Bu şu ana kadar bir Türk sitesinde gördüğüm ilk ilanı oldu Yanlız siteyi tanımıyorum.Yani güvenilir (Fiyatlarına) bir sitemidir bilmiyorum.Eğer güvenilir bir site ve kvk/genpa vb garantili satıyorlarsa sevindim düşündüğümden biraz aşağı fiiyata gelmiş olur
Konuyu sürekli takip ediyorum ve N93'ten sonraki cihazım mutlaka E90 olucak ama daha cihazın piyasaya girdiği yok, biz fiyatının düşmesini veya ikinci ele düşmesini bekliyoruz.. Çok moral kırıcı bi durum, haberleri bekliyoruz.. Türkiye'de spotu da yok sanırım henüz.. Bu yaz sonu yani eylülde Amerika'dan arkadaşlarım geliyor, artık onlara getirtebilirim en güzeli ama orada da ucuz değil ki..
ABD de eylül civarında sim free olan 750-800$ arasına rahat alınır diye düşünüyorum çünki şu anda bile 1000$ altında alınabilme şansı var artık.Avrupada çoğu yerde 17 Temmuz telafuz ediliyor (Finlandiya vb gibi ülkelerde varda mesala İngilitere Ağustosu bekliyor sanırım Türkiye çıkışıda Ağustosa denk gelicektir) İtlayda da şu an satışta Fransada haftaya başlıyor (resmi olarak) Yaniu zak bir hayal değil
Sevindim E90 cıların yok olmadığına