tablet pc gibi tamamen arkaya kapanacağını zannetmiyorum pek,öyle olsa fotograflarda gösterirlerdi,ekran diğer comminicatorlerdeki gibi geniş ama dar değilse gerçekten güzel olacak.herşey var telefonda ya,gps,radyo,3,2 kamera,uyyy 2000ytl den aşşağıda piyasaya çıkmaz bu
tablet pc gibi tamamen arkaya kapanacağını zannetmiyorum pek,öyle olsa fotograflarda gösterirlerdi,ekran diğer comminicatorlerdeki gibi geniş ama dar değilse gerçekten güzel olacak.herşey var telefonda ya,gps,radyo,3,2 kamera,uyyy 2000ytl den aşşağıda piyasaya çıkmaz bu
haklısın o özellik olsaydı reismlerden birinde kesin olurdu arkaya kapanmış bi tane neyse bu da güzel
B-A-Y-I-L-D-I-M Hayalimdeki cihaz çok çok yakın.Gitti bizim paralar.
ben beyenmedim beyler. bence facia olmuş. bu ne ya. adam biraz daha tasarım harikası bişi yapardı. 9300 bunun yanında tasarım olarak çok daha iyi durmuş
ekran rezil 2.27 lik oran mı olur ya bunun neresiyle tam ekran video izleyecez. almayı ciddi ciddi ddüşünüyorum fakat beyenmedim. tabi beyenmedim derken daha iyisini beklerdim. bence bu ikinci p990 olacak.
Zevktir renktir oarasına karışamam Ben kendime göre tasarımını çok beğendim.Çok şık ve elegan durduğu kanısındayım.Hele o hingelerine bayıldım.Boyutta çok çok iyi.Artık çok büyük değil.Ekran harika.Bir tek kötülüğü : Fax yok galiba(Galiba yok derken yok zatende Nokia final sürümündede eklemiyecek büyük ihtimal ile demek istiyorum).Neyse yaşayabilirim onsuz Videolar için bence çok çok iyi bir ekran.Hem piksel yoğunluğu çok iyi hemde çözünürlüğü çok yüksek ayrıca anti yansıtıcı kaplamalı ekran renk desteğide en fazla olan ekran (16m) Ek olarak donanımsal fabrikasyon : 2800 kbps ! yi 0 sorun ile oynatıyor full ekran.Şu an bu cihazın yanına bile yaklaşan yok (E61 in 400-500 kbps yi iyi 990 nında bu değerlerde iyi sonuç verdiğini düşünürsek gücünün yüksekliği meydana çıkıyor diye düşünüyorum) Flimler ve klipler genelde 16:9 yada daha güncel 2,35:1 oranında.Bu bakımdanda hiç sorun yok. 2,35:1 daha da harika görünüyor :) 16:9 da hiç ellenmeden E90 nın ekranında şu kadar yer kaplıyor : İsteyen post processing ile hafif kırpma yaptırarak distorsiyonsuz tam ekran (yada çok yakınını) yapabilir.Ayrıca dış ekranda 4:3 Yani video için bundan ideal bir cihaz düşünemiyorum. İkinci 990 olmaz bunu çok bekledi Nokia.Nokia yönteiciside belirtmiş ama bende ekliyeyim : Hiç bir şeyden ödün vermedik diyor (En hızlı ve efektif işlemci her hangi bir Symbian cihazında bulunan en fazla ram vb vb) Kötü haber fiyatı: Yurt dışı 750-800 euro olmaıs bekleniyor.
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
quote:
Orjinalden alıntı: Vipracing
B-A-Y-I-L-D-I-M Hayalimdeki cihaz çok çok yakın.Gitti bizim paralar.
ben beyenmedim beyler. bence facia olmuş. bu ne ya. adam biraz daha tasarım harikası bişi yapardı. 9300 bunun yanında tasarım olarak çok daha iyi durmuş
ekran rezil 2.27 lik oran mı olur ya bunun neresiyle tam ekran video izleyecez. almayı ciddi ciddi ddüşünüyorum fakat beyenmedim. tabi beyenmedim derken daha iyisini beklerdim. bence bu ikinci p990 olacak.
Dokunmatik ekran kesin yok aman olmasında ekrandan ödün vermek istemiyorum şahsen İlk defa gerçek bir mini laptop gibi kullanılabilecek bir cihaz (Cep telefonu boyutlarında) Nokianın bir güzelliği daha var SE vb ye göre: Türkçe klavye ekliyorlar burada sattıkları cihazlara.
quote:
Orjinalden alıntı: nazgUL_vB
onde yanda arama kapat aç tuşu var bunlar video goruşme için galıba tam bı professıonal!!! bakalım dokunmatık ekranı ne etcek ıllakı onuda n800 gıbı ayakda durması ıcın detek vercektırefet fiyat 1000dolar yurdışı turkıye2000bın cıvarı:D