Pardon ya kusura bakmayın data kablosuyla nasıl yükleme yapıldıgını görmemişim orda elinize sağlık herşy çok güzel anlatım falan zaten tamamen anlaşılır. Teşekkürler tekrardan bu arada istemediğimiz Java'ları nerden sileceğiz? Yardım lütfen!
arkadaşım valla gözüm korktu yav bu ne kadar teferruat nokiaya 10 snde bluetooth dan dosyayı atıyorduk birde telefondan üstüne tıklınca kuruluyodu toplam 30sn.valla u600 siparişi verdim ama gözümü korkuttun gerçi u600 kısmına bişey yazmamışsın sadece bi kod yazmışsın ama e250-d900 falan gibiyse çok fena yani
ok arkadaşım yapıyom ama şu oto type settings menusunden serial ota seçin diyor numarayı ekrana yazıyom ama öyle seçenek çıkmıyor hepisini yaptım jad oyund indirdim hatta uploader den seçiyom ama olmuyor 16:50:57 - JAR archive not found
şu mig 33 yüklemek için tel filan istiyor yazdı numaramı ama other seçeneğinden samsung seçemiyom yoksa other da kaslın ölemi yükleyim bide beta olanı var 2 sinidemi yükleyim
şu mig 33 yüklemek için tel filan istiyor yazdı numaramı ama other seçeneğinden samsung seçemiyom yoksa other da kaslın ölemi yükleyim bide beta olanı var 2 sinidemi yükleyim
beta yı yükle tcpden ayarları yap ve forumda dediklerimi aynen yap kullan en son versiyon beta