Şimdi Ara

2015 NA LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.300
Cevap
13
Favori
27.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CLG'yi Aphromo'nun hookları da kurtaramadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EuroAsia


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

    quote:

    Orijinalden alıntı: EuroAsia

    CLG nin kadrosu nasıl beyler?

    ZionSpartan banlı olduğu için oynayamıyor,ormanda Xmithie pek iyi gözükmedi.Zion'un yerine oynayan Benny zaten pek agresif bi oyuncu değil bekle bekle tankla sisteminda oynayan bi oyuncu o yüzden şuan pek iyi gözükmüyolar.

    Doublelift hangi takımda

    CounterLogicGaming
  • Liquid'in midi gerçekten yetenekli. Na da Bjergsenle kafa kafaya giderler. Piglet'in oynamaması bu maç için çok kayıp olmadı doğrusu Keith iyi oynadı gerçekten. Dominate de çoğu kill in içindeydi. GO LIQUID GO
  • Azir ile cait içinden geçti CLG'nin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EuroAsia


    quote:

    Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

    quote:

    Orijinalden alıntı: EuroAsia

    CLG nin kadrosu nasıl beyler?

    ZionSpartan banlı olduğu için oynayamıyor,ormanda Xmithie pek iyi gözükmedi.Zion'un yerine oynayan Benny zaten pek agresif bi oyuncu değil bekle bekle tankla sisteminda oynayan bi oyuncu o yüzden şuan pek iyi gözükmüyolar.

    Doublelift hangi takımda

    1-2 güzel hook'u vardı aphroomo'nun onun dışında doublelift ve link oyunda yok gibiydiler,minyon kestiler sadece




  • Her sene aynı şey oluyor. Şu Link'ten bir türlü kurtulamadık. Ben beğenmiyorum kendisini. Hadi geçen sene dexter ile arasında sorunlar vardı moral bozukluğu vs. iyi oynayamıyordu. O kadar eleştiri alıyorsun be kardeşim insan biraz görür bunları, çabalar. Shotcaller olmasa takımda tutmazlar diyeceğim de shotcallerlığı bile düzgün yaptığından emin değilim.
  • TL çok iyi oynadı bu hafta sonu. Keith de soloq da zaten oldukça iyi bir adc aynı zamanda ilginç şekilde takımla güzel bir uyum sağlamış. Fakat bence asıl pay Xpecial'ın. Takımı inanılmaz organize hale getirmiş. Aynı zamanda takım yönlendirmesini de harika yaptı. Piglet sonrası takım ne kadar üst seviyeye gelir bilmiyorum fakat ilk 3 ü rahat zorlayacak kapasitedeler. CLG içinde yorum yapmak biraz yanlış olur. Top lane de Zion faktörü var. Özellikle Zion'nun oyun stili falan Benny ile çok alakasız. Takım ona göre şekil alacaktır. Ama Clg için asıl sorun Xmithie bence. Çok vasıfsız ve çok etkisiz oynuyor. Bunu bu maçta çok net bir şekilde gördük zaten. Özellikle 2 level Annie ile girdiği trade akıl alır gibi değildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadouspan

    Her sene aynı şey oluyor. Şu Link'ten bir türlü kurtulamadık. Ben beğenmiyorum kendisini. Hadi geçen sene dexter ile arasında sorunlar vardı moral bozukluğu vs. iyi oynayamıyordu. O kadar eleştiri alıyorsun be kardeşim insan biraz görür bunları, çabalar. Shotcaller olmasa takımda tutmazlar diyeceğim de shotcallerlığı bile düzgün yaptığından emin değilim.

