Şimdi Ara

Resident Evil HD Remastered Playstore'da Satışa Sunuldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        İlk önce 2002 senesinde GameCube için piyasadaki yerini alan Resident Evil Remastered, 2014 senesi içerisinde PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için yeniden yapılandırarak bugünden itibaren piyasadaki yerini aldı.

        Eski nesilde 720p, yeni nesilde de 1080p desteğiyle ve 4:3 ile 16:9 widescreen ekran desteğini beraberinde bulunduran ve normalde 20 dolara satılan oyun, ön siparişe açıldığı günden beri Steam'de 40 TL'ye satışa sunulmuştu. Oyunun çıkışıyla birlikte Playstore'daki yerini alan Resident Evil HD Remastered, Steam'e kıyasla 10 TL indirimle 30 TL'ye Playstore'da satışa sunuldu.
     
        Oyunun Playstore sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Dün paylaştığımız ilk inceleme puanlarına da buradan bakabilirsiniz.








  • gta 5 sipariş açsa ..uygun fiyattan :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bedava da verseler almayın, aldırmayın. Yapımcılara baskı yaparak 75 ila 99 TL olacak oyun fiyatlarını 179-199 TL seviyesine çıkartıp, kendi sitelerinde 132 liraya satarak halka ucuzmuş gibi görünmeye çalışan deve tüccarlarına prim vermeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rtsbora

    Bedava da verseler almayın, aldırmayın. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s13.gif" alt="" align="middle" border="0"> Yapımcılara baskı yaparak 75 ila 99 TL olacak oyun fiyatlarını 179-199 TL seviyesine çıkartıp, kendi sitelerinde 132 liraya satarak halka ucuzmuş gibi görünmeye çalışan <b>deve tüccarlarına</b> prim vermeyin. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s10.gif" alt="" align="middle" border="0">


    Benim bildigim bunu yapan aral. Playstore değil. Oyunun orjinal fiyatı 20 dolar ama bizdeki 17 dolar. yani şu anda oyunu daha ucuza alıyoruz. playstoreda daha ucuza tahminimce 13 dolara satıyor. Yani şu anda playstoreu fiyatı artırıyor kendisi daha ucuza satmak için suçlamak biraz mantıksız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.