Şimdi Ara

Cevap: PEUGEOT 208 SAHİPLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilginiz olsun diye söylüyorum. Servis 45 000 bakımı için 550 tl fiyat verdi. Bu fiyata benim isteğim üzerine yakıt filitresinide ekledim. Canım çok sıkıldı. Sis farı taktırmak içinde 500-600 arası tutar gibi afaki bir rakam verdiler. Veren servis Göral Sahibi Nezih bey tanıdığım olmasına rağmen koydu fiyat bana. Canım gerçekten çok sıkıldı.

    Babamın arabasını servise götürdüğü babamın ısrarı üzerine götürdüm. Şaşmazda çok iyi niyetli insanlar arabayı 1 saat içinde hallettiler. Parçaları ben aldım yedek parçacıdan, orjinalleri 165 TL tuttu. 50 TL'de işçilik aldılar. Bu kadar bitti gitti.

    Servis lambasını bile söndürdüler. Ben ekstradan neden yakıt filitresini değiştirmek istediğimi anlatayım. Yıllarca dizel jeneratör fabrikasında üretim ve ar-ge şefliği yaptım. filitrenin elemanlarının aslında ne kadar hassas olduğunu biliyorum. Daha öncede yazdım Ankara'da -16 C'lerin yaşandığı gün benim aracım yakıt yolu arızası vererek yolda kaldı. Arıza kaydı silindikten sonra çalıştı. O zaman aklımın kenarına yazmıştım. Bunun değişmesi gerektiğini. Eğer mazot içindeki su veya herhangi birşey dondu ise filitreye zarar vermiştir diye güvenlik amaçlı değiştirdim.

    Bakımı götürdüğüm yer Şaşmazda Özen Kardeşler isteyene adresini verebilirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.