Ekran kartları için sürücü güncellemeleri yayınlamada oldukça hızlı davranan Nvidia, 347.25 kodlu yeni WHQL sürücüsü ile yine oyunlara yöneliyor.
Bu güncellemeDirect X 10 ve 11 kullanan oyunlardaki MFAA (Multi Frame Sampled Anti-Aliasing) desteğini genişletmeyi amaçlarken, ekran kartınızı da gelecek hafta çıkacak olan Dying Light'a şimdiden hazırlıyor.
Bir önceki sürücüde ground zeroes'a hazırlayın denmişti. Ben eski sürüyle çok güzel kaymak gibi akıcı oynarken ground zeroes sürücüsüyle oyun akıcılığını kaybetti. Bakalım bu sürücü ile düzelecek mi? Kartım gtx675m bu arada.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Nevfel
Bir önceki sürücüde ground zeroes'a hazırlayın denmişti. Ben eski sürüyle çok güzel kaymak gibi akıcı oynarken ground zeroes sürücüsüyle oyun akıcılığını kaybetti. Bakalım bu sürücü ile düzelecek mi? Kartım gtx675m bu arada.
Her sürücü her karta tam performans gösteremeyebiliyor malesef. Asıl amaç en güncel kartlara yönelik oluyor çoğu zaman o yüzden her kart aynı şekilde yararlanamayabiliyor. Biraz da en uygun driver ı deneyerek bulmak gerekbiliyor o yüzden.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme