kimisine yüzüm sıcak,kalbim soğuk donuk. bugün saat kaç gibi kalbine girdi en son konuk. bildiğim mc'lerin hepsinin tek emeli bir koltuk. eğer savaşmak istiyorsan Bağdat'a git moruk!'... can havliyle kaçıştım , acımı dindirmem gerekir bana getir ilacımı , kader sancı bana yabancı kırıcı sonların var - iyi başlangıcı yaptın!
arkadaslar babama hediye olarak samsung j700 aldim, bildigim kadariyla java destegi var fakat uygulamalar altinda "java"yi goremiyorum, nasil yukleyebilirim? istanbul buyuksehir beldiyesinin hazirladigi trafik programi icin ihtiyacim var
arkadaslar babama hediye olarak samsung j700 aldim, bildigim kadariyla java destegi var fakat uygulamalar altinda "java"yi goremiyorum, nasil yukleyebilirim? istanbul buyuksehir beldiyesinin hazirladigi trafik programi icin ihtiyacim var
arkadaşlar bende E-900 var ilk başta anlatılan şekilde oyunları yüklemeye çalışıyorum ama şifreyi giripte oyuna Yükle deyince telefon kapanıp açılıyor... Yani yükleyemiyorum nasıl olacak bir yardım edin...ya deli olacam şimdiden tşk.lerrr
quote:
Son 10 mesaj - geriye doğru kronolojik sırada _strong_ Tarih 25 Nisan 2008; 11:36:03 arkadaşlar bende E-900 var ilk başta anlatılan şekilde oyunları yüklemeye çalışıyorum ama şifreyi giripte oyuna Yükle deyince telefon kapanıp açılıyor... Yani yükleyemiyorum nasıl olacak bir yardım edin...ya deli olacam şimdiden tşk.lerrr
işlemleri sırasıyla eksiksiz yapacaksın bir yerde hata yaptığın atladığın bir yer var onun için reset atıyor
ya bende e200 var (sgh-e200) ama şu bluetoooth programı yok bende denedim hiç biri olmadı herm mig33 nedir giriyom username falan soruyo jar ve jad inidiriyosun hiç kullanmıyosun galiba 12. kez deniyorum olmuyor yardım pls.bluetooth programı illaki lasımmı ve şu mig denen şey artık yanlış dikktanini çekerim lütfen yardım et
d840 a çalışan ücretsiz oyun nerden indirebilirim. baya bi denedim hiç bir oyunu çalıştıramadım.kodu girdim. jar kad ı attım görüntüle dedim
imzamda uygun oyunlar mevcut ekran boyutu 240*320 olanlar d 840 a uygun
quote:
berkytr Tarih 9 Mayıs 2008; 20:33:29 ya bende e200 var (sgh-e200) ama şu bluetoooth programı yok bende denedim hiç biri olmadı herm mig33 nedir giriyom username falan soruyo jar ve jad inidiriyosun hiç kullanmıyosun galiba 12. kez deniyorum olmuyor yardım pls.bluetooth programı illaki lasımmı ve şu mig denen şey artık yanlış dikktanini çekerim lütfen yardım et
ilk sayfadaki anlatımımı eksiksiz uygulayacaksın ve bütün programlar tamam olacak