Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Beni Dolandırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 ay önce Vatan biligisayardan Asus laptop aldım, cihazın 10 gün önce vidası düştü ve masaüstü açılmamaya başladı. Asus teknik servisi aradım cihazı bize ücretsiz yollayın dediler tamam dedim telefonu kapatmadan yeni cihazda vida düşmesi olur mu dedim hayır olmaz dediler benden seri numarası istediler numarayı verdiğimde satın alma tarihinden 25 gün önce Ram arızasından dolayı ramlerini değiştirmişler aldığınız cihaz sıfır değil emin misiniz diye bana soruyor. Bende tabi faturası var dedim, aldığınız yere götürün iade edin dediler. Vatan bilgisayara gittim olayı anlattım olmaz öyle şey dediler laptopu aldılar teknik servise göndereceklermiş. 1 haftadır ses yok ne gibi bir süreç izlemeliyim.

    Konu yanlış yerdeyse düzeltilebilir.



  • Süreç basit. Teknik servis sonucunu yazılı şekilde alacaksın. İade almazlarsa vatan'a mail atacaksın, oradan da yok derlerse hakem heyetine taşıyacaksın.
  • Valla vatanda olan şeyler bunlar. daha önce satılıp iade alınan makineyi aynen sıfır diye sattıklarını biliyorum. iade alacaklar bi şekilde. eğer özel bi indirimle aldıysan(onların %25 i meşhurdur) hediye çeki al. çünkü alışveriş yaparken aynı indirim oranını tekrar veriyorlar sana. yok normal aldıysan git hakem heyetine ayıplı malla mağdur edildim. bedelinini iadesi istiyorum de. onlar bu şekilde karar verirler zaten.
  • Olaydan 1 ay öncede 3lü priz aldım, çocuk emliyetinden dolayı pirizin içinde 2 kapakçık var bunlardan biri açılmıyor geri götürdüm, 3 lü prizi teknik servise götüreceklermiş güldüm ama verdim mecbur 15 gün sonra mesaj attılar gittim. Sorun çözüldü kağıdı verdiler prizi aldım elime o kapakçığı sökmüşler bana geri yollamışlar bağırdım bu sefer enayi yerine mi koyuyorsunuz diye. Aradılar ettiler yenisini verdiler artık alışveriş yapmam açıkçası güvenimi bitirdiler.
  • ülkede hangi kurum düzgün ki bunlar olsun.
    Nerden tutsan heryerinden bi pislik akiyor artik ülkenin.
    çakallar diyari oldu resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hata yapmışsın. Vatana gittiğinde servise yollacayacağız dediklerinde bağırıp çağıracaktın. Polisi ararım diye korkutacaktın. Müşteriler de olayı duyacak korkusuyla müdür hemen işini görürdü. O ürün servise gittiyse en az 1 ay yoktur. Çünkü onlar 15-25 gün arası diyorlar ama hafta sonları dahil değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.