Şimdi Ara

**ordaydım**(psv-gs maçından bir kaç görüntüler , meşaleler vs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir şey söylemek istiyorum , hakem düdüğünü çaldıktan sonra topa vurmak sarı kart değil mi ; farfan denilen otuncu 2 kere vurmadımı topa nerde sarı kart ? net penaltıydı ardaya yapılan , maçı tribünden izledim , üzerimde ne varsa onlara fırtlattım , en sonunda kemerimin tokasını fırtlattım altta adamlar bize hareketler çekiyorlar kışkırtıyorlar poliste hiç bir şey yapmıyor sonra bizde meşale atınca hiddetleniorlar ; bi ara hep bir ağızdan YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER dedik o mütişti , maç bittikten sonra tam 1 saat sonra çıkabildik sahadan !sizlerle maçta çektiğim fotoları paylaşmak istiyorum

işte gs aşkı

şimdilik bu kadar yenseydik çok güzel olcaktı

• yorumlarınızı bekliyorum ...
  • Bende UA Belçika'dan(Euroaslan).

Melik sen hangi ülkeden geldin maça?

Telefonla çektiğim videolar var.Nasıl yayımlayabilirim?

Stadın genel görüntüsü:

Maç başlamadan kısa bir süre önce yüzümde bir sıcaklık hissettim.Yukarı bi baksamki ısıtıcılar var:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 1 Kasım 2006; 22:20:04 >

• Maçı TV'den seyredenler sesimizi duydular mı acep???

Orjinalden alıntı: qtq

Maçı TV'den seyredenler sesimizi duydular mı acep???

ya allah bismillah allahu ekber diye siz bağırdıysanız, duyduk

Melik sen nası gittin olm maça

dürüm ekmeklerinin arasına koyarak gerçek

Kötü gidiyoruz

KUTU gibi bir stat... Çok beyefendi bir ev sahibi seyircisi... Bu stadın tam köşesinde Galatasaray taraftar tribünü... Takriben 2 bin 500 seyirci var.

Maç başlıyor, iki defa "Cimbom", iki defa da, "Burası Sami Yen, buradan çıkış yok" diye bağırıyorlar, bunun haricinde hep, "Ya Allah bismillah Allahü ekber" tezahüratı yapıyorlar, ondan sonra da Hakan Şükür’ün oyuna girmesini istiyorlar. Ve bu seyirci, en ufak bir tahrik veya tepki yokken, tam dört tane meşale yakıyor... Bu yaktıkları meşalelerin üçünü de aşağıdaki Hollandalı seyircilerin üstüne atıyorlar. Üstelik öyle atıyorlar ki, meşaleyi yaktıktan sonra biraz ellerinde tutuyorlar, dikkat çekmek için... Tabii bütün stat maçı bırakıp oraya bakıyor, onlar da meşaleyi aşağıya, Hollandalı seyirilerin üstüne atıyor...

Ben şimdi size soruyorum; "Bunu gören Hollandalı seyirciler, Eindhovenlı futbolcular ve hakemler nasıl bir ruh haline girerler?"

Ve size bir şey daha soruyorum; "Müslüman olan bir insan, Türk olan bir insan, bunları yapar mı?"

Yaşadıklarımdan utandım

Biz İslam dinini örnek din olarak seçtik. Lider din diyoruz, ama tezahüratımızla ve hareketimizle kendi iddiamızı kendimiz çürütüyoruz. Dün gece 90 dakika bitip maçtan çıkarken, bırakın Hollandalı seyirciyi veya futbolcuyu, yaşadıklarımdan ben iğrendim.

Sahada kazanırız, kaybederiz, bunlar doğal şeyler. İyi oynarsak kazanırız, kötü oynarsak kaybederiz. Futbol maçıdır, 90 dakika biter, yeni 90 dakikaya bakarsın. Ama bu yapılanlar ve bu yapılanlara çanak tutanlar, utansınlar. Ben utandım ama onların utandıklarını zannetmiyorum.

Bu grup Şampiyonlar Ligi’nin belki de en zayıf grubu. Eindhoven güçlü bir takım değil. Ama Galatasaray hiç değil. Bu gruptan Eindhoven’ın yerine Galatasaray çıksaydı, yazık olurdu. Yani, benim yaptığım düz mantık...

Bu zihniyeti yazdığım için üzgünüm

Sarı kırmızılılar üçüncü olurlar mı? Olabilirler. Ama, dün geceki seyirci zihniyeti olduğu sürece bizden hiçbir halt olmaz. Kötü gidiyoruz. İnşallah düzeliriz.

