Şimdi Ara

Sulu Elektrik Süprgesi Sistemleri(Rovus, Thompson, Fakir v.s) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
170.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben toz haznesinin kolay boşaltılmasından bahsederken, ortalığı toz dumana katıp katmamaktan bahsediyorum. yani iki üç elle yapsak da olur. amaç ortalığı tozatmamak. yani ben şöyle olsun istiyorum; hazneyi çıkardık, içindeki kaba çöpü usulca çop kovasına boşalttık, ayrıntılı temizleme için musluğu altına tutup yıkayabilmek mümkün mü, haznenin içini fırçalamak mümkün mü? benim için önemli olan bu!
  • Zaten tek elle de dediğine göre mesele el,parmak sayısı değil.Tozu pratik olarak dökebileceğinizden bahsediyor.(toza dumana katmadan)
    Süpürgeyi detaylı olmasa da incelemiştim ama tam olarak nasıl temizlendğini hatırlamıyorum.Ama böylesine bir açıklama yapıldığına göre zor olmasa gerek diye düşünüyorum.
    Ürünün en önemli artısı da filtrelerini kendi temizleediğinden sizi uğraştırmaması ve yeni filtre almak gibi ek maliyetlerden kurtarması.
    Müsait olursam bir ara bayiye uğrayıp sizin için inceleyebilirim
    Saygılarımla
  • Arkadaşlar ben ısrarla Karcher üzerinde duruyorum ama, bu firmanın gerçekten profesyonel ürünler ürettiğini biliyorum. Aşağıda 2 tane link var. Ev kullanımı için üretilmiş su filtreli süpürgelerin linkleri bunlar. İlki aynı zamanda buharla temizlik yapabilen bir makina. Buhar jeneratörü olarak ta kullanılabiliyor. Yani opsiyonel olarak ütü falan da alabiliyorsunuz. Taş, seramik ve derz gibi yerlerin temizliğini de bu yolla kolayca yapabildiği söyleniyor. Benim evde bu şekilde zemin çok olduğu için işe yarar görünüyor. Emiş gücünün 1200 watt olduğu belirtilmiş ama bu yeterlimidir bilmiyorum. 2.si de normal su filtreli süpürge o ise 1400 watt. Anlayan arkadaşlar yorumlayabilirler mi acaba. Sitesi de yeni açılmış. Kullanım klavuzlarına kadar her şey mevcut. Almanya da yaşayan bazı kişilerin kullandıklarını ve çok ta memnun olduklarını yine internetten okumuştum. Biraz pahalı gibi durmakla beraber esas itibariyle iyi ürünleri ortaya koyabilirsek seçim kolay olur diye düşünüyorum.

    http://www.karcher.com.tr/tr/Products/Ev_Tipi_Ueruenler/Ev_Tipi__Mekan_Ueruenleri/Vakumlu_buharli_temizlik_makinesi/14393100.htm
    http://www.karcher.com.tr/tr/Products/Ev_Tipi_Ueruenler/Ev_Tipi__Mekan_Ueruenleri/Su_filtreli_elektrik_suepuergesi/11951010.htm




  • Bu arada 2. linkteki ürünün kullanma klavuzunda teknik özellikler bölümünde su haznesinin 2lt. vakum değeri olarak 230 mbar yazıyor. Bu değerler iyimidir acaba?
  • Daha önce de yazmıştım. Karcher in su sistemli elk. süpürgesini kullanıyoruz.
    Çok memnunuz, şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trilogy

    Daha önce de yazmıştım. Karcher in su sistemli elk. süpürgesini kullanıyoruz.
    Çok memnunuz, şiddetle tavsiye ederim.


    Sayın trilogy emiş gücü, kullanım özellikleri nasıl. Halıları falan normal süpürgelerle süpürdükten sonra, annemde ki aura ile süpürdüğümüzde yine bir sürü kum çıkıyor. Bunda böyle bir durum yaşanabilir mi, biraz bahsederseniz memnun oluruz.
  • Güncel kalsa, bilen kullanan arkadaşlardan biraz daha taze yorumlar alsak iyi olur diye düşündüm.Selamlar...
  • bende aynı düşüncedeyim. arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak isteriz.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Ege45

