Siteye doğru bakmamışım halen ilk günki haber ve yorumların&incelemenin etkisindeyim Tamamen katlıyorum dediğinize.Bende aynı şeyleri yaşıyorum (övesim geliyor)
quote:
Orjinalden alıntı: alper_9
quote:
Orjinalden alıntı: Vipracing
Bu arada E90 a göre bazı aplikasyonlarda ufak tefek farklar var (iç geniş ekran için).Unutmayalım : Henüz beta aşamasında (Daha doğrusu final sürümünden 2 adım geride) diyebileceğimiz bir OS ile gösteriliyor.Nispeten stabil ama ne tam 'makyajı' yapılmış neden tam eksikleri giderilmiş. Büyük ihtimal ile TV out fonksiyonuda final sürümünde mevcut olucak.
evet tv-out var tabiki sitesinde yazıyor...zaten nokia bu sefer e serisi diye multimedia özelliklerini yarım bırakmamış aksine tamamıyla hakknı vermiş ya her yazıda övesim geliyr ee insan böle kaç sene beklerse....
15 Şubat 2007; 22:34:04
Vipracing
Konu disi olacak ama Wm 6.0 nin 5.0 olan cihazlara yuklenebirligi konusunda bir bilgin varmi?
Su siralar E-ten M700 u almakla almamak arasinda gidip geliyorum o yuzden soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 15 Şubat 2007; 22:35:59 >
Orjinalden alıntı: Vipracing Bu arada E90 a göre bazı aplikasyonlarda ufak tefek farklar var (iç geniş ekran için).Unutmayalım : Henüz beta aşamasında (Daha doğrusu final sürümünden 2 adım geride) diyebileceğimiz bir OS ile gösteriliyor.Nispeten stabil ama ne tam 'makyajı' yapılmış neden tam eksikleri giderilmiş. Büyük ihtimal ile TV out fonksiyonuda final sürümünde mevcut olucak.
Zati Michal incelemesinde de bahsediyor bundan, sonucta kitlesel dagitima daha baya bir zaman var.
quote:
This review is based on a pre-sales unit with early firmware version which doesn't represent the intended final quality and functionality to be offered by retail units.
Gerci bol bol Ram koymalarina karsin umarim bellek yonetimi uzerine yogunlasirlar. Sonucta bu cihaz "business class" oldugu icin agir uygulamalarda foslamamasi lazim. Gerci videosunda izledigimiz sistem hizi cok iyiydi, daha fazla neler ekleyecekler meraktayim ben de. Hala windows pc'ye uzak baglanti haberlerini bekliyorum, tek dilegim bu hatta :) Gerci bir java programi vardi ama onda da PC'ye mutlaka client kurmak gerekiyor. Sonucta vpn ile ofis bilgisayarina baglanmak guzel olurdu baya
quote:
Orjinalden alıntı: alper_9 evet tv-out var tabiki sitesinde yazıyor...zaten nokia bu sefer e serisi diye multimedia özelliklerini yarım bırakmamış aksine tamamıyla hakknı vermiş ya her yazıda övesim geliyr ee insan böle kaç sene beklerse....
Hocam TV-out icin link verebilir misin? Cogunlukla 2.5mm lik cikis icin acaba TV-out var mi soylentilerini gordum ama direk resmi bir kaynaktan gormedim
Saygilar
Active Standby'da bikac gelisme var ama hala bu guzelm buyuk ekrani tam optimize kullanima izin vermiyor. WM'nin sanirim tek ozledigim ozelligi Today Screen. To-dolar hala birden fazla olunca goremeyecegiz sanirim yine. Aslinda baya bol alan var ama niye bu sekilde bos birakiliyor anlamiyorum.
Massive selam( benim ppc den yaziyorum internet uctu bizim burada ) %95 bence olur cunki guncel cihaz hatta resmi olmayan rom la kullananlari biliyorum ayrica firmalar genelde ekstra para isteyecekleri icin hayatta kacirmazlar bence bu fursati Yinede developerlarina baglantim duzelince bir sorayim.
Web sitem Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir. Mert
von sorunun olmiyacak kucuk bir kus soyledi Bu wm nin en sevdigim ozelligi today pluginleri ve programlari Michalinda hayali zaten .Bence ms un yaptigi en iyi sey. Diger goruslerinede katiliyorum.
burdan bile ne kadar profesyonel olduğu ortaya çıkar. Birde wm de en çok sevdiğim şey yedeğini almak için registry kayıtlarını alman yetiyordu aşağı yukarı.
wmnin en büyük sorunu arayüz sorunu çok bilgisayar gibi olmuş biraz telefona benzemesi lazım.
alper-9 ekran görüntüleri çok güzel ama bakalım alınca da böyle görebilecezmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 16 Şubat 2007; 13:41:42 >
16 Şubat 2007; 22:22:30
quote:
Orjinalden alıntı: Vipracing
Massive selam( benim ppc den yaziyorum internet uctu bizim burada ) %95 bence olur cunki guncel cihaz hatta resmi olmayan rom la kullananlari biliyorum ayrica firmalar genelde ekstra para isteyecekleri icin hayatta kacirmazlar bence bu fursati Yinede developerlarina baglantim duzelince bir sorayim.
Aopen Nouveau A07 BlackCase Asus Power Supply A-45GA 450W PSU GIGABYTE GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) INTEL Core2 DUO E6600 (2.4GHz,1066MHz,4MB,LGA775) BOX İşlemci Team Xtreem DDR2 800MHz Dual Channel SEAGATE 500 GB, 7200 RPM, 32 MB Cache, NCQ, SATA 2, Barracuda 7200.11- LG Süper Multi DVD YazıcıGSA H22 N ASUS DVD ROM HP w2207h Black 22" 5ms HDMI Widescreen LCD Monito
Tskler ilgin ve bilgin icin...