blutut ile bağlanmak biraz zor oluyor bilgisayarın teline bağlandığını anlayabilmek için samsung pc süiti kullanabilirsin oyun yüklerken pc süiti tamamen kapat öyle yüklemeya başla usb kablo yükleme ve bağlantı açısından daha basit
usb kabloyla denedim aynısı oluyor... dikkatimi şu çekti acaba ondan mı kaynaklanıyor.. "telefondan *#52828378# kodunu girin ve Serial Test seçeniği ordaki menülerdende PPP UP Menüsüne Gelin Ordan BlueTooth " kısmında *#52828378# yazdıktan sonra "interface" kısmı çıkmadan "serial test "kısmına geçiyor.. bundan olabilir ise çözüm ne?
. b) Bluetooth kullanıcısı iseniz telefonunuzda #*5737425# yazıp Java serisi menüsüne girin ve sırasıyla PPP UP ve ardından da Bluetooth seçeneğini seçin.
farukkk G600 kodlarını bi araştır yaw lütfen oyun yüklemek için bi çözüm bul şuna
SAMSUNG G600 JAVA YÜKLEME
Merhaba arkadaşlar..Bildiğimiz üzere Samsunglarda oyun yüklemek bir dert..Extra programlar ve bir sürü kodlar girmek gerekiyor..Samsung bu durumu G600 modeli ile çözmüş durumda..Artık kod girmeye gerek kalmadı..Bir müjde size..
Samsung G600 e java yüklemek için telefonu usb veya bt ile bilgisayara bağlayın..Oyunun jar ve jad dosyalarını telefon hafızasındaki Others klasörüne atın..Others klasörünü açın ve jad dosyası üzerine gelin..Seçenekler menüsünden yükle yi seçin..Oyun java dünyası bölümüne hemen yüklenecektir..Daha sonra Others klasöründeki dosyaları silebilirsiniz..Bu kadar....
farukk kardeş.ben d-820 kullanıcısıyım.başka bi forumda okudum.softpick programı olmadan sadece upload programı ilede bluetoothla java yükleniyormuş.ben deniycem ama cep telefonuma yada blg.me bi zararı olurmu.şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geylanicevik -- 16 Aralık 2007; 18:33:25 >