Şimdi Ara

Söylenti: The Order 1886'nın Oynanış Süresi 8-10 Saat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •         Sony PlayStation 4'ün uzun bir süredir beklenen oyunu The Order: 1886 bildiğiniz gibi yakın önümüzdeki ay çıkışını yapacak. Daha önce sızdırdığı bilgilerin doğru çıkmasıyla oyun dünyasının güvenini kazanan Shinobi602 oyun hakkında bazı bilgiler verdi. 
     
            NeoGAF üzerinden oyuncuların sorularını cevaplayan Shinobi602'nin belirttiğine göre The Order: 1886 yaklaşık 8-10 saatlik oynanış süresine sahip. Eğer her bölümü araştırarak geçerseniz de bu rakam 10-12 saati buluyor. Bunun yanında Shinobi602 daha önce oyun için yayınlanan sanatsal tasarımlardaki gibi kalabalık sahnelerin oyunda bulunup bulunmayacağı hakkında konuştu. Shinobi602, yayınlanan sanatsal tasarımlara benzeyen sahnelerin yer alacağını yine de aynı anda yüzlerde NPC'nin bulunduğu sahneleri beklemediği söyledi.
     
           The Order: 1886, 20 Şubat'ta PlayStation 4 oyuncularıyla buluşacak. 









  • Beklenen bir süre zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bence çok az daha fazla olmalıydı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 10 saatlik bir oyunun 9 saati film zaten..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 12 desek araştırdık filan sinematikten o süre 7 8 saate düşer.zaten yaratıklı oyunlar ilgimi çekmiyor.oyunda bildigim kadariyla mp yok almayi dusunmuyorum bu haberden sonra. uc4 bu kadar oynanis sunsa onu alirim en azindan mp var.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence iyi bir süre , konsolcular alışkındır zaten kısa oyunlara

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok da şaşılacak bi şey değil ki, millet multi ve co-op delisi oldu dört beş senede. Öyle eskisi gibi uzun süreli hikaye odaklı oyunlar beklememek lazım artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • En az 15 saat olmalıydı. Çoklu oyuncu yok zaten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Belli ki sinematikler bellerini bükmüş.Öyle hem sinematik hem oynanışla MGS gibi 20 saatlik oyun yapmak kolay değil.Yine de steampunk sevenler için bulunmaz nimet bu oyun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben online oyunu multiyi vs pek sevmem (co op hadi neyse diyelim )
    O yuzden single player oyunlar tercihim de 8-10 saat nedir yahu. Bu ikinci oynamada 5-6 saate duser ve oyunun fiyati 60 dolar.
    Saat basina 10 dolar bayiliyorsunuz kabaca. Bu denli pahali bir eglence sektoru daha var mi bilmiyorum.

    Benim sahsi fikrim single oyunlarin oyun suresi normal oynama da 12-15 saatin altina kesinlinle, kesinlikle dusmemeli. Mumkunse 15+ olmali.
    Ahh Lords Of Shadow ahh. 21+ ilk oynamada beni buyulemistin. Yerin dolmaz oyun suresi bakimindan

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aynı kullanıcı geçen sene Mayıs ayında God Of War Ascension'nın Ps4'e geleceğini de söylemişti ama hala bekliyoruz.http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_God_of_War_Ascension_PS4e_Geliyor-59637.htm

    Adamın bu söylentisinin üstünden E3 geçti hatta bir de üstüne geçen ay PlayStation Experience kapsamında koca bir God Of War paneli geçti ama bırakın duyuruyu Ascension'ın PS4 sürümüne dair en ufak bir ipucu bile çıkmadı arkadaşın söylentisinden başka. Neredeyse 1 sene olacak, eğer gerçekten böyle bir şey olsaydı bu zamana kadar E3'de veya GOW panelinde illaki bir küçükte olsa bir ipucu ortaya çıkardı. Sonuçta yeni bir oyunda değil GOW Ascension. Bu yüzden bu adamın her söylentisine kulak asmamak lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mementopolis

    Bence iyi bir süre , PC`ciler alışkındır zaten 2 saat kısa süren oyunlara ,<br>telltale games oyunlari oynamaya 2saat'lik oyunu oynarlar 2-3 ay yeni bölümü beklerler.<br><br>Bence gayet yerinde olmus Order 1886'ya 1 ay var :I gelinsin bir an önce :) .


    1000 saat oynayış süresi olan Star Citizen çıkınca bekliyorum en bu arkadaşı.
  • Arkadaşlar kesin şu PC,PS,XBOX muhabbetlerini.The Order: 1886 için ne az değil ne çok değil.Zaten Last Of Us'da öyleydi ancak o oyunu bitirmem benim 4 Ayı buldu.Bununda 2,5 ay sürebilir.Oyunu sıkılmayarak oynayacaksınız.Ağırdan gidecekseniz.Eğer hızlı giderseniz oyunun keyfi çıkmaz ki zaten.Tamam Multiplayer olmaması kötü ancak oyun çok güzel bir zamanda geçiyor ve şahsen oyunun tutacağını düşünüyorum..
  • çok yetersiz. mp si de yoktu sanırım
  • Bu oyun duyurulduğunda çok büyük beklentilerim vardı, geçen süreçte oyunun çok dar bir oyun alanına sahip olduğunu ve izlediğim tanıtım videolarından da sinir bozucu yapay zekaya sahip düşmanlarla tek sıkışta küçük bir alanı yok eden aşırı güçlü silah kullanabildiğimizi gördüm, yine aşırı derecede çok izlenme sahnesine sahip olduğunu gördüm. Böyle 8-10 saatlik bir oynanışı da benim için önemli diğer etmenlerin üzerine eklersek 60 dolarlık bir oyun için bayağı yetersiz görünüyor. Bu tür oyunlara yönelim artarsa ilerleyen serilerinde de benzer şeylerle karşılaşma oranımız daha yüksek olur, gerek satışlar gerekse satın alanların yerinde eleştirileri devam serisinde beklentileri daha çok karşılayan oyun görme olasılığımızı artırır.
  • Oyunun uzunluğu 18 Saat olsaydı mükemmel olurdu ancak 10 Saat olması bu oyun için beni üzdü..
  • MP si olmayan EXC bir oyundan çok daha fazlasını bekliyordum ben . Şöyle 15-16 saat süren bir oyun olmasını bekliyordum .

    Sonradan DLC lerle mi uzatacaklar acaba cidden çok kısa geldi süresi ...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ps 4 ün donanımından o sanatsal resimdeki gibi bir görsellik bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sayın BSC editörü; NeoGaf bildiğiniz üzere oyun dünyasının en büyük forumu ve aşağıdaki linkte 2014'ün en iyi 20 oyununu üyelerinin verdikleri oylarla belirlemiş bulunuyorlar. Haber değeri taşıdığını düşündüğümden size iletmek istedim, saygılar.

    http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=147857783&postcount=1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

    PC' ciler bu konuya giripte kalabalık yapmasın zaten bu oyunu oynayamayacaksınız =DD


    Pek bir şey kaybettiğimiz de söylenemez. Bunlarla vakit kaybetmiyoruz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.