Şimdi Ara

feritferitxd // yaş 21// kilo 90-185 // Yardım bekliyorum(RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın dh üyeleri, 1 aydır body yapmaktayım.Bundan öncesinde çok bilinçsiz beslenmekteydim haftada 5-6 burger en büyük boy menü her bir menüyle 8 9 sos. Haftada 3-4 büyük boy dominos.Öğlenleri okulda 2 tepsi yemek yerdim ama kilom 90 'da sabit kalırdı fakat body'e başladıktan sonra beslenmemi düzelttim yağlı yemiyorum spora gitmeden patates salatamı yapıyorum gün içinde sadece ızgara balık ve tavuk yiyorum fakat birşey değişmedi. Şimdide kilo veremiyorum,hala 90'da sabitim.Amacım 45 cm kollu iri bir vücut değil parçalı fit bir vücut. Şuan 90 kiloyum ve yağ oranım %15-16 .En büyük sıkıntım popo.Erkek olduğum için biraz daha sorun yaratıyor fotolardanda göreceğiniz gibi.Özellikle kalça eritmek için yapabileceğim birşey varmı? Amacım yağ oranımı %9 %10 'a çekmek günlük 1200-1300 kalorilik low carb diyetine girmek istiyorum.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

feritferitxd // yaş 21// kilo 90-185 // Yardım bekliyorum(RESİMLİ) feritferitxd // yaş 21// kilo 90-185 // Yardım bekliyorum(RESİMLİ) feritferitxd // yaş 21// kilo 90-185 // Yardım bekliyorum(RESİMLİ) feritferitxd // yaş 21// kilo 90-185 // Yardım bekliyorum(RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feritferitxd -- 21 Ocak 2015; 22:01:44 >

• uppp
  • 90 kiloda 1200 kaloriyle beslenirsen ölürsün. Ölmesen bile vücut kalp kaslarına kadar yakmak isteyecektir. Gerçi zaten spor yapıpta o seviye bir açlığa dayanabileceğini sanmıyorum.

http://iifym.com/iifym-calculator/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

90 kiloda 1200 kaloriyle beslenirsen ölürsün. Ölmesen bile vücut kalp kaslarına kadar yakmak isteyecektir. Gerçi zaten spor yapıpta o seviye bir açlığa dayanabileceğini sanmıyorum.

http://iifym.com/iifym-calculator/

Hocam 1200 değilde tahminim 1500 oluyordur arada ceviz falanda atıyorum ağzıma fakat 700 gram tavuk göğsü 1000 kalori. Bu kadar tavuk yiyipde aç kalınacağını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yaş , 174 boy normal mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.