Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKİA E90 ANA KONU-Resimler, Teknik Bilgiler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKİA E90 ANA KONU-Resimler, Teknik Bilgiler Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sariertan

22 Mayıs 2008; 8:21:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

imea nosu ******1249**** RA-6 olanj bir cihaz eski versiyon kasayamı sahip oluyor ??

tekno2007

22 Mayıs 2008; 11:39:57 

bende n93i var ama bu aralr n90 hayranlığı sardı özellikle iç ekranı beni mest etti film izlmek clıp izlmek bu telfonal izlmek başak telfon lar kadar sevkli olmaz e90 la video clıp izlmek yolda film vss yolda giderken süper sarar

gecen gün arkdaşa aldın testlerimde video su gayet iyi fotosuda güzel ses çıkışıda tok ve sesi dolgun ses verdi

msn girmek internette dolaşmak süpersarar bir w lan olan her yerde aç gir klavyenin verdiği avntajla yzı yazmak msn yapmak bu kadar kolay olurr

hemde w lan alıcının diğer w lan alıcısı olan telefonalrdan çok çok 2 katı iyi olduğunuda belirteyeyim

bakalım ilerde alcam ama n93i satmayı düşünmüyorm

DeadSouL

27 Ekim 2008; 15:19:50 

quote:

Orjinalden alıntı: tekno2007

bende n93i var ama bu aralr n90 hayranlığı sardı özellikle iç ekranı beni mest etti film izlmek clıp izlmek bu telfonal izlmek başak telfon lar kadar sevkli olmaz e90 la video clıp izlmek yolda film vss yolda giderken süper sarar

Bende de N93i vardı. Babama devredip telefonu Nokia E90 kullanıcısı oldum ben de. Kullanım keyfine diyecek yok bu telefonun. Gerçekten de çok memnunum.

mbgok30

29 Ekim 2008; 10:38:13 

ARKADAŞLAR ELİNDE SATILIK NOKİA E90 YADA NOKİA E71 BULUNANLAR LÜTFEN BENİMLE İRTİBAT KURSUN.İZMİR VEYA YAKIN ÇEVRESİ OLANLAR TERCİH EDİLECEKTİR.AYRICA BASARI GARANTİSİ DEVAM EDEN SAMSUNG D880 İN VAR SATILIK...............
Sayfa:   <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKİA E90 ANA KONU-Resimler, Teknik Bilgiler Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Apogee GT 1066MHz DDR2
Chaintech Apohee GT Marka 1066MHz 4GB DDR2 Kit
Cebit 2008: nComputing Standı
Cebit 2008: nComputing Standı nComputing birden çok bilgisayar kasası yerine tek bir bilgisayar kasası kullanmamızı sağlayan çözümleri ile bizleri bir çok masrafdan kurtarıyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar