ben de anladım da neyi sorduğunu ram miktarı soruyla direk ilgili gibi geliyor bana. cihaz 80 mb ram'e rağmen hafızasını verimli yönetemiyorsa hiç çıkmasın piyasaya zaten :)
Communicator cihazından bahsediyorsak bence de kıyas kabul etmez bu konuda, ancak tabi bilinen en verimli cihazlardan biri E61 olduğu için E61'i referans alarak faydalı bir kıyaslama yapılabilir..
Yandım ben 4 saate yaklaştı toplam yazdığım halende yazacak çok şey var.Daha birde fotolarla screen capturler var.Biraz enine boyuna inceleme olsun derken kantarın topuzu kaçtı artık geri dönüşte yok.
Yandım ben 4 saate yaklaştı toplam yazdığım halende yazacak çok şey var.Daha birde fotolarla screen capturler var.Biraz enine boyuna inceleme olsun derken kantarın topuzu kaçtı artık geri dönüşte yok.
Oh oh ne güzel işte yahu,
bir de bol bol hem cihaz hem kıyas hem de örnek foto ve videoları eklersen mükemmel olur, hatta e-dergi haline bile getirebiliriz incelemeyi, burada bu kadar okumak isteyen e90 meraklısı olduğu sürece..
Gerçekten bizim için bir sakıncası yok tabi, hatta tamamlayıp inceleme konusunu açman en faydalısı olacak, istediği kadar uzun olsun, zararı yok aksine her okuyan kullanmış kadar olur artık..
Öyle bir meslek olması hep hayalimdi ancak araştırdım, işi kendiniz kurmadığınız sürece yokmuş..
Vipracing'e ise yakışır tabi, bence E90 için hazırladığın inceleme ile başvurup bir iş görüşmesi ayarlayabilir.. Tabi ingilizceye çevirmesi ayrı dert..
Aman sıkılmayında okurken (çok sıkıcı ve gereksiz teknik jargondan olabildiğince uzak durmaya çalıştım) gerisi çok önemli değil Yaz,yaz bitiremiyorum her konuya da öyle acaip derinlemesine ele almadım ama nasıl olduysa oldu bende baştan savma olmasın diye uğraşıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 11 Ağustos 2007; 3:58:35 >