    Güncel kalsa, bilen kullanan arkadaşlardan biraz daha taze yorumlar alsak iyi olur diye düşündüm.Selamlar...
  • Yaklaşık 3 hafta önce Rovus Aqua Power'ı kullanmaya başladım.
    Çokta memnun kaldım. Su filtrasyon sistemi ve mikroskobik kirliliği oldukça önlüyor.
    Normal elektrik süpürgelerinden çok ayrı özelliklere sahip.
    Bir yandan temizlerken diğer taraftan tozu dışarı bırakmıyor.
    Hem hijyenik, sağlıklı hem de kullanışlı ve pratik olduğunu düşünüyorum.
    Bir kaç arkadaşıma daha tavsiye ettim. Kaliteli ve uygun bir ürün bence.
    Pahalı markaların benzer ürünleriyle karşılaştırsanız eğer ekonomik açıdan da uygunluğunu görebilirsiniz.
  • BİRDE ARKADAŞLAR BİR MAKİNADAN BAHSEDİYORLAR. 1000 DOLARMIŞ. BUHARLI TEMİZLİK ROBOTU HEM DE ÜTÜ YAPILABİLİYORMUŞ
    BİLGİNİZ VARSA PAYLAŞALIM
    LÜTFEN
  • arkadaşlar ben 6-7 yıl önce DYSON DC-05 Modelini aldım o zaman 250-300 milyon felan vermiştim görüntü uçak motoru sesiz hepa ıvır zıvır bunlardan yola çıkarak aldım piyasanın en iyi süpürgesinden biriydi torbasız olarak tekti zaten annem yavrum benim bu oyuncak gibi çelik gövdeli simtel bundan iyi çekiyor derdi bende yok anne felan derdim evlendim süpürgeyi ben aldım annem beğenmiyor diye 3-4 yıldır bende şuan fiyatı 1000 ytl tutarında ama ben 100 milyon vermem kalite tamam ama çekiş gücü mücü yok abime aldığımız 60 milyonluk altus halıya yapışıyor kaldırıyor kocaa halıyı bizim milyarlık makine halıyı seviyor çekişi güçlü olmadan insanın içi rahat etmiyor kaç kez küvetin içine sokup yıkadım yıkamadığım parça kalmadı o zaman birz daha iyi çekiyor ama kesinlikle bir elektrik süpürgesinden istediğiniz çekiş gücünü vermiyor tamam sesiz gece bile çalıştırıyoruz ama yok kardeş şuan su filtreli makine bakıyorum onuda kilere atacam olay parası çok kendi iyi diye bişey yok en anam hep elin iyisinden kendi kötümüz daha iyidir derdi (gerçi bunu kızlar için derdi ama olsun ) ucuz bir makine alacam




  • Ben de Dyson'u denediğimde emiş gücü beni hiç tatmin etmedi.Bence torbalı süpürgeler halen emiş gücünde en başarılı olanlar.Alırken w olarak sağ emiş gücüne mutlaka bakın.175w,350w,400w gibi.
  • Karcher i tavsiye ederim..ki nitekişm servisinde çalışıyorum ;)
  • Arnica Hydra alıp kullanan bir kişinin yorumunu alıntı yaparak aşağıya aynen kopyalıyorum. Bilgilerinize;

    " 02/06/2007
    süpürgeyi ilk kullandığımızda suda biriken halı tüyü yumaklarını, özellikle de kum taneciklerini görünce şaşırdık. evin tamamını süpürmek için aletin suyunu üç kez değiştirmek gerekti. içine 2 litre su aldığı halde üç değiştirme bana hemen şunu düşündürdü; 600 mililitre yani arnica'nın üçte birinden daha az su ile çalışan süpürgeler var. bu tip süpürgelerde acaba dokuz on kez mi su değiştirilecek. zamanla daha az su değiştirmek gerekecekse bile az su ile çalışanları pek mantıklı bulmuyorum. arnica bence fiyatına göre, gözle görülemeyen ince toz zerreciklerini kaçırmamakta başarılı. çok yüksek bir debi ile emiş yaptığından ve bu debi hiç düşmediğinden tozların tamamını alıyor, hatta yerleri vileda ile silmeye gerek kalmıyor. bu da bizi çok şaşırttı. bence rahatlıkla alınıp döve döve kullanılacak kadar sağlam ve çok ince zerrecik gibi tozlardan kurtulmada başarı sağlayan bir yapıda. tek kusur sesi olabilir. oldukça yüksek bir sesi var. .........
    üreticiye, satıcıya, ulaştırıcıya ve ayrıca emeği geçen herkese teşekkürler!




  • benim şimdi burda süpürgeler konusunda torbalı, filtre, sulu vs hepsindne aklım karıştı iice. noolacak şimdi... süpürge almak için dikkat edeceğimiz özellik ne olmalı tabi kullanıma yada kişileirn gereksinlerimine göre değişiyor mutlaka. ama sanırım bu konudaki yorumları tekrar bi gözden geçirmem gerekecek

    yanlız bi akrabamın gittiği otelde kullanılan ve çok hoşuna gidip ismini aldığı ve benimde adını şimdi bulduğum yukardada bahsedilen Karcher'a takıldı aklım. kullananlar memnuniyetleirni belirtmiş hatta servisi olan arkadaşta tavsiye etmiş. ancak ben özellik olarak diğer markalarla nasıldır? alınası bir makinamıdır? fiyatı nedir? bunları öğrenmek istiyorum... ltfn.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cevahirx

