Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Nokia E90 bence gelmeden eridi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Nokia E90 bence gelmeden eridi Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
oktayakgoz

21 Haziran 2007; 18:17:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: muratgüven

Avuçiçi bilgisayarlar (pda) ve communicator e90 arasında ben de kararsız kalıyorum..Pda'leri de inceliyorm bir taraftan..İş için pdaler daha yaygın.Hiç communicator kullanmamış biri olarak E90'a temkinli yaklaşıyorum..Bir çıksın,eleştrileri görelim,yorumlara bakalım..Sonra karar netleşecek..

neyine temkinli ynaşıynuz biraz büyükçe bi ekran farkı başka bişi yok. s60 arayüz açınca büyk ekranda görüyorsunuz 330 mhzişlemi ki pda larda 520 mhz var. şayet işletim sistemlerine göre kıyaslarsanız e61 ile bi farkı olmayacaktır. sonuç olarak göreceğiniz s60. e90 da güzel bi klavye iyi bi ekran başka bişi beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 21 Haziran 2007; 18:21:14 >

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
oktayakgoz

21 Haziran 2007; 18:20:20 

quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

endonezyada 1198 dolardan şanslı ve saatlerce sıra beklemiş 1000 kişiye ayın 13 ünde satılmıştı.Ulen Türkiye de niye yapmazsınız ki bunu

bu telefon kesinlikle bu fiyatı hakketmior bence. 1600 ytl çok büyük bi rakam ki belki daha fazlada olabilir. zaten bu tarz telefonların fiyaları hızlı düşer ve ikinci elleri olmadığından elinden çıkarmak isteyen birinden iyi bi fiyata alabilirsiniz

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
Ayaz77

21 Haziran 2007; 18:54:17 

hiç bir tel bu fiyatları haketmiyor.Türkiye de fiyatlar uçuyor.
bynedim

Sisteme Gözat

21 Haziran 2007; 20:19:06 

Doğru söyledin, artık piyasa iyice yükseldi, elimize ne geçiyor ki 1500 ytl'ye çıkarsa iyi diyoruz.. Vergileri vs. düşsek bile çok çok yüksek rakamlar, komple bir elektronik cihaz olarak bence bu yeni modeller çıkış fiyatlarını haketmiyor.. Ancak mantığımız değişmeye başladığından olumlu yaklaşıyoruz..

N93-N95'ler 500-600 ytl seviyesinde olsa da bu cihaz 750'den çıksa yine çok pahalı derdik..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
Ayaz77

22 Haziran 2007; 12:27:52 

Biz burda çenemizi yorarken nokia sayesinde elalem telefon için bel kılıfı arıyor.

http://my-symbian.com/forum/viewtopic.php?t=32786

şu nokianın e serisinden ve satış planlamasını yapandan sorumlu adamı elime bir geçirsem agrrrrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 22 Haziran 2007; 12:31:36 >
Ayaz77

22 Haziran 2007; 16:14:51 

finlandiya 880 euro
tcuneytb

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Haziran 2007; 16:28:08 

quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

finlandiya 880 euro

finlandiya 880 euro = Türkiye 2000 YTL (makul bir şekilde )

PS3 60GB PAL

PSN ID: tcuneytb
Bitirilen Oyun: COD 3, Resistance FOM Oynanılan Oyun: Genji: Days of the Blade, Motorstorm, Virtual Tennis 3, Warhawk, Ninja Gaiden Sigma, LAIR, NFS Prostreet, COD 4, UDF ve Vegas2
Ayaz77

22 Haziran 2007; 16:31:44 

arkadaşlar e 90 nın yeni firmware çıkmış hadi update edelim

Ekteki dosya (1)
muratgüven

22 Haziran 2007; 16:44:11 

Ya iyi hoş ta Turkiye'de Vodafone,Avea ve Turkcell 3G'de değil.Bu tarz cihazlar görüntülü konuşmaya bile müsait.Türkiye2de altyapı bu telefonları tüm özellikleriyle kullanmaya müsait değil ve pahalı oluşunun en önemli nedeni yeni şebekeleri destekliyor olmaları..Bunu kimse dikkate almıyor..

muratgüven

22 Haziran 2007; 16:47:42 

HSDPA (3.6 Mbit/s’ye kadar) ve 3G Türkiye'de var mı? Olmayan şebeke özellikleri için en son model telefon alsak ne olur almasak ne olur? 3G Türkiye'ye gelene kadar bu modeller zaten çoktan üretimden kalkmış olur..

Vipracing

Sisteme Gözat

22 Haziran 2007; 19:52:27 

3G olsa iyi olurda olmaz ise olmaz benim için : wi-fi.

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
muratgüven

22 Haziran 2007; 21:07:38 

Wi-fi telefon benim içinde olmazsa olmaz.Çeşitler giderek artıyor.Samsung'dan 3,Sonyericsson'dan 2 yeni model geliyor..Nokia'nın da pekçok yeni modeli var..

bynedim

Sisteme Gözat

23 Haziran 2007; 2:22:12 

Son zamanlarda SE'nin ve Nokia'nın birçok üst segment modelini denedim, kendime cihaz arama bahanesi ile.. Ve Türkiye'de neden SE'ye oranla bu kadar tercih ediliyor bir Türk olarak anladım.. Nokia yaptığı cihazlara bir özellik koyduysa mutlaka o özellikler ayrı ayrı hakkını veriyor, diğer özellikler ise fazla ön plana çıkmıyor.. SE'de ise sürekli her özellikten biraz biraz kalite sunuyor.. Yani herkes her modeli kullanabiliyor.. Böylece nokia biraz daha ihtiyaca yönelik modellere yöneliyor ve ihtiyacı karşılayan kaliteyi cihazlarla getiriyor..

Bence hiçbir zaman beklediğimiz mükemmel cihaz da piyasaya çıkmayacak ama yavaş yavaş nokia bu yönde ilerliyor çünkü artık atacak farklı adımlar kalmadı.. E90'da bu başlangıcın cihazlarından..

..En güvenilir insan, güvenmeyi bilen insandır..
Ayaz77

23 Haziran 2007; 10:33:16