ben de anladım da neyi sorduğunu ram miktarı soruyla direk ilgili gibi geliyor bana. cihaz 80 mb ram'e rağmen hafızasını verimli yönetemiyorsa hiç çıkmasın piyasaya zaten :)
Communicator cihazından bahsediyorsak bence de kıyas kabul etmez bu konuda, ancak tabi bilinen en verimli cihazlardan biri E61 olduğu için E61'i referans alarak faydalı bir kıyaslama yapılabilir..
Yandım ben 4 saate yaklaştı toplam yazdığım halende yazacak çok şey var.Daha birde fotolarla screen capturler var.Biraz enine boyuna inceleme olsun derken kantarın topuzu kaçtı artık geri dönüşte yok.
Yandım ben 4 saate yaklaştı toplam yazdığım halende yazacak çok şey var.Daha birde fotolarla screen capturler var.Biraz enine boyuna inceleme olsun derken kantarın topuzu kaçtı artık geri dönüşte yok.
Oh oh ne güzel işte yahu,
bir de bol bol hem cihaz hem kıyas hem de örnek foto ve videoları eklersen mükemmel olur, hatta e-dergi haline bile getirebiliriz incelemeyi, burada bu kadar okumak isteyen e90 meraklısı olduğu sürece..
Gerçekten bizim için bir sakıncası yok tabi, hatta tamamlayıp inceleme konusunu açman en faydalısı olacak, istediği kadar uzun olsun, zararı yok aksine her okuyan kullanmış kadar olur artık..
Öyle bir meslek olması hep hayalimdi ancak araştırdım, işi kendiniz kurmadığınız sürece yokmuş..
Vipracing'e ise yakışır tabi, bence E90 için hazırladığın inceleme ile başvurup bir iş görüşmesi ayarlayabilir.. Tabi ingilizceye çevirmesi ayrı dert..
Aman sıkılmayında okurken (çok sıkıcı ve gereksiz teknik jargondan olabildiğince uzak durmaya çalıştım) gerisi çok önemli değil Yaz,yaz bitiremiyorum her konuya da öyle acaip derinlemesine ele almadım ama nasıl olduysa oldu bende baştan savma olmasın diye uğraşıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 11 Ağustos 2007; 3:58:35 >
Şimdi MetroCity Nokia Shopu aradım 3 tane geldi bitti dediler.1990 Ytlden satmışlar (sanki yemek su ya millette ne para var) Kozyatağı Karfurda Turkcell noktasına sormuştum ellerinde vardı kaç para dedim.Kız hırslı hıslı gözlerimin içine bakarak 2250 Ytl dedi.ÇÜŞ ELMASMI SATIYORSUNUZ EN KAZIK YERDE 1900 ytl dediğimde dumur olmuştu hatun.Hızlıca çıktım dükkandan. Hoşlarına gidiyor dalga geçer gibi yüksek mevla söylemek herhalde ! Biz birlikte hareket eden bir toplum olsak 2 ay almasak şu cihazları 500 milyona satmak için yalvarırlardı.
quote:
Orjinalden alıntı: Vipracing
Çok haklısınız.Gerçekten midemi bulandırmıyor değil.Bakıyorum nette ve forumda. Bu gün gittim bayide (Nokia shop Metrocity) inceledim.Tahminlerimden de ufak çok hoşuma gitti.Peşin 1900 ytl dediler işin açıkcası alıp çıkacaktım ama içime bir parça 'kurt' düştü.Şöyleki bunlar bir ne kadar bir daha ne zaman gelir belli olmaz desede satış taktiği olduğunu düşünüyorum zira bu kadar da bulunmaz hint kumaşı değil (en son P990 da yaşamıştım ilk hafta 1800,1900 ytl çekilmişti 1 hafta sonra 1500 ytl ye almıştım.Gerçi 1500 de bu günle orantılanınca kazık ya neyse o zaman göre uygundu) Nokialar özellik ile spesifik seriler de elbette düşüyor ama SE ye göre daha geç düşme yaşıyorlar (genelde) bilindiği gibi. Bu gün 2 tanede alabilirdim/dik ama almadım.İşin gerçeği 100-150 ytl pahalı olsaydı eh derdim ama arada gerçekten çok fiyat farkı var.Boşa 300 ytl ye acıdım o yüzden almadım doğrusu bu. Tabiki Ereyonun fiyatıda bunda etkili olmadı değil ama asıl neden her Nokia shop un kafasına göre bir fiyat belirlemiş olması. Shop taki arkadaşlara da sordum : Bakın Sirkeci bayisinde 1.850 civarı siz 1900 un üstünde istiyorsunuz (üstelik peşin) böyle bir sitede şu fiyata üstelik sizin ile aynı garanti şartlarına sahip cihazı 1650 civarına satıyorlar diye.Arkadaşlarda mümkünü olmadığı konusunda ısrar ettiler ellerindeki giriş faturalarını vb gösterdiler (1830 ytl ye dükkan girişi var görünüyor) en son 1900 ytl dediler (İlk başta 2000e yakından kapı açmışlardı) bende 50 ytl için Sirkeciye gitmeye üşendi isemde almadan çıktım geldim.
quote:
Orjinalden alıntı: bynedim
Vipracing bence ereyon'u iyi araştır, çünkü sadece belli mağaza ve depo vergilerinden tasarruf edip internet üzerinden sıfır kvk garantili bir cihazı da 300 ytl altına satmaları pek normal gözükmüyor.. Bilindik bir site ama alışveriş pek yapan veya yaptım memnunum diyen görmedim..