Selam ben hafıza kartı yoluyla java oyununu E950ime yollıyacağım.Ancak Pc ye indirdiğim oyun winrar dosyası olarak gözüküyor.Bu dosyayı direk atarsam tele çalışırmı?
çalışmaz win rarı açacaksın jar ve jadı atacaksın oyun dosyaları
Sevgili faruk üstad
rar dosyasını açınca yaklaşık 50adet dosya açıyor bunların hepsini telemi atayım .jad dosyasıyla beraber?
getjar adlı bir site var eminim biliyorsundur.oradan istediğim oyunu buldum E950için.2adet dosyası var .jar ve .jad. jad dosyasını direk alıyorum pc ye ancak jar dosyasını indirdiğimde onu winrar olarak kaydediyor pc.Winrarı açtığımda ise 30tane dosya ve 3klasör olarak genişletiyor. bu aşamadan sonra naapmalıyım bana yardım edebilirmisin?
getjar adlı bir site var eminim biliyorsundur.oradan istediğim oyunu buldum E950için.2adet dosyası var .jar ve .jad. jad dosyasını direk alıyorum pc ye ancak jar dosyasını indirdiğimde onu winrar olarak kaydediyor pc.Winrarı açtığımda ise 30tane dosya ve 3klasör olarak genişletiyor. bu aşamadan sonra naapmalıyım bana yardım edebilirmisin?
getjar dan indirdiğim jar dosyasını direk atacaksın telefona win rar şeklinde gözükür dosya ama açmayacaksın o dosyayı direk atacaksın
getjar dan indirdiğim jar dosyasını direk atacaksın telefona win rar şeklinde gözükür dosya ama açmayacaksın o dosyayı direk atacaksın
bu durumda toplam 2 dosya oluyor telde biri .jar olan(winrar gözüken) diğeri .jad
ancak söylediğin gibi .jad dosyasına tıkladığımda ok tuşu ile desteklenmeyen dosya diyor??zaten olay burda karışıyor:D bu arada mesaj yolu ile(para ödeyerek) aldığım oyunlar sorunsuz çalışıyor