bakalım ben de bi durumumu ayarlıyabilirsem hem E61i hem E90 ı beraber kullanmayı düşünüyorum iki hat şeklinde. napıyım Vipracing sardı beni E serisine özellikle 61i ye bırakamıyorum çok bağlandım :D
Selam dostlar. uzuncadır beklediğim bu cihaz için tekrar ayaklandım bugun www.teknoalisveris.com ve www.ereyoncom.tr yı buldum nette ereyonu daha önce aradığımda nokia fiyat bildirdi bize ama cihaz henüz elimizde yok ön spariş alıyoruz demişti.Ben epey bozulmuştum.Neyse bugun tekrar aradım var dediler.Fiyat sitedekli gibi. Sonra izmirden göremden bilmeden mal almak istemem dedim teknoalışverişe sordum Kağıthanenin orada biyerlerdeymiş yerleri yalvar yakar 1650 yaptı fiyatını (ereyondan pahalı orası 40 ytlmi ne indi) ellerinde 3 tane varmiş. burada okuduklarım üzerine hiç beyenmediğim hatta çok sıradan bulduğum N95 ile aşşa yukarı aynı olduğunu okuyunca bu telin ne yalan söleyeyim bozuldum. epey fiyatı düşmeden almayı düşünmüyorum. 1600 ytlye en baba laptopu alabiliyoruz. ben şimdilik geri çekiliyorum. incelemelerinizi zevkle okyacağım. selamlar saygılar.
Kendime söz vermemiş olsaydım aynen yapardım bende dediğini
quote:
Orjinalden alıntı: mageji
bakalım ben de bi durumumu ayarlıyabilirsem hem E61i hem E90 ı beraber kullanmayı düşünüyorum iki hat şeklinde. napıyım Vipracing sardı beni E serisine özellikle 61i ye bırakamıyorum çok bağlandım :D
oguzhant : N95 ile çok benzeşsede başka segmentte bir telefon inanın kullandığınız zaman daha iyi idrak edersiniz farklarını.Yazıyı ekliyeceğim cihaz gelince umarım orada daha açık seçik olur farkları
Bu arada Turanlıyı aradım : Bana bir Teknosa adresi verdiler gittim adamların ellerinde 1 gb dışında microSd kalmamış ( o 1 gb ların da ellerinde olduğunu bilmiyorlardı zar,zor bulduk anlayın artık ne kadar ilgililer) Vatanı vb aradım hiç bir yerde 1 gig den fazlası yok.Turanlıda da 2 gb yok.Bizim yerimizden elden alabilirsiniz dediler.Mecidiyeköy trafiğine girmek istemedim (Metro ile gidiceğim trafik arap saçı gibi oralarda) aklınızda olsun. Ben ilk başta 2 gb ile yetineceğim sanırım mecburen ama bu gece yurt dışı siteleride bir kontrol ediceğim.
Dayanamadım bende Ereyon.com dan ısmarladım bir tane Nokia shoplardan açık,açık kazık yemek işime gelmedi açıkcası. Gelir,gelmez bir inceleme yapacağım. Bol açıklamalı vb. Birde yarın Turanlıdan 4GB SanDisk MicroSD SDHC buldummu tamamdır iş
kardeşim hayırlı uğurlu olsun. kaçıncı cihaz oldu bu 5 ? 6 ?
bence herzaman internetten alış veriş daha iyi.
teknosada ki adam diyoki onlar malı satıyorlar daha ilgilenmiorlar. siz ilgileniyormusunuz dedim tabi abi her zaman burdayız dedi biliyorum her zaman burdasın ama bi işe yaramıyorsunuz bi telefon alsam ertesi gün bozulsa değişim yaparmısın dedim servis raporu gerekli ulan ben zaten alsam servis raporunu kendim de değişirim. beyenmezsem geri alırmısın yok alamam ee burda dursan neee durmasan ne.
ama internet öylemi gözünün yağını yiğim al dene güzelse kullanırsın değilse salla gitsin. en güzeli vip en güzeli
bana klavye performansı önemli açıkçası e61 in klavyesini hiç beyenmedim m600 çok daha iyiydi.
ekranlar olması normal telın eranı yana dogru uzuyo 640-480 ortlama kare oluyo ama nokia comm. serisine bu uymaz yanı gayet normal haklısın one ekran koycagı yerde ekran donse jasjar gıbı olsa harıka olurdu ama busefer dkunmatık tel çıkarmazdı yanı nokianın dokunmatık serisiyle comm. serısını bırleştırmesı lazım ozman rakıp tanınmaz bence
ya kardeşim birleştirsin jasjar ile uğraştırmasın bizi. bak jasjar yapmış kullanım itibari ile wm yi sevmiyorum ama çok iyi bir işletim sistmei ona bişi demem. 640 480 de olur. jasjar gibi olur illaki boyuna uzatması gerekmez :)
Dayanamadım bende Ereyon.com dan ısmarladım bir tane Nokia shoplardan açık,açık kazık yemek işime gelmedi açıkcası. Gelir,gelmez bir inceleme yapacağım. Bol açıklamalı vb. Birde yarın Turanlıdan 4GB SanDisk MicroSD SDHC buldummu tamamdır iş
kardeşim hayırlı uğurlu olsun. kaçıncı cihaz oldu bu 5 ? 6 ?
bence herzaman internetten alış veriş daha iyi.
teknosada ki adam diyoki onlar malı satıyorlar daha ilgilenmiorlar. siz ilgileniyormusunuz dedim tabi abi her zaman burdayız dedi biliyorum her zaman burdasın ama bi işe yaramıyorsunuz bi telefon alsam ertesi gün bozulsa değişim yaparmısın dedim servis raporu gerekli ulan ben zaten alsam servis raporunu kendim de değişirim. beyenmezsem geri alırmısın yok alamam ee burda dursan neee durmasan ne.
ama internet öylemi gözünün yağını yiğim al dene güzelse kullanırsın değilse salla gitsin. en güzeli vip en güzeli
bana klavye performansı önemli açıkçası e61 in klavyesini hiç beyenmedim m600 çok daha iyiydi.