Evet çok iyi performanslı avuçiçi pda'ler var.Asus P535 mesela.Fakat bunlarda da multimedya özelliklerde birşey eksik kalabiliyor.Windows tabanlı Asus P535 çok beğeniliyor ama kamerası 2MP ve radyo yok mesela..Her aradığınızı (multimedya+internet+pda özellikleri) bir arada olan bir şeye ben rastlayamadım hala..Multimedya tarafı çok güçlüyse pda tarafı zayıf oluyor,pda tarafı güçlüyse multimedya özellikleri tam olamayabiliyor..
htc nin yeni modelleri var ekran 640 480 bence nokianınkinden iyi en azından bi tipi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 12 Haziran 2007; 15:21:10 >
Nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa, orada itimat ve itaat vardır; itimadın ve itaatın olduğu yerde Disiplin; disiplinin olduğu yerde Huzur; huzurun olduğu yerde Başarı vardır...
Arkadaşlar.. kusura bakmayın biraz cep telefonu cahiliyim sanırsam :) Bana N95 ile E90 arasındaki multimedia farklılığını anlatabilecek bir de genel olarak multimedia yı anlatabilecek var mı telefonlar için? Önceki mesajlarımın birinde "Dönen Resim Galeri'si daha bir çekici geliyor" demiştim.. İş adamı değilim ve eğlence olarak beni tatmin edecek bir telefon istiyorum... E90 daha bir ciddi gibi geliyor bana ve N95 daha bir sempatik ya da multimedia gibi geliyor :) Ama işte dediğim gibi Multimedia farklılığını bana söyleyebilecek arkadaş var mı acabA?
Endonezya ve 1200$'ı duyunca iyice niyetlendiğim N93'ü aldım bugün.. E90 piyasaya girip, değer kaybedip uygun rakamlara gelinceye kadar beni bu cihaz idare eder..
Endonezya ve 1200$'ı duyunca iyice niyetlendiğim N93'ü aldım bugün.. E90 piyasaya girip, değer kaybedip uygun rakamlara gelinceye kadar beni bu cihaz idare eder..
hayırlı olsun boşver iyi yaptın bekle bekle nereye kadar bi de fiyat tabi ben de n95 düşünmeye başladım.
bu arada ne kadara patladı alet?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 14 Haziran 2007; 20:20:59 >
hayırlı olsun boşver iyi yaptın bekle bekle nereye kadar bi de fiyat tabi