Şimdi Ara

Playstation 4 Slim'in Görselleri Sızdı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •      İtalyan oyun sitesi Multiplayer.it son dönemlerde söylentisini duyduğumuz Playstation 4 Slim'e ait görseller yayınladı. Aşağıda görebileceğiniz bu görüntülere göre PS4'te önemli bir küçülme yaşanmış.

Bu görüntülerin hiç bir resmiyetinin bulunmadığını, sadece iddia'dan ibaret olduklarını belirtelim. Karşımızda iyi bir photoshop çalışması olduğunu düşünmek için çok fazla sebep var. Mesela PS2'nin Slim modeli ilk sürümden 4 yıl sonra, PS3'ün Slim modeli ise ilk modelden 3 yıl sonra çıkmıştı.

Ayrıca Playstation 4'ün hemen slim modeli çıkacak kadar büyük olmadığını düşünüyoruz. Muhtemelen Sony bir Slim modeli en erken 3 yıl sonra piyasaya çıkaracaktır. Bekleyip görelim.

• Bu kadar erken çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prototip üzerinde çalışılıyordur normaldir .

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • en alttaki şık görünüyo

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu senw degilde gelecek sene e 3 te gostwrirler

• Photoshop bundan daha iyilerini de yaptım x, y, z eksenlerine bakın
  • Confidential Material yazısını bukadar gözümüze soktuklarına göre SAHTE...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok iyi görünüyor
  • Erken değilmi?Gerçi ps'de klasikleşti ama slim olayını MS cephesinde daha önce haberi gelir diye bekliyordum.
    Konsol piyasası eskiye göre çok hızlandı.Umarım yeni yeni konsolları 2-3 sonraya çıkarmazlar.Gerçi mecburlar.Yeni nesil dedik dedik ama yetmiyor gücü.Umarım bir sonraki nesilde her iki şirkette ders alır ve cbu nesildeki sorunlardan arınmış ve dönemini ve sonrasının domine edicek bir sistemle çıkış yaparlar.

• Gerek yok slim modele bana göre 5 yıl çıkmasın

• Böyle bir şey olursa kesinlikle alabilirim , düşük güç tüketiminide hesaba alırsak 1400 lirayı hak eden cihaz budur ilk model değil
  • ilk kasa çok daha güzel duruyor hiç beğenmedim ben tasarımı..

• Bu tasarım haliyle ufak ve güzel bence değişmemeli içindeki donanımın üretim teknolojisi değiştirilebilir daha az güç tüketimi için.

• Ben çok beğendim . Şimdiki nesilde kasalar çok büyük . Gayet ince ve şık duruyor .

• The Last Of Us 2 ile bu nesli kapatıp yeni nesil olabilir makine daha neslin başında bile yeterince güçlü değil.
  • Fake büyük ihtimalle son resimde sağ tarafla sol taraf boyutları çok alakasız ayrıca hiç bir yerinde havalandırma göremedim.Havalandırmasız slim beklemiyorum telefon mu bu havalandırma kanalı olmasın

• Fotoşok olduğu her halinden belli mesela son fotodaki kasa, normal kasanın üstünü alıp yanına disk girişi eklenmiş hali olduğu çok açık. Ayrıca bu kadar erken de çıkmaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slim model çıkartacaklarsa en azından gpu sunu upgrade etsinlerde bir işe yarasın.sonuçta ps4 zaten ısınma sorunu olmayan bir ürün.slim kasa çıkartmanın amacı zaten soğutmayı kolaylaştırmak ve slikonları küçülterek daha az enerji harcamak. en azından gpu sunu hız falan aşırtsalar olabilir neden olmasın.

• Havalandırmaları nerde bunların fake'dir. Daha 2.senesi dolmamışken slim kasanın çıkacağını sanmıyorum

• ''Confidential'' muhaha çok gizli beyler aman fake olduğu adından belli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.