Şimdi Ara

D-smart CI+ modül ve 1 yıl süper paket üyeliği 284tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
4
Favori
5.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.multivizyon.tv/dsmart-modul-super-hd-paket-ci-plus-1-yil-hediyeli

www.n11.com
    Uydu Ekipman & Malzeme Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/d-smart-modul-super-hd-paket-ciplus-1-yil-hediyeli-P24345918
    (%15 indirim kullanılamıyor malesef )

http://www.sanalpazar.com/D-smart-Modul-super-Hd-Paket-Ci-plus-1-Yil-Hediyeli__isp38626511

ci destekli uydu alıclarda ve dahili uydu alıcılı tv lerde modülü kullanabilirsiniz

ci+ modüller ayrıca biss şifreleride çözmektedir.(trt leri örneğin)

paket içerğinde olan kanallar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 17 Ocak 2015; 1:37:36 >

• Sycak de?il.2 yyldyr modül ile 200tl'ye kullandym dsmart'y bu sene Allah kerim ne euroleague ne nba ne de ?ampiyon ligi kaldy Dsmart'ta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

Sycak de?il.2 yyldyr modül ile 200tl'ye kullandym dsmart'y bu sene Allah kerim ne euroleague ne nba ne de ?ampiyon ligi kaldy Dsmart'ta.

eski üye olduğunuz için 200tl çok vermişsiniz 165 tl ye alanlar var.
    çok sıcak olmasada sıcak bence.diğer firmalar 385 tl ye satıyor
    dsmart 2 seneliği süper paketi 1000tl ye satıyor.

284 tl iyi bence 1 sene için.yarım sezon şampiyonlar ligide var hem.
    sanalpazar indirimleriyle dahada ucuza alınabilir hemde taksitle
  • CI modülü 160 mı 170 mi ne o fiyata satan multivizyon bu. Öbür kampanyadan farkı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

CI modülü 160 mı 170 mi ne o fiyata satan multivizyon bu. Öbür kampanyadan farkı ne?

süper paket bu.
    hemde ci+
  • CI sinema paketiydi galiba. Bu CI+ ise süper paket. Süperpaketin farkı spor ise onun anlamı kalmadı zaten. ŞL ve İspanya kral kupası gitti. İspanya ligi de giderse süper paketin anlamı kalmayacak. Bence yaza kadar tetikte olmak gerek. Tivibu'nun ataklarına karşı, Dsmart CI+ modülllerde daha çok indirim olacaktır.
  • 100 tlye inmesini bekliyorum çek cart curt ci ci+ falan farketmez bende zaten lig tv falan var belgesel istiyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-Smart Ek Paket Saçmalığı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selodonanımhaber

CI sinema paketiydi galiba. Bu CI+ ise süper paket. Süperpaketin farkı spor ise onun anlamı kalmadı zaten. ŞL ve İspanya kral kupası gitti. İspanya ligi de giderse süper paketin anlamı kalmayacak. Bence yaza kadar tetikte olmak gerek. Tivibu'nun ataklarına karşı, Dsmart CI+ modülllerde daha çok indirim olacaktır.

Yaza kadar ve ve UEFA dsmartta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

100 tlye inmesini bekliyorum çek cart curt ci ci+ falan farketmez bende zaten lig tv falan var belgesel istiyorum ben

2 senelik dizi paketli ci+ modül 250tl ye satılıyor
    TUM belgesel Kanalları var o pakette

• Sadece sinema ve dizi kanallarının olduğu bir paket var mı?
    Yada sadece film paketi olsa bu şekilde fiyatlar ne kadar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quentin

Sadece sinema ve dizi kanallarının olduğu bir paket var mı?
    Yada sadece film paketi olsa bu şekilde fiyatlar ne kadar acaba?

Yapmayin hocam hiç tavsiye etmiyorum 2. 3. sinif Amerikan filmlerini veriyorlar,sinema kanallari ise yaramaz.

• digiturk ile sürem bitiyor yeniden almayı da düşünmüyorum
    d-smart da pek içime sinmiyor
    uyduya dönüş yapıcaz sanırım
  • yılın son kampanyaları ile 129 a kadar alan olsu sinema paketini. şimdi süper paket diye buna o kadar para verecek baba yiğit kalmışmıdır forumda merak ediyorum. CI+ özelliğini de artık paket bittikten sonra modülü kullanmaya devam edecek olanlar için işe yarar belki keza kanalların hepsi açık biss key i ne için kullanacaksınız ki?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Link verebilirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ederi 60-70 lira
  • modul felan ıstemıyorum

sadece kartın oldugu ıcınde belgesel sınema kanallarının hepsı oldugu secenek yokmu ?
  • Geçen sene Bimeksin spor paketi kampanyasıyla almıştım, süresi dolmak üzere. İlk üç-dört ay sinema kanalları vardı (neredeyse hiç izlemedim, çünkü filmler çok dandik). Onlar gitti sorun yok. Daha sonra Türkiye Basketbol Ligi gitti, eurolig gitti, şampiyonlar ligi gitti. Bana göre Spor paketi kupkuru kaldı.
    Yenilemeyi düşünmüyorum. Uydu anten var, android TV box da aldım. XBMC veya başka platformlarla ip tv izlerim.
  • İki yil giris paketi yapsa 200 tl super olur belgesel için sinama falan hepsi tirt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdidemir -- 17 Ocak 2015; 11:43:34 >
  • multivizyondan 180 tl ye mi ne sinema paketi aldım. bütün belgesellwr var gayet memnunum . maç sevmşiyorumzaten
  • Sadece belgesel olcak 100 TL'ye falan kapış kapış gider

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.