Şimdi Ara

-SATILDI- 170TL. Logitech G510 klavye . -SATILDI-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 -SATILDI- 170TL. Logitech G510 klavye . -SATILDI-
    İlk olarak satma sebebim: Bu klavyeyi aldığım sırada aklımda başka bir klavye daha vardı ve gönlüm ondan yanaydı. Fakat nakitim yeterli olmadığı için bu klavyeyi tercih etme yoluna gitmiştim ve aklım hala pahalı olan klavyeden yanaydı. Ve çareyi elime nakit geçtiği gibi diğer klavyeyi satın almakta buldum :) Ürün de hazır pırıl pırılken ihtiyacı olan birine de satabilmeyi dilerim :)

Ürüne ait bilgilendirme: Üründe herhangi bir hasar, arıza söz konusu kesinlikle değildir.

Sahip olduğu 18 adet G tuşu ve 3 adet hızlı profil değiştirme tuşu ile anlık 54 farklı kombinasyonu elinizin altında bulundurabilmek imkanını sunan bir klavye. Bu G tuşu diye tabir ettiğimiz 18 tuşa ister internet sitesi kısayolu, ister herhangi bir uygulama, ister tuş ya da tuş kombinasyonu atama ya da dilerseniz bir yazı metni atama işlemlerini yapabilirsiniz

3 ana rengi istediğiniz şekilde kombine edip ledlerin rengini ayarlayabilirsiniz. Her profil için farklı led ayarı yapmak mümkündür.
    Mutlimedya tuşları, kendine ait bir ses kartı ve LCD ekranı ile ciddi anlamda etkileyici bir görünüme sahip olması beni çeken yönlerindendi.

Ürün Vatan Bilgisayar'dan 20 Aralık 2014 tarihinde ismime faturalandırıldı.

Üründe gerçekleşecek herhangi bir arıza garanti sürecine tabii olup garanti süreciyle, ürünü sizden teslim alıp kendim ilgileneceğim ve tüm süreçten sizi haberdar edeceğim. Ürünü kargo ile teslim alacak iseniz kargoda ürüne hasar gelmemesi adına ek önlem olarak ürünün kutusunu balonlu naylon ile de sarıp öyle kargoya teslim edeceğim. İstanbul içi Kadıköy-Beşiktaş vapur iskelelerinden elden teslim yapabilirim. Havale yoluyla veya elden teslim olması tercihim.

Güvenilirliğimin temennisi profilimdeki tüm üyeliklerden bana ulaşabilir olmanız ve oralarda tüm özel bilgilerimin yer alması.

Ürüne ait sitesindeki bilgilendirmelerehttp://support.logitech.com/tr_tr/product/7246 buradan ulaşabilirsiniz. En ufak bir tereddütünüzü dahi gidermek için soru sormaktan lütfen çekinmeyiniz.

Ürüne ait orjinal görseller:http://imgur.com/a/3LGmi/all

Ürünün kendime göre avantaj - dezavantajları:
    + Logitech güvenilirliği
    + Muazzam sayıda ve kolay erişilebilir kısayol tuşları
    + Fiyat/Malzeme kalitesi
    + Kaliteli LED aydınlatmalı ışık mekanizması ve ayarlanabilir sınırsız renk seçeneği.
    + LCD ekran aracılığı ile oynatılabilir medya takibi, oyunlara performans-stat göstergesi ayarlanabilirliği ( Örneğin League of Legends oynarken, kazandığın toplam parayı, kill-death-assistini, attığın normal-pembe ward sayısını gösterebiliyor )
    + Medya tuşları aracığılıyla kolay bir şekilde, durdur, duraklat, oynat, ses +/- yapabilme.
    + Rahat bir bilek oturuşu sağlaması
    + Az ses çıkarıyor olması
    + Gece odanızda yatarken bilgisayar açık kalacak ise eğer bir tuş ile ledleri kapatabilme özelliği.
    + Oyunlara Oyun Modu Aktif tuşu ile girdiğinizde yanlışlıkla basılan o Başlat tuşunu devre dışı bırakan tuş.
    + AntiGhosting diye tabir ettiğimiz ( ''Abi 3 tuşa basıyorum 4.yü algılamıyor ama oyun oynarken'' durumunu engelleyen ) özellik.
    + Anlık olarak arayüzü kullanmadan MR tuşu ile hızlı kombinasyon oluşturmaya yardım eden tuş bulunması.
    -----
    - Kimisine göre biraz büyük gelebilecek bir klavye. (Gaming klavyelere alışık olanlar için normal denilebilecek cinste)
    - Gaming serisi adı altında olup mekanik olmaması.

Bana ulaşabilmeniz için tüm iletişim adreslerim profilimde mevcuttur.
    Daha ayrıntılı resim isterseniz WhatsApp aracılığı ile dahi fotoğraf yollayabilirim.
    Fiyat belirttiğim üzere 170 Türk Lirası'dır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 170 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 11 Şubat 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Almak istiyorum
  • Almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye satılmıştır. İlginiz için teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.