Ben, "İrtica var mı, yok mu" diye soranlara, "Gelin, Eindhoven’a, bu maçı seyredin karar verin" derdim.

Bunları yazarken, son derece üzgünüm. Çünkü ben futbol maçı yorumu yapmak için Hollanda’ya geldim, bu zihniyeti yazmak için değil.

bu adama katılan varmı ? bi de şey demiş , ortada kışkırtma yokken durduk yere meşale yaktılar , bizim oturduğumuz yerin alt tarafında psv liler süerkli bizlere el hareketi(nah) çekiyorlardı , durduk yere gerilimi başlatanlarda onlardı(kola bardaklarını fırlatanlar)sonrada bizimkiler gaza geldi lerde o tezahuratları ettiler bizlerde katıldık şimdi de erman hoca gelmiş bize kimi savunuyo yazılar olsun olayı nasıl da çarpıtıyo

• Erman Toroğlun'a okkalı bir cevap verdim ve e mail vasıtasıyla gönderdim inşallah cevap yazarİLK ÖNCE BİZİM GİBİ TARAFTARI BULSUN SONRADA ÖPSÜN BAŞINA KOYSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d09ukan -- 2 Kasım 2006; 2:08:11 >

BU ÜLKEYİ YOBAZLARA BIRAKMAYIZ ,,ATA'M....
  • bir de yaptıklarınızdan gurur duyuyorsunuz. ben her iki psv maçında da sayenizde utandım. böyle taraftarlık olmaz. sahaya gir, rakip taraftarların kafasına meşale at. sonra bunları savun bir de üstüne üstlük. o bunu yapmış şu bunu yapmış.. kendinizi kandırmayın. biz başka maç mı izledik yoksa?

Orjinalden alıntı: s3rs3ri_dogukan

stada nasıl sokmuşlar meşaleleri bilyormusunuz ; hemen cevap veriyim

dürüm ekmeklerinin arasına koyarak gerçek

Bir arkadaş var pew yada rezilvezir bunlardan ikisinden biri olacakAli SamiYen'e maça gitmişlerdi....Meşaleyi cipsin içine koymuşlardı....Neyse meşaleyi stadın içine sokabiliyorlar ama bir sorun vardı meşale cipsin içinde yağlanmıştı....

• Ali Samiyen'e de ekmek arası meşale sokuldupunu çok gördüm..

Erman Toroğlu maçta istediklerini görmüş, istediklerini duymuş.Art niyetden başka birşey değil bu yazdıkları.Bende maçın videoları var.Ne zaman ne yaptık çok net görülüyorda, duyuluyorda.Bütün maç tezahürat etmekten boğazımız patladı.

Herkes istediğini görür

Orjinalden alıntı: qtq

Ali Samiyen'e de ekmek arası meşale sokuldupunu çok gördüm..

Erman Toroğlu maçta istediklerini görmüş, istediklerini duymuş.Art niyetden başka birşey değil bu yazdıkları.Bende maçın videoları var.Ne zaman ne yaptık çok net görülüyorda, duyuluyorda.Bütün maç tezahürat etmekten boğazımız patladı.

Herkes istediğini görür

hocam o zaman bizi de aydınlat da bilmiyorsak öğrenelim. meşaleler yakılıp aşağıdaki holllandalılara atılmadı mı? ben şu kadarını söyleyim, televizyondan görünen şey gs taraftarının medeniyetsizlik örneği göstererek meşaleleri aşağıya fırlattığıydı. istanbuldaki maçta taraftar rezaletini gördükten sonra ben işin içinde başka bir iş de aramadım. taraftarın her iki maçta da 3 yaşındaki çocukların yapmayacağı şeyleri yaptı gibi görünüyor bence, ki bunu maçı izleyen tüm yabancılar da böyle düşünecektir eminim. sonra türkleri neden sevmiyorlar deriz. başka bir ülkenin taraftarları bu tip enteresan davranışlarda bulunsa ve görsek, adamları aşağılarız biz. aynısını biz yapınca da hollandalılara dersini verdik diyip gurur duyarız. ben bizi çözemedim 30 küsür yılda

• bi kere meşaleleri yaktıgımız doğru , ama psv li taraftarlara atmadık , dikkat ettiğseniz alt taraftaki fotorafçılara geldi büyültülecek fazla bişi yok gibi geliyo bana

Maçtan birkaç video:

http://www.youtube.com/watch?v=DTg1rEAofUs#GU5U2spHI_4

http://www.youtube.com/watch?v=0__norPQcIM

http://www.youtube.com/watch?v=Qsr6YfbNdAY

Meşale atılanıda ekleyeceğim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.