Şimdi Ara

1040tl maaş iyi midir ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arabasevdası

    valla bu paralara çalışmaktansa issizlik en güzeli ,istediğin gibi uyu kalk gez,tabi para olmayınca bazı şeyler kısıtlanıyor ama çalışşanda zaten zamanın olmuyor.

    8 saat iş bul asgari ücrete pazarını bil hafta içini bil olmadı vardiyalı çalış bir hafta gece bir hafta gündüz git daha iyi.
  • ne iş yapıcaksın anlamadım ama daha çalışmayan arkadaşlar mesaj yazmış. yok kölesin yok haklarını bilmiyorsun uzayıp gidiyor. türkiyede %50'sinden rahat fazlası 1000 tl ve çevresinde bir maaşla çalışıyor. Ayrıca şehirlerde dolup taşmış durumda. He haliyle köle işçiliği artıyor. üretken bir ülke olmadığımızdan hizmet sektörü patlama yapıyor. 2 arkadaşımın babasıda çiftçi durumu çok iyi. ama devlet onlarında ekmeğiyle oynuyor. zaten devlet hala ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. televizyonda tarım komu spotu var ama bütün trakya toprağını parselliyor tarla topraktan arsaya çevirip imara açıyor.çelişki büyük. eee özenti desen en çoğu bizde. yemin ediyorum elinde iphone olmaya adam gözüyle bakmıyorlar.küçümsemek istemiyorum ama kapıcı çocuğunda bile iphone var.ayrıca gereksiz ünvan hastalıkları başladı. yok o çiftçi ona kız vermem yok bekçi oğlu onunla aile kuramam gibi. insanların değerleri para ve ünvan oldu.sen böyle bir türkiyede para beğenmezlik mi yapıyorsun. kapitalist düzen ağını çoktan ördü. artık iş bilen değil tecrübe konuşuyor. sen ne kadar ünide mühendis olarakda ayrılsanda en fazla 3bin alıcaksın. zamanla en fazla 5 olur. şirketin zaten asıl beyni ya amerikada ya avrupada. sen türkiyede sadece masa başında onların bi yerine takmadıkları hesap kitap yapıcaksın. işin kısasına gelirsem kardeşim türkiyede işletmiciden ve doktordan başka kimse yüksek hayaller kurmasın. eğer işletme sahibiysen onunda çok iyi işletmelisin. doktor konusuna hiç girmek istemiyorum. hepsi tam açgözlüler.kendilerini dahiymiş rolune sokup istedikleri gibi davranabileceklerini sanıyor.sadece bir sınava çalıştın diye bir fabrika işçisinden dahası değilsin. anlayıcağın işe başla en az 2 sene çalış bir ilerlemen yoksan konuş bir geri dönüşleri yoksa iş ara değiştir.elbet hakkını alıcaksın biraz yaşın büyük ama olsun. dönüm yaşını çoktan kaçırmısın. bir erkeğin dönüm yaşı 27 28 dir.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.