeyeceksiniz. tüm belgesel film kanalları lig tv olacak dedi adam bana. banada baya cazip geldi okeyledim fakat lig tv maçları göstermiyor. belgesel film kanallarından başlıca gelenleri var.
    soru 1 : kanal listemi nasıl değiştiricem
    soru 2 : lig tv var diyerek beni mi kandırdılar ?



  • kanal siralamasi yapamazsiniz. ancak favori yaparsiniz. kandirmislar buyuk ihtimalle o fiyatlara lig tv vermiyolar ilk aylar hediye olarak tanimlanmis olabilir ve kapanir ileride. online islemlerden bakin hangi paketiniz nasil tanimlanmis diye. kolay gelsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli_Yaban -- 24 Ocak 2015; 23:12:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkusuzmo kullanıcısına yanıt
    Turksat süper paket vermişler size kandırma olayı lig tv ile de sınırlı değil paket sadece ilk ay 15 tl kalan aylarda önceden 24 liraydı ama zam geldi 27 yada 28 oldu.
    O pakette en iyi film kanalı moviemax premier de yok ( gerçi kanal türksatts da yok)
    Kısaca paketteki kanallar sd olduğundan eğer hd tv varsa elinizde kesinlikle çöp tüplü tv varsa idare eder ama lig tv falan yok bu pakette eğer iptal rtmek isterseniz acele edin 7 gün dolmadan iptal edin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanal liste düzenini favori kısmından yapabilirsiniz fakat anlamadığım sebeplerden ötürü ben ne zaman favori listesini oluştursam 1 hafta olmadan aradan bazı kanallar kayboluyor. Yani onunla da uğraşmayın derim. Digitürk kanal sıralamasına alışmak kısa bir zamanınızı alır sadece.

    Diğer meseleye gelirsek size 1 aylık lig tv hediye edilmiş olabilir fakat %99 eminim ki bunu size böyle söylememişlerdir. Bence de geç olmadan arayıp iptal ettirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.