Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKİA E90

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKİA E90 Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_PainKilleR_

29 Temmuz 2007; 1:41:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ya symbian fanı değilseniz şu cihazı beklemekte/almakta fayda var bence: http://www.gsmarena.com/htc_p4550-2024.php

özellikleri birebir aynı e90 ile (3mp kamera, gps, wifi, 128 ram/256 rom falan filan) ve 20 gram daha hafif(190 gram)

bi de şahane bi klavye mekanizması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PainKilleR_ -- 29 Temmuz 2007; 1:43:17 >

tentenn

30 Temmuz 2007; 1:07:57 

değerli arkadaşlar, nokia.com.tr'den E serisi modelleri (E60/E61i/E65/E90) kıyasladığımda aralarında çok ciddiye alınacak farklar olmadığını gördüm!
E90'ın ikinci kamerası, flaşı, dev ekranı ve klavyesi için mi fazla para odeyecegiz ve neredeyse iki katı büyüklüğünde bir gövdeyi taşımak için uğraşacağız!?
kesinlikle makinayı küçümsemiyorum ama başka bir şeyler daha olmalı, aydınlatabilecek var mı?
teşekkürler...

_PainKilleR_

30 Temmuz 2007; 1:49:17 

e61, e61i, e70, e65 tamamen aynıdır donanım olarak. sadece tasarım farkı var arada.

ama e90 öyle değil. gps alıcısı var. ram'i daha yüksek(128 mb. diğer nokia modelleri 64 mb. kullanılabilir ram 80 mb dier modellerde 20 mb). işlemci mimarisi n93, n95 ile aynı. yani yüksek performanslı.

Vipracing

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2007; 6:26:16 

E90 esk, communicatorler gibi kendine özel (S80) yazılıma pek sahip değil ama (bir iki ufak adaptasyonu saymaz isek) _PainKilleR_ in dediği gibi hiçte azımsanmıyacak ekstraları var.

Web sitem
Fotoğraflarımı görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2007; 8:06:36 

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

e61, e61i, e70, e65 tamamen aynıdır donanım olarak. sadece tasarım farkı var arada.

ama e90 öyle değil. gps alıcısı var. ram'i daha yüksek(128 mb. diğer nokia modelleri 64 mb. kullanılabilir ram 80 mb dier modellerde 20 mb). işlemci mimarisi n93, n95 ile aynı. yani yüksek performanslı.

+1 velakin boyutu problem olabilir. şunu N95 gibi yapıp tam ekran dokunmatik yapabilirlerdi
ama o zamanda internet tablet gibi 1 şey olurdu.

··¤(`×[¤ Everything by Reis-i Eagles™ ¤]×´)¤··
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Matrax - Zekirdek - ZKC | Yiyemeyeceğin Muzu Soyma
_PainKilleR_

30 Temmuz 2007; 14:29:56 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

+1 velakin boyutu problem olabilir. şunu N95 gibi yapıp tam ekran dokunmatik yapabilirlerdi
ama o zamanda internet tablet gibi 1 şey olurdu.

dokunmatik olsun, bu özellikleri barındırsın diyorsan ya sony ericsson p1 ya da windows mobile işletim sistemli bi pocket pc almak lazım yukarıda gösterdiğim htc gibi.

şahsen bu cihazın özellikleri süper olsa da 210 gram olması ve boyutu yüzünden profesyonel amaçlı olarak iş için kullanmayacak birisi için gereksiz.

hatta yabancı bi forumda bellek yetersiz hatası verdiğini okudum. eğer gerçekse cidden uzak durulası bi ürün.

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

30 Temmuz 2007; 14:38:29 

ben illa nokia olsun diyenler için dedim

Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Vipracing

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2007; 5:15:33 

Genpayı arada bir yokluyorum artık hiç bir laflarına güvenmiyorum (Zaten şüpheliydimde artık iyice emin oldum )Geçen hafta Ağustosdu şimdi Eylül ortası gibi demeye başladılar.Bari bilmiyoruz şu an için hiç bir şey kesin değil desinler olsun bitsin.

Web sitem
Mert
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2007; 9:57:13 

aynen öyle yaw desinlerki bilgi gelmedi.hep uydurmasyon dediğimiz yönteme gark olmaktalar...

tentenn

1 Ağustos 2007; 10:34:25 

bir terslik olmazsa almanya'dan e90 getirtiyorum, ancak kart siparisi atlandi, 2 gb'lık sd kart takabiliyoruz diye biliyorum ve bence mutlaka takilmali da, bu kadar ozellik uzerine bolca yere ihtiyac olacak

uyumlu sd karti türkiye'den bulabilirim degil mi? bir de 8 gb'a kadar kartlar var diye biliyorum, e90 bunları destekler mi?

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

torq

1 Ağustos 2007; 10:36:11 

quote:

Orjinalden alıntı: tentenn

bir terslik olmazsa almanya'dan e90 getirtiyorum, ancak kart siparisi atlandi, 2 gb'lık sd kart takabiliyoruz diye biliyorum ve bence mutlaka takilmali da, bu kadar ozellik uzerine bolca yere ihtiyac olacak

uyumlu sd karti türkiye'den bulabilirim degil mi? bir de 8 gb'a kadar kartlar var diye biliyorum, e90 bunları destekler mi?

Ben 2 gb sandisk takmistim sorun olmamisti.
eminim ki 4 ve ya da 8'i de destekler.

Vipracing

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2007; 17:03:12 

8 i destekliyor 2 ve biraz zorda olsa 4 de bulunabiliyor.

Web sitem
Mert
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

1 Ağustos 2007; 17:07:02 

quote:

Orjinalden alıntı: tentenn

Türkiye'de 4 ve 8 lik kart yok benim bildiim

kayıt yaparken getiren kişinin pasaportu ve cihazın faturası lazım unutma

hazar20012001

2 Ağustos 2007; 2:25:42 

Ben E90ı Doğubankda gördüm arkadaşlar 2 dükkanda var üst kattaki dükkana sordum 1350 dolar dedi ama 2007de türkiye girişi yapmış bi pasaportta istiyo, kayıt etmek için heralde

==>H A Z A R<==
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
Vipracing

Sisteme Gözat

2 Ağustos 2007; 5:42:36 

1.700/1.800 civarına spot ları var kayıtta ettirilmiş.Gerçi bu cihazın resmi olanını beklemek farz oldu(Zaten bu kadar bekledik) Gerçekten garantisi olmayan bir cihaz için bana göre çok pahalı.

Web sitem
Mert
Reis-i Eagles