Uffff çok sıkıldım bunu beklemekten ne zaman çıkacak acaba??? Bi dunya söylenti var Haziran mı? Eylülmü? Sizce bu aralıkta çıkarmı? Çok üç kağıtcı bu nokia gösterip gösterip azımızı sulandırıyor sonra satmıyo. Bence çoktan hazırdırda E9XXX bilmem kaçı hazırlıyolardır.
Uffff çok sıkıldım bunu beklemekten ne zaman çıkacak acaba??? Bi dunya söylenti var Haziran mı? Eylülmü? Sizce bu aralıkta çıkarmı? Çok üç kağıtcı bu nokia gösterip gösterip azımızı sulandırıyor sonra satmıyo. Bence çoktan hazırdırda E9XXX bilmem kaçı hazırlıyolardır.
nokia bu napcağı belli olmaz.yurtdışında en geç haziran sonu gibi 800 euro civarı fiyattan çıkacak.Türkiye konusunda bişey diyemem n95 te dönen oyunları gördük.
tabi şu an bisürü yeni modelin prototipleri ellerinde bile n96 lar n83 ler E90i ler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 26 Mayıs 2007; 9:59:23 >
Zaten E90 piyasaya girene kadar biz AB'ye gireriz, ekstra vergilerden muaf oluruz, TL kalkacağından euro bazında aynı fiyattdan E90'a da sahip oluruz..
bakalım hep beraber göreceğiz ne zaman ve hangi fiyattan çıkacak.belki euro fırlayacak ve tel 2 bi küsür ytl filan olacak biz de o zaman başka tellere yöneleceğiz.artık temmuz mu eylül mü olur
Forumun önceki bölümlerinde tam göremedim, yahut yazılanlardan anlayamadım desem daha doğru belki! Bu cihazla ofis programlarını kullanabiliyor muyuz? Excel, word, powerpoint vb. hem görüntüleyip hem değiştirebilmekten bahsediyorum. Gerçi bu kadar fazla özellik içinde olmaması tuhaf geliyor ama...
Forumun önceki bölümlerinde tam göremedim, yahut yazılanlardan anlayamadım desem daha doğru belki! Bu cihazla ofis programlarını kullanabiliyor muyuz? Excel, word, powerpoint vb. hem görüntüleyip hem değiştirebilmekten bahsediyorum. Gerçi bu kadar fazla özellik içinde olmaması tuhaf geliyor ama...
Zaten bu cihazın asıl üretim amacı bu bahsettikleriniz, yani bu konseptte kendine alıcı bulacak. Değilse özellik bolluğu olması amacı ile bu kadar yoğun bir cihaz haline getirilmemiş yani daha çok iş dünyasında kullanılabilecek veya kullanışlı olabilecek noktalar belirlenip bu cihaza en iyi şekilde entegre edilmiş..
Ve benim gibi iş adamaı olmayıp ta yine de bu özelliklere ihtiyaç duyanların sayısı da yüksek, bu sefer akıllı bir iş yapmış yani nokia..
işte böyle olmalı zaten, çünkü diğer tüm özelliklerini takdir ediyor ve kullanacağımı düşünüyorum ama ofis işlerini yeri geldiğinde seyahatte, tatilde vb. yerlerde takip edebiliyor olmak önemli bir avantaj olacak, işte o zaman tam anlamıyla minyatür bir laptop ile karşı karşıya olduğumuz doğrulanıyor ve ne yazık ki adamlar da bunun farkında olduklarından fiyatı hiç insaflı olmayacak alsan bir türlü almasan başka türlü