Şimdi Ara

Hollandada kuzenim mahkemeye cikiyor bakin hangi nedenle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kuzenim hollanda da otobanda giderken 40 50 sn ondeki araci yakindan takip ederek ilerlemis, sonrasinda arac saga gecince oda yoluna devam etmis , bu hafta evine mahkeme karari gelmis. Karar gerekcesi "ondeki araci yakin takip etmesi nedeniyle ondeki aracin icindeki kisinin hayatini tehlikeye atmak ve bilincli canina kast etmeye calismak gibi bir tanimla". Arac sahibinin aracinda kamera oldugu icin kamera kayitlariyla mahkemeye basvurmus.Bu hafta hakim karsisina cikicak, buyuk oranda ceza ve ehliyetine el koyacaklarini dusunuyo yine de sonucu nereye gider bisey diyemedim.Ulke olarak cok sorguladim kendimi ne zaman biz bu duzeye gelicez ben umutlu degilim ama yine de teoride hicbisey imkansiz degildir.

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşırı medeniyet yüklemesinden idrak edemedim durumu. Birkaç kez okudum küfür mü etmiş selektör mü yapmış diye. Vallahi ilginç.
  • Vay be!

• bizdeki araçlar aralarında gerekli mesafe ile hareket etmeye kalksa muhtemelen memleketin bütün yollarını doldururlardı. Bukadar araç sayısıyla başa çıkabilecekleri birşey değil
  • Ben ankarada sinyal verenlere sasiriyorum hala. adamlardaki medeniyete bak.

• Tanıdık zanettim şaka yaptım biz de tanıdık birini görünce üstüne sürmek adettendir desin .

ALmışken tam ceza alsın

Medeniyete bak be biz de gece kırmızı ışıkta durana helal diyoruz bir de
  • Ülkemizde bilinmiyor ama takip mesafesi diye bir şey var.

Öndeki araçta bir sıkıntı olduğunda aniden durması gerekse direkt kaza.

Araç kamerası şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. Bize garip geliyor ama avrupa için olağan bir olay.

• Bence ülke de bir karar çıkmalı ve araçlara görüntü kalitesi çok kötü olmayan kamera zorunluluğu getirilmeli .

%100 haklı bile olsa kamerası yok veya aktif değilse direk suç onun olmalı . Biz de kamera olsa Rusya'dan daha komik olur
  • Burda oyle bisey olsa
    Ayilik yapilir heryerde her sekilde yapildigi gibi sikayet eden adam edilenin yakinlari tarafindan genelde 10-15 kisi gelirler
    Mahkeme cikisinda bi guzel tehdit edilip bicaklanir dovulur guzelce
    Orman kanunlarina devam tam gaz kumburgaz

Boyle dusunmek istemiyorum ama neyapalim
    Alistik artik kabullendi insanlar

• Bu tür bir olayı kameraya kaydederseniz bizde de mahkemeye başvurabilirsiniz. Okuyunca hiç selektör, korna, vs olmadan masumca biraz yakından takip etmiş gibi anlaşılıyor ama olayın öyle olmadığından adım gibi eminim. Öndeki gerçekten kızmasa mahkemeye başvurur mu? Gerçi alacağı ceza aynı olmayacaktır, orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.k.o. -- 24 Ocak 2015; 17:34:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Ben ankarada sinyal verenlere sasiriyorum hala. adamlardaki medeniyete bak.

aynen valla

• Madem öyle bende anlatayim.

Yaklaşık 3 sene önce lisedeyiz.okulun bahçesindeki karı temizlemek için kar küreme aracı bahçeye girecek.
    Hocalar arabalarini cekmek için asagiya indi.
    Araçlar maksimum 300 metre hareket edecek yani.

Okulun nerdeyse camda disariyi izliyor.malum iş aracı izleme huyumuz var tutamiyoruz kendimizi.Bir hocamız 300 metre için emniyet kemeri takınca okul bir şaşırdı.afalladik.diğer hocalarimizdan biri de durumun üzerine " şov yapıyor sanki dünyayi kurtaracak mübarek " dedi
    Sonra alkıs kıyamet tabi
    Bu da boyle bir anımdır anlatayım dedim

• ne zaman bu tarz haberler okusam araç kamerası alasım geliyor.. az kaldı alıcam artık
  • Sen gel Istanbul'da boyle kullan 1 haftaya kalmaz kesin biri indirip dover. E-5 te 150-160la giderken ondekiyle arada bosluk var diye arkada ki sellektor yapiyor yurusene diye.

Turkiye ozgurlukler Ulkesi istedigini yap sorun yok.

• Ankarada araba sürerken, önümde bi arabalık boşluk olsun hemen biri gelip dolduruyor ne bu acele arkadaş anlamıyorum

• madcow165 kullanıcısına yanıt
    Adam yapması gerekeni yapıyorken ''şov yapıyor'' diyen hocanın ben beynini ....... O hocaya hakaret edip ceza almaya değmez.İnşallah 300 metre için kemer takmadı diye başına bir musibet gelirde o zaman değil 300 metre arabayı çalıştırmak için bile bindiğinde kemer takar.
  • madcow165 kullanıcısına yanıt
    Güzel bir embesil insan örneği. O öğretmenden kime ne fayda gelir ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 24 Ocak 2015; 17:57:27 >
  • Sonucu paylaşmanı merakla bekliyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.