    benim şimdi burda süpürgeler konusunda torbalı, filtre, sulu vs hepsindne aklım karıştı iice. noolacak şimdi... süpürge almak için dikkat edeceğimiz özellik ne olmalı tabi kullanıma yada kişileirn gereksinlerimine göre değişiyor mutlaka. ama sanırım bu konudaki yorumları tekrar bi gözden geçirmem gerekecek

    yanlız bi akrabamın gittiği otelde kullanılan ve çok hoşuna gidip ismini aldığı ve benimde adını şimdi bulduğum yukardada bahsedilen Karcher'a takıldı aklım. kullananlar memnuniyetleirni belirtmiş hatta servisi olan arkadaşta tavsiye etmiş. ancak ben özellik olarak diğer markalarla nasıldır? alınası bir makinamıdır? fiyatı nedir? bunları öğrenmek istiyorum... ltfn.


    Sulu sistem süpürgeler gerçekten daha iyi temizliyorlar. Ancak su doldur, boşalt işi her zaman için pratik olmayabiliyor. Çünkü yere bir şey döküldü. Su doldur. İşin bitince boşalt, temizle uzun zaman alıyor. Ben karcher buharlı ve sulu sitem süpürge kullanıyorum. Temizliği çok iyi, buharlı temizlik daha güzel. Ancak bir sürü başlık var. Taşa, halıya farklı, buharlı temizlemeye farklı. Suyu durunca kokuyor, temizlerken lavaboyu tıkıyor, kılı tüyü ayırıyorsun. Velhasıl bazen sıkıcı olabiliyor. Bunları da düşünerek kararı kendiniz verin.




  • forumda paylaşım güzel bütün bu forumu okuduktan sonra delphin rainbow u ve ihlası eve çağırdım .bütün maharetlerini sergilediler.benim aklım thomas twin deydi onu da evkur ların birinde cd sini seyrettim
    hernekadar ihlas mazisiyle ilişkili tereddütlerim olmasına rağmen tesadüfler sonucu cleanmax almak zorunda kaldım diyelim kerhen .gelelim kendi tecrübelerimi aktarmaya cleanmax normal süpürgelerle karşılaştırmak doğru değil bunlar ayrı bir teknoloji ve başını da rainbow çekiyor gibi geldi delphin de rainbow un alman versiyonu ve cleanmax da türk versiyonu diyebilirsiniz.hepsi aynı firmanın değişik isimler altında çıkardığı bir ürün ve gayet güzel bir mantıkla müthiş bir zekayla bu kadar senedir pazarlıyorlar.malı hiç ayağa düşürmüyorlar alabildiğine pahalı satıyorlar vede başarıyorlar.
    cleanmax gürültülü deneme için gelen diğer delphin ve rainbow motoru sanki daha sessiz yada bana öyle geldi.emiş gücü diğerlerine göre yani maraton ve fakir e göre bence düşük hepa filtre adını ağızlarına almıyorlar zira normlar önlerine gelecek hepa nın 13 veya 14 ünü aramak lazım buda nilfisk de var ve thomas twinde olay zaten hepa da bitiyor separatör de tartışılabilir ama hepa can alıcı nokta
    netice thoms twin ve fakir duo veya nilfisk 13 hepa seçeneği ev kullanıcıları için yeterlidir aynı neticeyi daha ekonomik elde etme imkanı verir tabide kullanım yeri seçenekleri de gözönünde bulundurulmalı
    yani halıdan kurtulmak bence birinci derecede önemli halı yı böyle halledersiniz cleanmax ve diğerlerine rainbow ve delphine darbe vurmuş olursunuz zira artık bu kadar komplike bir makineye ihtiyaç kalmaz
    300 400 ytl ile sorunu çözer bu kadar büyük paralar ödemezsiniz




  • ARKADAŞLAR SELAMLAR

    KARCHER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM

    700 YTL YE %100 ALMAN MALI DİYE SÖYLENİYOR

    BUNDAN FAZLA DA VERMEK İSTEMİYORUM RAKAM OLARAK

    NET CEVAP YAZACAKLAR YAZSIN LÜTFEN
  • fakir markalı süpürgeler de problem var filitreleri ıslanıyo ve cihaz ısınıyo thomas marka olabilir baya iyi bir ürün arkadasım fiyattada yardımcı oluruz fakir istersen oda var ama thomas daha iyi sulu düşünmesen dyson diycen ama olsun
  • ACİL
    ARKADAŞLAR KARCHER İLE İLGİLİ KULLANAN VEYA BİLGİ SAHİBİ ARKADAŞLARDAN YORUM BEKLİYORUM
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.