    Bence Link oldukça üst düzey bir oyuncu. Geçen sene bir dönem çok yüksek bir performans yakaladı fakat takım içindeki rolü oyun kompozisyonları ona pek uygun değil gibi. Aslında biraz C9 Hai gibi bence. Performanslarının arası yok. Ya çok iyi oynuyor 10-0-1 gibi ya da tamamen tersi oluyor. Bu yüzden olabildiğince maksimum verim alınmaya çalışılmalı.
  • Jim* kullanıcısına yanıt
    2 Lv'da Xpecial ile kapışmasında kaçması mümkün olmayacaktı. Muhtemelen takım arkadaşları da aynı şeyi söyledi çünkü top laneden Quas, bluenun dış çalısından ise Dominate geliyordu. O da killi Xpecial'a verdi. O olay dışındaki Xmithie yorumlarına katılıyorum. Ben bir CLG taraftarı olarak "en azından bu haftalık" performansını beğenmedim. Umarım Zion gelince işler değişir ve Xmithie'de kendisini toparlar. Yoksa NA'da tutunacaklarını sanmıyorum bu sene takımlar çok güçlü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 26 Ocak 2015; 1:30:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadouspan

    2 Lv'da Xpecial ile kapışmasında kaçması mümkün olmayacaktı. Muhtemelen takım arkadaşları da aynı şeyi söyledi çünkü top laneden Quas, bluenun dış çalısından ise Dominate geliyordu. O da killi Xpecial'a verdi. O olay dışındaki Xmithie yorumlarına katılıyorum ben bir CLG taraftarı olarak "en azından bu haftalık" performansını beğenmedim. Umarım Zion gelince işler değişir ve Xmithie'de kendisini toparlar. Yoksa NA'da tutunacaklarını sanmıyorum bu sene takımlar çok güçlü.

    gravity,t8,dig çok kötü gözüktüler,clg onlara göre yine de iyiydi bence
  • Team Liquid'in hırkalar çok iyiymiş ama sitesinde kalmamış sınırlı üretimmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C9 koçu çok iyi
  • ilk günü tam izledim fakat bugünü ilk maç haricinde kaçırdım bi özet geçin pls. zaten güzel maçlar son 2 maçtı diye izlemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dra1J

    ilk günü tam izledim fakat bugünü ilk maç haricinde kaçırdım bi özet geçin pls. zaten güzel maçlar son 2 maçtı diye izlemedim

    cst - winterfox maçında nerdeyse cst'de her koridor iyi oynadı,ama irelia gerçekten iyiydi,pobelter kötüydü,renekton berbattı,3 yedekleri olduğundan normal olarak görülebilir.
    liquid - clg maçında xmithie kötüydü,link berbattı,doublelift'in herhangi bişey yapma şansı bile yakalayamadı,liquidde fenix ve keith çok çok iyi oynadılar,özellikle fenix azirle mükemmel oyunlar yaptı,keith 1-2 kere blitz hookuna yakalandı ama maçın tamamında mükemmel oynadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kramers Lawyer -- 26 Ocak 2015; 1:42:01 >
  • Genel olarak baktığımızda dediğin doğru, bahsettiğin takımlar gerçekten de kötü gözüktüler. Fakat CLG'nin C9, Liquid, TSM ve Winterfox gibi takımlara karşı nasıl duracağını bilmiyorum. Önümüzdeki haftalarda hep birlikte göreceğiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadouspan

    Genel olarak baktığımızda dediğin doğru, bahsettiğin takımlar gerçekten de kötü gözüktüler. Fakat CLG'nin C9, Liquid, TSM ve Winterfox gibi takımlara karşı nasıl duracağını bilmiyorum. Önümüzdeki haftalarda hep birlikte göreceğiz.

    bence Zion CLG'yi çok iyi etkileyecek,piglet Liquid'i bir o kadar kötü etkileyecek.
  • hai yine iğrenç oynuyor
  • Hai zhonya basmadı
  • c9 bu zamana kadar na da en iyi takım oyunu oynayan , çok geride olduğu maçları bile uzatmayı başaran bir takımdı ama şu son 2 maçtır bundan çok uzaklar . Baronu verdikten sonra olan YOLO fight neydi öyle
  • hai inşallah birazdan 1-7 olur da güldürür .
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.