Şimdi Ara

Vakti Zamanında - Need for Speed: Bölüm 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Need for Speed serisinin klasik oyunlarından sonra şimdi sıra popüler yapımlar. Her yıl 2 Need for Speed oyunu piyasaya çıkarmaya başlayan Electronic Arts seriyi nasıl sömürdü? Hangi oyunlar başarılıydı? Başarısız oyunların hataları neydi?

• İlk yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saatler olsun tunahan :D

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Underground 1 -2 , Most Wanted ve Carbon oyunları dışındaki oyunları ben oynasamda hiç beğenmedim en fazla 2 saat oynayabildim Carbon'dan sonra en çok oynadığım Oyun 2012 yılında çıkan Most Wanted oyunuydu ama oda yokluk yüzünden oynandı .. Bana göre Ea'nin artık Underground 3'ü çıkarma vakti geldi ve bu oyunu geliştirecek firmada EA Black Box olmalı yoksa yine başarılı olacağını sanmıyorum..İnşAllah EA en kısa zamanda Underground ile yakaladığı başarılı o oyun tarzına , sokaklara, illegal yarışlara ve bol özelleştirme seçenekleri olan özgür bir oyun tarzına dönerler , gerçekten böyle bir oyuna ihtiyacımız var çok özledik :)

• Legacy of Kain serisine bi vakti zamanında programı çekseniz fena olmaz aslında :)
  • Metal gear serisi olsa süper olurdu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üfler

saatler olsun tunahan :D

Saatler olsun değil "sıhhatler olsun" denir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS The Run hakikaten 2 saat
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk bolum çok güzeldi,2. bolumu de hemen izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,gerçekten çok güzel bir programdı.Vakti Zamanında için star wars adıyla ortaya çıkan oyunlar konuşulabilinir özellikle Kotor,Battlefront,Galaxies gibi serilerin herkesin ilgisini çekiceğini düşünüyorum.

• N.F.S hıgh stakes ve porsche unleashed benım ıcın en ıyı nfs oyunlarıydı.Nfs carbondan sonra bence öldü. Shıft 2 ve hot pursuıt bıraz da olsa eskı oyunların şanına yaraşırdı. Sımdıkı oyunların ıcerıklerınde elbette skntılar buyuk ancak bence en buyuk sorun oynanabılırlık ve bazı detaylarda saklı. Araclar yere yapısmıs gıbı gıdıyorlar ve grafıkler gereksız kıvılcımlar,patlamarla dolu ve hızlı gıttıgını hıssettırmek ıcın kullanılan o motıon efeklerı cok abartılı. Yollar düm düz, mobıll oyun gıbı hıssettırıyor. Casual oyunlar gıbı hersey cok hızlı ne oldugunu ne bıttıgını hıssedemıyorsun, demlene demlene hızlanamıyorsun, sımdıkı nfs'lerde.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • age of empires serisi de güzel bir konu olabilir.

• Program güzel olmuş emeğinize sağlık öncelikle.

Nfs hakkında söyledikleriniz bir yana hardcore oyuncular için söyledikleriniz çok doğru çünkü bir çok insan oyunu araştırmadan oynaması bence bir hakarettir oyunlara karşı.Bence oyunlara bu gözle bakılmama taraftarıyım ben çünkü oyun sektöründe filmlerden daha derin senaryosu olan hatta senaryosu yazılıp kitap olacak kadar çok derin konulu oyunlar var(assassins creed gibi).Veya konusu klişe olup mükemmel işleyen oyunlarda var (cod 4 gibi).Yayıncı konusundada dedikleriniz doğrudur.Son zamanlarda bağımsız yapılan oyunların ne kadar kaliteli oldukları malumunuz.(Amnesia gibi).

Bu arada bmw "biemdabulü" diye mi okunuyor yanlışım varsa düzeltin fakat benim bildiğim "biemvi" olarak okunur.
  • valla güzel bir vakti zamanında call of duty iyi olur

• SAYIN BSC EKİBİ yaklaşık 4-5 senedir bu sitenin takipçisiyim iyi kötü günümü bu sitede geçirdim en büyük hayallerimden biri de bsc ekibine katılmak .Sitede editör olmak istiyorum.Ne zaman canım sıkılsa bsc videoları izliyorum.İnşallah hayallerim gerçekleşir.

• Bi sonraki vakti zamanında videosu Call of Duty olabilir bence

• Pes serisi ,Crysis ,battlefield veya gta olabilir.

• Bir daha ki programı da Silent Hill serisi üzerine yaparsanız çok güzel olur.Sonlara doğru da Silent Hills hakkındaki görüşlerinizi söylersiniz.En iyi Vakti Zamanında olur.Anlamıyorum,niye Silent Hill bir Resident Evil kadar konuşulmuyor.Gelmiş geçmiş en iyi korku oyunu serisi bana göre ama bir Resident Evil kadar eleştirilmedi.Resident Evil ile ilgili iki yazı yayınladınız,hep onu konuştunuz ama Silent Hill'i doğru düzgün konuşmadınız.Bir iki kelam etseniz çok iyi olur.

• 1080p'de cızırtı geliyor.
  • Bana göre serinin en sevdiğim oyunu NFS The run dı..Kesinlikle devamını bekliyorum inşallah gelir...
  • bu tür programlar aslında oyun kültürü katmak için yapılıyor siz cod istiyorsunuz.Popüler kültür değil oyun kültüründen bahsediyoruz burada...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.