Şimdi Ara

Dying Light'ın Co-op Moduna Ait Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•        Techland'in geliştiriciliğini yaptığı Dying Light bildiğiniz gibi önümüzdeki günlerde çıkış yapacak. Yapımcı ekip oyunun daha önce çok değinilmeyen co-op modunu gösteren yeni bir oynanış videosu paylaştı.

Videoda Techland çalışanını co-op olarak Dying Light oynarken görüyoruz. Oyundaki senaryo modunun tamamının co-op olarak oynanabildiğini ve co-op moduna özel bazı challengeların bulunduğunu belirtelim. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Kararsizdim. Ama bugün veriyorum ön siparişi.
  • Güzel olmuş.Dead rising de co op mu?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • :D ön siparişi vermemen hata dostum. Ön sipariş verirsen Dying Light sitesinde Ön sipariş bilgilerini girerek Bıçaklar silahlar filan kazanıyosun Ön sipariş verdiğin için.
  • bu video her ne kadar heyecanlandırsa da istenileni veremiyecek bir oyun olacak gibi geliyor bana
  • Benim merak ettiğim yer ilk gösterildiği geceleyin ki şekil hala duruyormu yani sabah avcı gece av olduğumuz ? ve 100 tl çok bir miktar isterse dünyanın en iyi oyunu olsun ucuza alınabilecek bir yer var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebdt

Güzel olmuş.Dead rising de co op mu?

Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: omris2013

Benim merak ettiğim yer ilk gösterildiği geceleyin ki şekil hala duruyormu yani sabah avcı gece av olduğumuz ? ve 100 tl çok bir miktar isterse dünyanın en iyi oyunu olsun ucuza alınabilecek bir yer var mı ?

G2a da 73 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omris2013<br><br>Benim merak ettiğim yer ilk gösterildiği geceleyin ki şekil hala duruyormu yani sabah avcı gece av olduğumuz ? ve 100 tl çok bir miktar isterse dünyanın en iyi oyunu olsun ucuza alınabilecek bir yer var mı ?<br></blockquote><br> G2a da 73 tl

sağol biliyorum ama oda 80 tl ye geliyor şöyle 50-60 tl bulabilsek şu rus keyleri aslında çok avantajlı 30 tl ye geliyor ama etkinleştirilir mi bilmiyorum

• Kaç kişiye kadar Co-op olacak bilginiz var mı arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT

Kaç kişiye kadar Co-op olacak bilginiz var mı arkadaşlar.

4 kişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: omris2013<br><br>Benim merak ettiğim yer ilk gösterildiği geceleyin ki şekil hala duruyormu yani sabah avcı gece av olduğumuz ? ve 100 tl çok bir miktar isterse dünyanın en iyi oyunu olsun ucuza alınabilecek bir yer var mı ?<br></blockquote><br> G2a da 73 tl

Nerde 73 tl link atda görek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AyKqT

Kaç kişiye kadar Co-op olacak bilginiz var mı arkadaşlar.

4 kişi

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.