Şimdi Ara

SAMSUNG JAVA OYUN PROGRAM YÜKLENİŞİ E900/U600/E250/G600/DSERİSİ MODELLER (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
3
Favori
505.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: artas1arkinoks

E250 BLUETOOTH SUZ OLMAZMI? BENDE BELLEK KARTINI MP3 TAKARAK DOSYA GÖNDERİYORUM OLMAZMI YAPILABİLİNİRMİ?

kart reader olmaz ya blutut yada usb kablosu olması şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 9 Nisan 2008; 20:36:29 >
  • d900 içinde geçerlimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLACKS_EAGLE

d900 içinde geçerlimi

ilk sayfada d serisi için olan yüklemede anlattığım işlemleri uygulayacaksın
  • arkadaslar babama hediye olarak samsung j700 aldim, bildigim kadariyla java destegi var fakat uygulamalar altinda "java"yi goremiyorum, nasil yukleyebilirim? istanbul buyuksehir beldiyesinin hazirladigi trafik programi icin ihtiyacim var
  • quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

arkadaslar babama hediye olarak samsung j700 aldim, bildigim kadariyla java destegi var fakat uygulamalar altinda "java"yi goremiyorum, nasil yukleyebilirim? istanbul buyuksehir beldiyesinin hazirladigi trafik programi icin ihtiyacim var

GPRS İLE YÜKLEMENİ TAVSİYE EDERİM YADA BURADAKİ YÜKLEME SÇENEKLERİNİ DENEYECEKSİN

TRAFİK PROGRAMINI ÇALIŞTIRABİLCEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM
  • arkadaşlar yaa güzel oyunlar bulabilceğimiz bir site varmı acaba hıı ? bilmediğimiz :S e830 telleri için
  • dostum mig33 ü nerden bulabiliriz bide baska hangi programlar gerekli bi sorum daha olucak card reader le yüklenilmiomu bluetoth mu sadece?
  • arkadaşlar bende E-900 var ilk başta anlatılan şekilde oyunları yüklemeye çalışıyorum ama şifreyi giripte oyuna Yükle deyince telefon kapanıp açılıyor... Yani yükleyemiyorum nasıl olacak bir yardım edin...ya deli olacam şimdiden tşk.lerrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: cazador1905

dostum mig33 ü nerden bulabiliriz bide baska hangi programlar gerekli bi sorum daha olucak card reader le yüklenilmiomu bluetoth mu sadece?

cart reader olmas usb yada blutut

quote:

Son 10 mesaj - geriye doğru kronolojik sırada
    _strong_ Tarih 25 Nisan 2008; 11:36:03
    arkadaşlar bende E-900 var ilk başta anlatılan şekilde oyunları yüklemeye çalışıyorum ama şifreyi giripte oyuna Yükle deyince telefon kapanıp açılıyor... Yani yükleyemiyorum nasıl olacak bir yardım edin...ya deli olacam şimdiden tşk.lerrr

işlemleri sırasıyla eksiksiz yapacaksın bir yerde hata yaptığın atladığın bir yer var onun için reset atıyor

• d840 a çalışan ücretsiz oyun nerden indirebilirim. baya bi denedim hiç bir oyunu çalıştıramadım.kodu girdim. jar kad ı attım görüntüle dedim
  • ya bende e200 var (sgh-e200) ama şu bluetoooth programı yok bende denedim hiç biri olmadı herm mig33 nedir giriyom username falan soruyo jar ve jad inidiriyosun hiç kullanmıyosun galiba 12. kez deniyorum olmuyor yardım pls.bluetooth programı illaki lasımmı ve şu mig denen şey artık yanlış dikktanini çekerim lütfen yardım et
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerembey

d840 a çalışan ücretsiz oyun nerden indirebilirim. baya bi denedim hiç bir oyunu çalıştıramadım.kodu girdim. jar kad ı attım görüntüle dedim

imzamda uygun oyunlar mevcut ekran boyutu 240*320 olanlar d 840 a uygun

quote:

berkytr Tarih 9 Mayıs 2008; 20:33:29
    ya bende e200 var (sgh-e200) ama şu bluetoooth programı yok bende denedim hiç biri olmadı herm mig33 nedir giriyom username falan soruyo jar ve jad inidiriyosun hiç kullanmıyosun galiba 12. kez deniyorum olmuyor yardım pls.bluetooth programı illaki lasımmı ve şu mig denen şey artık yanlış dikktanini çekerim lütfen yardım et

ilk sayfadaki anlatımımı eksiksiz uygulayacaksın ve bütün programlar tamam olacak

• dostum ben g800 telefonu hakkında ben bir yerde takıldım ve bulamıyorum o yeri bana bir yardımcı olurmusun takıldığım yer

8-ana menüde solda bulunan seçeneklerden [file system] i tıklıyoruz.. ekrana gelen mavi renkli dosyaya yada yanındaki + kutucuğuna tıklıyoruz .. retrieving yazacak ve teflondaki tüm dosyaları bulacaktır..bekliyoruz..

ben bitpim programını açtığımda sol tarafta seçeneklerde filesystem yok sadece file var ona da bastığımda sadece ımport ve export menüleri var 8..adımda bahsedilen file system i bana resimli olarak nerde olduğunu yollarmısın...
  • paylasım ıcın saol
  • harikasın valla çok güzel paylaşımlar telefonu alalı neredeyse 2 hafta oldu en iyi anlatım snedeymiş teşekkürler
  • bi oyun yükledim sadece diğerlerinde hep yükleme hatası diyor???
  • D840 için de geçerli mi burada yazılanlar? İBB'nin Trafik programını yükledim ama kameralar çıkmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue_Typhoon

bi oyun yükledim sadece diğerlerinde hep yükleme hatası diyor???

rica ederim arkadaşım denediğin oyunlar uygun olmayabilir

quote:

Neo2000 Tarih 21 Mayıs 2008; 10:09:09
    D840 için de geçerli mi burada yazılanlar? İBB'nin Trafik programını yükledim ama kameralar çıkmıyor.

d 840 anlatılışı ilk sayfada mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo2000

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Neo2000 Tarih 21 Mayıs 2008; 10:09:09
    D840 için de geçerli mi burada yazılanlar? İBB'nin Trafik programını yükledim ama kameralar çıkmıyor.

d 840 anlatılışı ilk sayfada mevcut

O kodu gördüm ama "1- ilk olarak oyunumuzu indiriyoruz jar ve jad uzantılı olmak üzere bu iki dosyayı data kablosu ile telefona diğer dosyalara kayıt ediyoruz. " yazıyorsunuz daha önce, ben bu jad ve jar dosyasını nereden bulup indireceğim?

imzamda uygun oyunlar mevcut oradan bulabilirsin

• çok iyi anlatm :) geç oldu ama iyi oldu :) teşk
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.