Şimdi Ara

ALINMIŞTIR..! Acil Alınık Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ALINMIŞTIR

Ekran kartı arıyorum.
    kullanmakta olduğum kart 1gb 128bit lik NVIDIA GEFORCE 9500 GT (Hdmi çıkışından ses alamadığım için değiştirmek
    ve az biraz daha güçlüsü varsa onu almak istiyorum)
    sahip olduğum kart heralde küflenmiş serilerdendir.
    bizim zamanımızda 64mb lık mx440 ın varsa kIraldın
    power sanırım 300lük yarın detaylı bilgileri girerim(anakart psu vs gerekiyorsa)
    Amd athlon II x3 425 cpu var 3 çekirdek
    anakartımda asus m2n68-am se2
    4gb ram var ddr2
    32bitlik windows 7 yüklü
    sadece pes13 oynarım arada onun dışında bildiğin evdeki atıl pc konumunda ders vs için kardeşim kullanıyor
    salondaki tv ve ses sistemine bağlı (tv sony w805 ses sistemi z5500)
    arkadaşlar falan geldimi "pes atak" dediği zaman üzmücek şimdi gençlerin yolda bulsa almaya değmez dediği kartlardan varsa satıcak
    izmirdende olursa daha iyi olur teklif vs durumlarını burdan,pm den dilediğiniz gibi bildirebilirsiniz

Edit- resimler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunt_etehen -- 7 Mart 2015; 19:09:28 >

• Hocam elimde 2gb ddr3 128 bit dx 11 axle marka gt 430 var sisteminize yeterli olur. Kutusu mevcut. 75 tl istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    INTEL i7 6700K / ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO / CORSAIR VENGEANCE 32 GB 2666MHZ / ZOTAC GTX970 AMP EXTREME CORE EDITION / SAMSUNG 850 PRO 256GB SSD / WD BLACK 1 TB / WD GREEN 2TB / CORSAIR GRAPHITE 730T / SEASONIC PLATINUM 1050W / CORSAIR H100i GT / ASUS VX238H MONİTOR / THERMALTAKE THERON MOUSE / LOGİTECH G105 / CREATİVE INSPITE T3300
  • Koptuk hocam :)

"şimdi gençlerin yolda bulsa almaya değmez dediği kartlardan"

HDMI ses için biraz uğraşın belki driver veya yapılandırma sorunu olabilir.
    amaç grafik olarak daha verimli ise onu satın uygun bi fiyata (60TL gider)

hdmi olayını araştırdım spdif denilen bi zıkkım söz konusu oda benim anakartta yokmuş
    bi konuda umut verici bişeyler buldum cd-rom için anakartta line in falan varmış orayala bişeyler denedim olmadı
    performans olarak aslında memnunum pes13 en son full ayarda gayet güzel oynatıyor
    dediğim gibi oyun bizden geçti ayda yılda bir elimi sürüyorumda baba bazen oynuyor e haliyle gözlerde eskisi gibi değil :)
    klavye mouse aldım kablosuz hdmi ilede bağladım tv den kurcalasın diye ses olmadı olduda
    güzelim z5500 mundar oldu resmen ses çamur :)

edit- baba oynuyor derken bilgisayarda net,earth falan pes değil yanlış anlaşılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunt_etehen -- 26 Ocak 2015; 13:38:56 >
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: emptyface1

http://forum.donanimhaber.com/m_102205225/f_//tm.htm#102205225

iyide bunun hdmi girişi nerde ?
    okumadan direk link paylaşmışsınız
    edit- ayrıca 100 liraya kadar alacağım yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunt_etehen -- 4 Şubat 2015; 0:47:40 >

• Elimde kullanmadığım Atı Radeon HD 3870 var Pes 2014 bile sorunsuz oynuyordum istersen.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dantes7

Elimde kullanmadığım Atı Radeon HD 3870 var Pes 2014 bile sorunsuz oynuyordum istersen.

iyi güzel diyonda ben hdmi kablomu senin kartının neresine sokacağım
  • kartınızın üzerinde iki pinli audio in girişi olmalı uygun kabloyla audio in ve anakartınızın S/PDİF girişini birbirine bağlarsanız sorun düzelicektir.

Orijinalden alıntı: Dreadfrost

kartınızın üzerinde iki pinli audio in girişi olmalı uygun kabloyla audio in ve anakartınızın S/PDİF girişini birbirine bağlarsanız sorun düzelicektir.

evet var ekran kartında fakat anakartımda spdif çıkışı yok nette araştırdım bi kaç kişi cd line in girişine bağlayınca hallolur gibi
    şeyler yazmışlar denedim bişey değişmedi performansından şikayetim yok ama evde resmin tam arkasında kasa, ses içinde 3.5mm lik kablo kullanyorum
    ses zaten her şekilde çok geliyor z5500 sağolsun ama detaylı gelmiyor tam kara düzen söz konusu :)

• an itibari ile mevcut 9500gt kartımı satmış bulunmaktayım.
    ekran kartı alış süreci hız kazanmıştır, tabi onu alana kadar anakartıda satmassam
  • EKRAN KARTI %80 ALINMIŞTIR. YARIN NET BELLİ OLACAKTIR.
    İLGİLİ ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM
  • Aldım beyler dağılın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.