Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKİA E90

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKİA E90 Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ayaz77

16 Mayıs 2007; 10:58:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ozzturkgem

quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

ben n95 alacak bir insanın e90 alacağını sanmam nede olsa biri N diğeri E farklı kesimler...ama e61i nin satmasını bekleyeblirler neyse işte nezamn çıkarsa çıksn hayrlısyla

Ben alicam once N95 sonra E90. Yok E90 once cikarsa o zaman E90 (bu gidisle N95 Turkiye de grey haric Nokia garantili piyasaya cikmayacak).

n95 haziranda türkiyede e90 için biraz daha bekliycez.Bu arada para bol galiba hem n95 hem e90 3 bin küsür ytl eder.tabi birini alıp öbürünü almak için satcaksan ayrı.

http://img241.imageshack.us/img241/3226/rokre2bkd4.jpg
ozzturkgem

16 Mayıs 2007; 11:01:06 

quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

n95 haziranda türkiyede e90 için biraz daha bekliycez.Bu arada para bol galiba hem n95 hem e90 3 bin küsür ytl eder.tabi birini alıp öbürünü almak için satcaksan ayrı.

Haziran basi tarihi hic dogru cikmayabilir, bence sen Temmuz ortasi gibi bir gercek tarihe hazir ol (bu gidisle olcagi o cunku). Para bol degil ben cep telefonu sapigiyim . Birini satip digerini alicam, genelde o kadar temiz kullaniyorum ki 3 aylik kullanimdan sonra ile kullanildiginin anlasilmasi kolay olmuyor satarken zorlanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 16 Mayıs 2007; 11:03:24 >

Ayaz77

16 Mayıs 2007; 11:14:33 

quote:

Orjinalden alıntı: ozzturkgem

quote:

Haziran basi tarihi hic dogru cikmayabilir, bence sen Temmuz ortasi gibi bir gercek tarihe hazir ol (bu gidisle olcagi o cunku). Para bol degil ben cep telefonu sapigiyim . Birini satip digerini alicam, genelde o kadar temiz kullaniyorum ki 3 aylik kullanimdan sonra ile kullanildiginin anlasilmasi kolay olmuyor satarken zorlanmiyorum.
[/quote

Ben zaten n95 almıycağım için çok önemli değil ama bak bunu bir yere yaz haziranda çıkıyor.Ben de uzun süre kullanırm hala mpx 200 ümü müzik dinlemek için kullanıyorum orjinal kulaklığı ile bilenler bilir bu tel bir çok mp3 playeri sollar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 16 Mayıs 2007; 11:20:43 >

ozzturkgem

16 Mayıs 2007; 11:17:19 

quote:

Ben zaten n95 almıycağım için çok önemli değil ama bak bunu bir yere yaz haziranda çıkıyor.

InsAllah cikar, en cok sevinenlerden biride ben olurum ama ben artik Nokia Turkiye ye hic guvenmiyorum.

Ayaz77

16 Mayıs 2007; 11:24:54 

Sen bana güven çıkacak Bu arada bir adet E90 ı açık arrtırma ile satacaklardı bugün bir otelde.Böylece bak bu tel açık artırma satılacak bir tel deyip hem güzel reklam yapacaklar hem de çıkış fiyatını yükseltcekler.bari 1.600 ü filan geçmese fiyatı

bynedim

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2007; 13:54:09 

Video kaydı gerçekten bir Communicator kamerasına göre inanılmaz kalitede.. Youtube'dan veya inceleme sitelerinden örnek videoları izleyebilirsiniz.. Fotoğraf kalitesi de yabana atılır cinsten değil, zaten çok ayrıntı ayarlar ile tam kalitede herkes çok iyi kareler yakalayabilir.. Büyük ekran, wi-fi, 16m renk çift ekran, mini usb port, çift stereo hoparlör vs. vs. Bu cihaz gerçekten sağlam olacak..

Ayrıca yukarıda arkadaşın verdiği mobile-review inceleme videosunu mutlaka izleyin, linke sağ tıklayıp kaydet deyin değilse direk açılmak üzere iniyor.. Videoda hoparlörlerin ses kalitesini gösteriyor ve şaşırtıcı şekilde resmen ortalığı inletiyor..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2007; 14:32:55 

kimsenin boyut problemi yok mu yaw
bence biraz şekle ihtiyacı var ve boyut büük

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
Ayaz77

16 Mayıs 2007; 16:01:09 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Şekli şu ana kadar çıkan nokialardaki en çekici ve sağlam duruşlu kasa.Boyut ve ağırlık tabi ama q klavye ve bu ekran başka boyutla olmaz.

bynedim

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2007; 20:48:23 

E90;

Communicator serisi arasından en küçük boyutlara ve en zarif hatlara sahip, aynı zamanda en büyük iç ve dış ekrana da.. Tabi diğer ekstradan getirdiği yenilikçi işlevlerle beraber çok alınası bir cihaz olarak duruyor.. Zaten bu cihazı almak isteyenler telefonu bir aksesuar olarak değil mobil bilgisayar olarak görmeli..

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2007; 0:00:32 

quote:

quote:

Şekli şu ana kadar çıkan nokialardaki en çekici ve sağlam duruşlu kasa.Boyut ve ağırlık tabi ama q klavye ve bu ekran başka boyutla olmaz.

m600 falanda q klavye ama bunun ekranida buuk ya ondan biras
zaten klavye buuy olursa ekranida buuy yaparlar

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
Ayaz77

17 Mayıs 2007; 1:00:29 

quote:

quote:

quote:

m600 falanda q klavye ama bunun ekranida buuk ya ondan biras
zaten klavye buuy olursa ekranida buuy yaparlar

ve tam bir karizma web de gezerken 80 mb ram da çok işe yarıycak.n95 22 bu arada

evet ama bu tam bir küçülmüş laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 17 Mayıs 2007; 1:07:30 >

bynedim

Sisteme Gözat

17 Mayıs 2007; 1:08:28 

M600'de wi-fi ve gps te yok..

Ayaz77