Şimdi Ara

AMD Radeon HD 6850 Çift Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. amd radeon hd 6850 ekran kartına sahibim iki adet vga özellikli monitörüm var. bu iki monitörü bağlamak istedim ancak şöyle bir sorunla karşılaştım çıkışım bir tanesi dvi ancak diğeri biraz farklı bir dvi resmini ekliyorum bilgilendirirseniz sevinirim.


     AMD Radeon HD 6850 Çift Monitör



  • Birisi DVI-D, diğeri DVI-I portu. Ona uygun dönüştürücü bulursan bağlayabilirsin. VGA-HDMI dönüştürücü de olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkür ederim :) dvi-i dönüştürücü buldum ama dvi-d bulmak biraz zor oldu bakalım yarın halletmeye çalışacağım.
  • İlave olarak: O portlardan genelde birisinde VGA çıkışı olur. Siz aynı anda 2 VGA monitörü bağlamak istiyorsunuz. Kartınız bunu desteklemiyor olabilir. Ekran kartınızın özelliklerini bir kontrol edin.
  • ramazanyalcin kullanıcısına yanıt
    özelliklerine baktım ancak vga ile ilgili bir bilgi bulamadım sadece 4 x Maximum Display Monitor(s) support diyor yani 4 ekrana kadar destekliyor demek oluyor galiba. bir de dvi-d yi vga ya çevirmek yerine bir tarafı dvi-d monitör tarafı dvi-i olan kablo bulunabilir mi? çünkü ikincil olarak kullanacağım monitörde dvi-i desteği var
  • Ekran kartınızın tam olarak marka/modelini yazabilir misiniz veya portların olduğu bölümün resmini ekleyebilir misiniz?
  • ramazanyalcin kullanıcısına yanıt
    Resim ekliyorum ayrıca ürünün linkini buldum onuda ekliyorum.
    not: resimde görüldüğü üzere dvi-i ı vga ya çevirip büyük olan monitörüme taktım. bir tanede biraz daha küçük monitörüm var onuda alttaki dvi-d i kullanarak bağlayıp ikincil monitör olarak kullanmak istiyorum. örnek olarak ana monitörde oyun oynarken diğer monitör de masaüstü veya internet sayfası açık olacak şekilde kullanacağım. yorumunuzu bekliyorum ilginiz için ayrıca teşekkürler.

    link
     AMD Radeon HD 6850 Çift Monitör








  • ramazanyalcin kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam ilginizden dolayı :)
  • ramazanyalcin kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz şekilde kabloyu aldım şuan kullanıyorum ancak ufak bir pürüz var ekranı genişlet şeklinde yaptım istediğimi sürükleyip diğerine atıyorum ama örneğin bir oyunada iken yan tarafa geçip internet sitesine tıklıyorum direk oyunun olduğu monitör masaüstüne geçiyor. bunun bi ayarı vs var mı ?
  • "örneğin bir oyunada iken yan tarafa geçip internet sitesine tıklıyorum direk oyunun olduğu monitör masaüstüne geçiyor."

    Merhaba,
    Burada bahsettiğiniz şeyi ve yaşadığınız problemi tam olarak anlayamadım.

    Monitör 1 ve monitör 2 şeklinde örnekleyip anlatabilir misin?
  • ramazanyalcin kullanıcısına yanıt
    ana monitöre 1 diğerine monitör 2 diyelim.

    öncelikle internet sayfası açıp onu monitör 2 ye sürükleyip bırakıyorum, ardından monitör 1 de oyuna giriyorum bu sırada fareyi monitör 2 ye getirip internet sayfasına tıkladığımda monitör 1 masa üstüne dönüyor. yani hani alt + tap yapıp pencere değiştirirsiniz ya onun gibi oluyor. bunun her hangi bir ayarı var mı diye merak ettim.

    ayrıca monitör 1 deki oyunu pencere olarak ayarla dedim oyunun grafik ayarlarından. bu sefer görüntü kalıyor ancak yine alt+tap yapılmış gibi. umarım anlatabilmişimdir :)
  • Bahsettiğiniz ilginç bir durum. Bu tür bir problemle karşılaşmış değilim. Bununla ilgili bir ayar olduğu kanaatinde değilim. Ben 5 monitörü aynı anda kullanıyorum bahsettiğiniz tarzda bir problem görmedim.
    Yaşadığınız problem bahsettiğiniz oyunla ilgili olabilir mi acaba? Aynı olayı oyunla değilde her bir monitöre ayrı web sayfası veya başka program penceresi yerleştirerek deneyebilir misiniz?
  • ramazanyalcin kullanıcısına yanıt
    evet dediğiniz gibi oyundan dolayı oluyormuş :) neyse her şey için tekrar teşekkürler :) iyi günler
  • Rica ederim. Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.