ben n95 alacak bir insanın e90 alacağını sanmam nede olsa biri N diğeri E farklı kesimler...ama e61i nin satmasını bekleyeblirler neyse işte nezamn çıkarsa çıksn hayrlısyla
Ben alicam once N95 sonra E90. Yok E90 once cikarsa o zaman E90 (bu gidisle N95 Turkiye de grey haric Nokia garantili piyasaya cikmayacak).
n95 haziranda türkiyede e90 için biraz daha bekliycez.Bu arada para bol galiba hem n95 hem e90 3 bin küsür ytl eder.tabi birini alıp öbürünü almak için satcaksan ayrı.
n95 haziranda türkiyede e90 için biraz daha bekliycez.Bu arada para bol galiba hem n95 hem e90 3 bin küsür ytl eder.tabi birini alıp öbürünü almak için satcaksan ayrı.
Haziran basi tarihi hic dogru cikmayabilir, bence sen Temmuz ortasi gibi bir gercek tarihe hazir ol (bu gidisle olcagi o cunku). Para bol degil ben cep telefonu sapigiyim . Birini satip digerini alicam, genelde o kadar temiz kullaniyorum ki 3 aylik kullanimdan sonra ile kullanildiginin anlasilmasi kolay olmuyor satarken zorlanmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 16 Mayıs 2007; 11:03:24 >
Haziran basi tarihi hic dogru cikmayabilir, bence sen Temmuz ortasi gibi bir gercek tarihe hazir ol (bu gidisle olcagi o cunku). Para bol degil ben cep telefonu sapigiyim . Birini satip digerini alicam, genelde o kadar temiz kullaniyorum ki 3 aylik kullanimdan sonra ile kullanildiginin anlasilmasi kolay olmuyor satarken zorlanmiyorum. [/quote
Ben zaten n95 almıycağım için çok önemli değil ama bak bunu bir yere yaz haziranda çıkıyor.Ben de uzun süre kullanırm hala mpx 200 ümü müzik dinlemek için kullanıyorum orjinal kulaklığı ile bilenler bilir bu tel bir çok mp3 playeri sollar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 16 Mayıs 2007; 11:20:43 >
Sen bana güven çıkacak Bu arada bir adet E90 ı açık arrtırma ile satacaklardı bugün bir otelde.Böylece bak bu tel açık artırma satılacak bir tel deyip hem güzel reklam yapacaklar hem de çıkış fiyatını yükseltcekler.bari 1.600 ü filan geçmese fiyatı
Video kaydı gerçekten bir Communicator kamerasına göre inanılmaz kalitede.. Youtube'dan veya inceleme sitelerinden örnek videoları izleyebilirsiniz.. Fotoğraf kalitesi de yabana atılır cinsten değil, zaten çok ayrıntı ayarlar ile tam kalitede herkes çok iyi kareler yakalayabilir.. Büyük ekran, wi-fi, 16m renk çift ekran, mini usb port, çift stereo hoparlör vs. vs. Bu cihaz gerçekten sağlam olacak..
Ayrıca yukarıda arkadaşın verdiği mobile-review inceleme videosunu mutlaka izleyin, linke sağ tıklayıp kaydet deyin değilse direk açılmak üzere iniyor.. Videoda hoparlörlerin ses kalitesini gösteriyor ve şaşırtıcı şekilde resmen ortalığı inletiyor..
Communicator serisi arasından en küçük boyutlara ve en zarif hatlara sahip, aynı zamanda en büyük iç ve dış ekrana da.. Tabi diğer ekstradan getirdiği yenilikçi işlevlerle beraber çok alınası bir cihaz olarak duruyor.. Zaten bu cihazı almak isteyenler telefonu bir aksesuar olarak değil mobil bilgisayar olarak görmeli..