Bildirim
Asus X550JK XO012D için sıcak fırsatlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Takip edelim bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101808012&p=1#101808012
quote:
Orijinalden alıntı: Jose Mari
Kaç kişi olunca indirim yapıyorlarmış konuştunuz mu daha önce örnekleri var mı dhde toplanıp ucuza alan?
quote:
Orijinalden alıntı: beyin.exe
quote:
Kaç kişi olunca indirim yapıyorlarmış konuştunuz mu daha önce örnekleri var mı dhde toplanıp ucuza alan?
Hocam yarin arayip konusucam. En buyuk reklam musteridir. Bizim memnuniyetimizi gozardi edeceklerini sanmiyorum. Ebrar, Nova, Pcdepo. Hepsiyle gorusucem ve bu konu altinda ona gore yonlendirme yapicam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: beyin.exe
quote:
Hocam yarin arayip konusucam. En buyuk reklam musteridir. Bizim memnuniyetimizi gozardi edeceklerini sanmiyorum. Ebrar, Nova, Pcdepo. Hepsiyle gorusucem ve bu konu altinda ona gore yonlendirme yapicam.
Tamam hocam bekliyoruz
-
Bu modeli ben de takip ediyorum. Çek, puan vs. ile 1500 altına getirebilirsem ben de alacağım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
N11de cek mmek yok suan
bekeleyelim de 5. nesil işlemciler çıktı -
quote:
Orijinalden alıntı: canbaz67
N11de cek mmek yok suan
25 TL indirim var sadece şu anda
Şaka gibi hala insanlar Full HD 'siz laptop almaya çalışıyor . pes vallahi -
quote:
Orijinalden alıntı: trace-
Şaka gibi hala insanlar Full HD 'siz laptop almaya çalışıyor . pes vallahi
Bu donanımda Full HD laptoplar kaç para biliyo musun kardeşim?
200 - 400 fazla olsun verin alın hocam bu ekran monitörden bi b.k olmaz afedersin -
quote:
200 - 400 fazla olsun verin alın hocam bu ekran monitörden bi b.k olmaz afedersin
Bu ozelliklerde FHD 2.500 TL. Bu urunu 1.700'e alip
Ram + ssd + Harici FHD monitor + gamin klavye mouse alip 2.500 e getirmek, paha bicilemez
Hocam o kadar mobil düşkünü değilsiniz belli ki evde kullanacaksınız hafiften masaüstü tarafına alalım sizi :) şaka maka bi yana size kalmış tamamen ben kendi deneyimimi söyledim sadece. N56VZ var bende de 2200 TL'ye almıştım 2 sene önce. Asus güzel laptop yapıyor almışken iyisini alın dedim sadece -
quote:
Hocam o kadar mobil düşkünü değilsiniz belli ki evde kullanacaksınız hafiften masaüstü tarafına alalım sizi :) şaka maka bi yana size kalmış tamamen ben kendi deneyimimi söyledim sadece. N56VZ var bende de 2200 TL'ye almıştım 2 sene önce. Asus güzel laptop yapıyor almışken iyisini alın dedim sadece
Hocam tabikide saka maka bir yana herkezin butcesi, ihtiyaclari belli. Ben masaustu alacaktim fakat sirf mobilde kullanabilmek adina bu laptopa yoneldim. Dedigim comboyu yapip istedigim sekilde kullanicam. Sende arastirmisindir, bu fiyata daha iyisi yok.
Victor'a bakabilirsiniz hocam bu aralar baya popüler -
quote:
Victor'a bakabilirsiniz hocam bu aralar baya popüler
Aslında bir nevi haklısın ekran konusunda ama şu anda 8 gb ram lı hali Victor 2.056 TL Asus 8 gb hali 1.717 lira bn limiti zor zar 1500 den 1700 çıkardım benim için şu anda veli nimet yani anlayacağın herkes işte FHD ama mali Durum yapacak bişey yok
quote:
Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_
quote:
Victor'a bakabilirsiniz hocam bu aralar baya popüler
Aslında bir nevi haklısın ekran konusunda ama şu anda 8 gb ram lı hali Victor 2.056 TL Asus 8 gb hali 1.717 lira bn limiti zor zar 1500 den 1700 çıkardım benim için şu anda veli nimet yani anlayacağın herkes işte FHD ama mali Durum yapacak bişey yok
http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g451
Çok detaylı bakmadım hocam fakat fiyat 1.951 TL gözüküyor yine siz bilirsiniz ama bence bu ekran çözünürlüğünde oynamak/kullanmak sıkıntı (1366x768)
-
4 gb hali oyle 4 gb ram ekleyince 100 TL artıyor 2 modelinde 8 gb lik fiyatlarını karşılaştırdım cidden haklısın evimde masaüstü PC var 800x500 çözğnürlükte gta 4 oynadım o bile zevk vermişti bu ekran kartı ile HD çözğnürlükte çoğu oyunu Medium high ta oynattığını duyunca valla bnm için efsane durumda kişinin beklentisini karşıladıktan sonra sıkıntı yok bnce
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X