Şimdi Ara

BİM 6'lı Kruvasan 1.50 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
7.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat çok iyi,İzmir Karabağlar şubesinde 6-7 tane vardı .Geçen hafta 3 Liraydi düşürmüşler sanırım gidip yoklamakta fayda var.İkişerli uç paket halinde satılıyor.
     BİM 6'lı Kruvasan 1.50 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S.k.t.

• bunlar kruvasan değil açma. uno da öyle. yemesi güzel ama sadece adı kruvasan.

fransa'ya giden, akrabası vs gidip gelen olursa mutlaka yesin. mükemmel bir şey. tereyağı tadını sevmiyorsanız size uymaz. aşırı yağlı.

özetle kruvasan denilen süper yiyecek boyoz ile açma arası bir şey. bu sadece açma-poğaça.

içindekilerde neler var yapay katkı maddesi olarak? temizse yine de alınabilir.

ekleme: bu markanın bimde satılan ekleri ve pastaları çok güzel. tahminim bu da güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 16 Ocak 2015; 13:38:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kullanma tarihine dikkat edin.

• Resimde 31 ocak son tüketim tarihi, sorun yok. Sıcak fırsatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

S.k.t.

31 Ocak hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

bunlar kruvasan değil açma. uno da öyle. yemesi güzel ama sadece adı kruvasan.

fransa'ya giden, akrabası vs gidip gelen olursa mutlaka yesin. mükemmel bir şey. tereyağı tadını sevmiyorsanız size uymaz. aşırı yağlı.

özetle kruvasan denilen süper yiyecek boyoz ile açma arası bir şey. bu sadece açma-poğaça.

içindekilerde neler var yapay katkı maddesi olarak? temizse yine de alınabilir.

ekleme: bu markanın bimde satılan ekleri ve pastaları çok güzel. tahminim bu da güzeldir.

Evet hocam katılıyorum,urun güzel içindekiler de sıkıntı göremedim ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çocukken kruvasan demekti Carrefour demekti, ne zaman uğrasak valide baya bir alır buzluğa atardı. Isıtır ısıtır yerdik hala güzel mi acaba oradakiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 33ahmetselim33

Çocukken kruvasan demekti Carrefour demekti, ne zaman uğrasak valide baya bir alır buzluğa atardı. Isıtır ısıtır yerdik hala güzel mi acaba oradakiler?

hocam halen çok güzel

• Yazları bulgaristana gittiğimde sırf bunlardan yerdim. Envai çeşitleri satılıyor. Hatta sürekli derdim Türkiyede neden yok diye. Nihayet uno ile keşfedildi de az da olsa özlemimi gidermeye başladım. Bu arada kaliteli kruvasan 7days adıyla satılan markadır. Ülkemizde yeni yeni reklamları dönüyor. Büyük marketler satıyor. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin45

Resimde 31 ocak son tüketim tarihi, sorun yok. Sıcak fırsatmış

sende ne göz varmış hacı sen deyince fotoya
    bende dikkat ettim 31 ocak mış

bravo..
  • Türkiye'de yediğimiz maalesef kruvasan sanıyoruz arkadaşlar. İtalyada İspanyada mutlaka deneyin derim.
  • Kruasan'ın boş ve tuzlu olanlarını seviyorum...İçinde akışkan çikolata veya şekerli birşeyler olanları bana göre değil...
  • güzel fırsat
    güzel kruvasan
    afiyet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Türkiye'de yediğimiz maalesef kruvasan sanıyoruz arkadaşlar. İtalyada İspanyada mutlaka deneyin derim.

http://blog.tianakai.com/2013/04/italian-croissants/

italyadakiler fransadakilerin yanında gerçekten çok kötüydü

• Fransada yemediğim için birşey diyemem. Ama fırından fırınada değişen birşey tabi. Genelleme yapmamak lazım.
  • bunlar kuruvasan değil.
  • gerçek kruvasan bu değil.
  • bimden almayın söyle şeyleri güzel kardeşim krovasan 1 lira rüzgar gıda mı ne onun dışındakiler çöp
    unoda el atttı beceremedi adamlar yapamıyo

bimden bişey alıp sağlınızla oymayın
  • bayiye özel değil ise alıyım 5 10 tane dursun hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight0fheaven -- 16 Ocak 2015; 16:26:13 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.