EVET HAKLISIN AMA :d AMA DIŞARI EKRAN ve tuştakımı koyunca malum uzuyo:D:D:uzamadı dıelım dışarı e60 gıbı ekran koycak ozman ıçerdekının bı anlamı kalmıcak çıkardıgı gıbı devam edıo nokia yanı orf ve adetelrınden vazgeçmıo::D:D:D dokunmatık ekranlı bundan yuksek megapixel olcagına emınım bıraz uzun sure sonra çıakrsa 5megapixel çıkaracaktır 3.2 den sonra 5 onun arasını hıç yapmadı nokia yaparsa harıka olcak ama baya bı zaman sonra çunku dahan95 bıle çıkmadı hatta 2008 dıbılırız ama yapacaksa 2008 gırmeden yapar pıyasaya 2008 de sokacaktır buda muhemelen e80 olacaktr mesela buna bak 624mhz 3megapixel kamera 8gb hafıza olmıyan bışı yok jasjardan sonra cıkardı bunu turkıyeyede yakında gelcek sanırım i-mate alınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgUL_vB -- 9 Şubat 2007; 23:30:48 >
Optik yanılgı var şöyleki öndeki cisim ile arka plandaki cisim/ler arasında fotoğrafı çeken cihaz yanılgıya sebep oluyor bu gördüğümüzden daha farklı olucaktır (boyut algılamamızı kast ediyorum) Ben bu halini bile beğendim
Samsung F700
Engadget yazısı :
Eek! Must restore... cardiac function... ahh, there we go. Samsung's Ultra Editions seem to get classier, glossier, and more far-fetched with every subsequent iteration -- and if they haven't already jumped the shark, they have now with the rather breathtaking Ultra Smart F700. The candybar with a slide-out QWERTY 'board makes do with 7.2Mbps (yes, we said "seven point two") HSDPA plus EDGE for those occasions when 3G towers are out of reach, a 2.78 inch touchscreen sporting no fewer than 440 x 240 pixels, microSD expansion, full HTML browsing, Bluetooth, and a whopping 5 megapixels of snapping power on the backside. Per protocol, America is left squarely out of the equation with GSM 850 and WCDMA 850 / 1900 all coming up missing, but at least folks in the greater Barcelona area should get a shot at it next week when it bows all official-like at 3GSM.
İşletim sistemini tam anlamadım bakıcağım bir yemek yiyip
quote:
Orjinalden alıntı: nazgUL_vB
abı ana sayfadakı aynı resımler dımı 1 topicdekı gıbı ykusurabakma
bide bu haber var ama nedır bellı dııl i-phone Other specs are as follows: a 3.3” 720x480 pixels display, Bluetooth, a 3-megapixel camera with video capture (full 3-megapixel resolution, not many digital still cameras can do it) and small size 57x105x11.5 mm. However these might be just groundless rumors. http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgUL_vB -- 9 Şubat 2007; 23:41:15 >
evet bu ınce n93 kalın n93 ozelıık olarak yapı dakı gıbı ıkıye katlar bunu:D:D
nokia 3gsm fuarında tanıtacagı teller * S60 v3 FP2 will be demoed * Nokia E61i launch * Nokia E65 launch * Nokie E90 launch * Nokia N77 launch bu siteye gırın ben burdan yararlanıyorum http://www.ringnokia.com/ Less than 100 hours until Nokia's press conference at 3GSM
The reminder with all the relevant information is in the side bar.
Find your time zone and set yourself an alarm!
Judging by my web traffic analysis today, the hottest thing is the Nokia E90. People want it now. Right now.
Let us review what we know so far: S60 v3 FP2 will be demoed Nokia E61i launch Nokia E65 launch Nokie E90 launch Nokia N77 launch
This is going to be one crazy show! I really wish that Nokia could've set up some sort of blog to cover it instead of this flash nonsense they pulled once before at CES.
Am I asking for too much? I mean I understand that this event will be covered by a lot of people. Information will be overflowing. However there are just some things I'd like to see covered from a Nokia employee's perspective. There really should be a year round, 24/7 official Nokia blog. wink wink, hint hint.
This is a message directly for Rafe at All About Symbian: I know you have a high resolution camera, a Sony Cybershot DSC-W12 to be exact. I know Nokia will probably let you take a few of these devices to your hotel room for a day. I also know you have a pro Flickr account so I just have one request: upload the pictures you take in their full 5 megapixel, 2592x1944 glory.
∂н ѕαтяαηç кυℓüвü FotoKritik Portfolyo||DeviantART Gallery SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55MM LENS & SANDISK 2 GB CF CANON EF 50MM F/1.8 II & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM & CANON EF 70-200MM F/2.8 L USM (YAKINDA!) SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & MXE-60 FLASH & SONY 2 GB MS PRO DUO & SANDISK 4 GB M2 & CREATIVE EP-630 & HPM-70
Ok kesinleşen özellikleri : (Ekran büyüklüğü vb haricinde)
- Arkadaki kamera 3.2 mp (Lensin Carl Zeiss olup olmadığı şu an için bilinmiyor) - GPS kesinlikle mevcut - Klavye gece doğru&iyi görebilmek/yazabilmek için (alttan) aydınlatmaya sahip - Vibrasyon mevcut (Yanlış hatırlamıyor isem communicator serisinde bu bir ilk)
Buda bir meraklısı tarafından casus fotolarından esinlenerek yapılmış (Tam gerçeğini yansıtmasada benziyor cidden) :
Dual hinge lafı geçiyor.Eğer gerçekten dual hinge ise harika bir özellik.Yani ekran her iki tarafada dönebiliyor (Büyük ekran küçük ekran yerine yada default pozisyonu yani tam tersi küçük ekran ön yüzde büyük içeride) her iki ekranda birincil ekran olarak kullanılabiliyor.Bu ilk fotolarıda hafiften bu söylemi destekler nitelikte.İnşallah öyledir çok hoş bir özellik olur.