Şimdi Ara

Dying Light'ın Kutulu Sürümlerine Yeni Tarih, Yeni Bir Müjdeyle Beraber Verildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Techland'ın zombi temalı açık dünya oyunu Dying Light'ın dijital sürümlerinin çıkış tarihi 27 Ocak. Fakat firma, geçtiğimiz günlerde oyunun kutulu sürümlerinin daha geç çıkacağını açıklamıştı. Konuyla ilgili yeni çıkış tarihi paylaşıldı.

Yapılan açıklamalara göre oyunun kutulu sürümlerinin yeni çıkış tarihi 27 Şubat olacak. Gecikmenin üzerine Techland tarafı, oyuncuları mutlu edecek bir haber de paylaşmış durumda. Belirtilenlere göre oyunun ön siparişlerine verilen Be The Zombie modu, gecikmeye özür olarak tamamen ücretsiz olarak sunulacak.

• Müjdeye gel.

Zaten ücretsiz verilmesi gereken oyun MODU için müjde demişler. Tek tek Team Deathmatch, Capture the Flag falan satın olmadı.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • wtf bu nedir şimdi US kutulu versiyonu çıkış tarihi aynı okadar beklememize gerek olmayabilir salı yada çarşamba spota düşer US kutulu versiyonu avrupa versiyonunu beklemek isteyen varsa yapacak birşey yok

• 27 subat nedir arkadaş. digital sürümü ile kutulu arasında fark yokki basılması ve dağıtılması 1 aymi sürcek

digitale devam.
  • adamlar haeralde oyunu tamamlayamamışlar geliştirmek için 1.5 ay ertelemişler dağıtım süresi bu kadar uzun olmadı olamaz hiçbir firmada böyle uzun sürmedi şu olaydan sonra techland e güvenim kalmadı madem erteleme yapacaktın digitaller de ertelenseydi böyle ayrımcılık oldu oyunun siparişi iptal edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 23 Ocak 2015; 15:16:52 >
  • Zaten olması gerekendi oldu

• Müjdeye bak,sırf dijital sattırmak için yapılmış bir strateji olduğunu düşünüyorum.
  • Oyunun sistem gereksinimleri Unity ile aynı, yayınlanan gameplay videolarını da izledim hiç o sistemi isteyecek bir görsellik yoktu o yüzden sorunlara, patchlere hazırlıklı olmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.