Şimdi Ara

Başlangıç Elektro Gitarı..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben elektro gitar çalmaya başlayacağım. Gitar seçimi konusunda yardımınızı istiyorum. Şimdi bende 480 tl para var. Ama en fazla 400 tl ayırabilirim gitara. Kalan paraya da gerekirse üstüne koyup bir amfi almam gerek. Şimdi alabileceğim bir yer yok. Mecbur internete kaldım. Şu iki tanesini buldum, araştırdım. Metal müzik dinlemeyi çok severim, bu gitarlarda sert tonlar çıkartabiliyormuş. Pek kaliteli değillermiş ama zaten başlangıç seviyesi. İleride bir işe girip daha iyi bir gitar alabilirim. Şimdi iki sorum olacak;

Bu iki gitardan hangisi daha mantıklı, metal müzik açısından. Daha da açmak gerekirse Thrash metal.
    Ben baktım ama bulamadım, 400 tl'ye kadar internette alabileceğim ve Thrash Metal müziğe uygun sert tonlar alabileceğim bir ilan var mıdır?

Şimdiden teşekkürler..

http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/cort-x-1-bks-elektro-gitar-mat-siyah-kargo-110136664
    http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/squier-bullet-stratocaster-elektro-gitar-aw-79138798

• 2. El bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift humbucker manyetikli 22-24 perdeli herhangi bir gitar ve id core 10 ya da line 6 spider 4 15 w tarzı amfilere bak derim.

• Do-Re Müzik'te Epiphone Special II 400TL olması lazım nakitte. Bu fiyattaki en iyi alet bu. Amfi için bütçeni yetirebilirsen Roland Cube serilerinden al bi tane. Olmazsa Line 6 Spider fiyatları ikinci elde bayağı bir uygun, onları düşünebilirsin. ID Core serisini çıplak ses dinlemedim hiç, bu yüzden yorum yapamıyorum.
  • Konu kirliliği olmasın diye yazıyorum
    2.el elektro gitar alıcam kargo ücretli kaç tl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

Çift humbucker manyetikli 22-24 perdeli herhangi bir gitar ve id core 10 ya da line 6 spider 4 15 w tarzı amfilere bak derim.

Cort X1 tam dediğiniz gibi.
    quote:

Orijinalden alıntı: Leeu

Do-Re Müzik'te Epiphone Special II 400TL olması lazım nakitte. Bu fiyattaki en iyi alet bu. Amfi için bütçeni yetirebilirsen Roland Cube serilerinden al bi tane. Olmazsa Line 6 Spider fiyatları ikinci elde bayağı bir uygun, onları düşünebilirsin. ID Core serisini çıplak ses dinlemedim hiç, bu yüzden yorum yapamıyorum.

Hocam şimdi baktm dediğiniz gitarın fiyatını 500 tl yükseltmişler.
    quote:

Orijinalden alıntı: alprn58

Konu kirliliği olmasın diye yazıyorum
    2.el elektro gitar alıcam kargo ücretli kaç tl olur

Kardeş ikinci el birinci el bilmiyorum da gitar boyutarnda konya-kocaeli arası kargo 45 tl mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç bateri tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    ELEKTRO BATERİ TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.