Şimdi Ara

HTC Android 5.0 güncelleme takvimi sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj






  • HTC Android 5.0 güncelleme takvimi sızdırıldı


    Vietnam kaynaklı bir site olan htcviet.vn HTC'nin Android 5.0 Lolipop güncelleme takvimini sızdırdığını açıkladı. Sızdırılan belgeye göre HTC'nin 15'den fazla cihaza Lolipop güncellemesini vermesi bekleniyor.




    Amiral gemisi modelleri One M8 ve One M7 ocak ayı içerisinde Lolipop güncellemelerine kavuşmuş olacak. Şubat ayında ise diğer tepe modeller One E8 , Desire Eye, One M8 Eye ve Butterfly 2 modelleri Android 5.0 Lolipop sürümüne kavuşacak.

     





     




    Mart ayında güncelleme alacak cihaz listesi çift simli One M7 , One Max , Desire 816, Desire 820u, One M8 Mini ve Çine özel  One E8, One E8 Eye modelleri olarak gözüküyor. Nisan ayında ise Lolipop güncellemesine kavuşacak son cihazlar Desire serisinin 510,610 ve 820s modelleri ile One M7 Mini modeli olacak.



    Sızdırılan belgeye göre güncelleme takviminin Nisan ayında bitirilmesi planlanıyor. Ancak yeni Sense arayüzünün ne zaman çıkacağı ve cihazlara geleceği henüz belli değil. Yeni çıkacak Amiral gemisi M9 ile birlikte yeni Sense arayüzünü HTC akıllı telefonlarda görmeye başlanacağı düşünülüyor.







  • eğer bu cihazlarin hepsine verirse bir htc kullanan olarak gercekten helal olsun derim,bu kadar fazla modele guncelleme veren daha ben gormedim.. desire 610'a gelecek olmasida asiri mutlu etti beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabirsizlikla M8 im icin bekliyorum

  • 1 sene olacak HTC 8X'e 8.1 güncellemesini final olarak sunmadı. Sunacağım diye diye bekletti, artık gelme umudum kalmadı zaten. Bu yüzden HTC'nin güncelleme laflarına pek inanmıyorum.

  • One Max M7'den daha pahalıya satılan bir telefondu ama güncelleme takviminde çok geriye atılmış, en azından M7 ile aynı anda almaları lazımdı diye düşünüyorum. Fakat tüm bu cihazlara 5.0 getirirse kendini affettirir çokta doğru bir hamle yapmış olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 tane cihaz demişsiniz ama hepsi m7/m8 zaten. M8, E8, M8 eye, M8 eye china, E8 china vs vs.

  • berkerden kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibi bekledim bekledim hikaye htc ise 2kere dusunmek lazm. Samsung hikaye lg g3 aldim kafam rahat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alali iki yıla yaklasti piyasadaki en hizli z 5,0 alacak markalardan biri. (google nexus disinda) htc telefonu desteklemiyor diyenlere gülüyorum artik :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 16 Ocak 2015; 7:47:39 >
  • Roark kullanıcısına yanıt
    G3 ile uzunca bir süredir 5.0 kullanıyoruz söylemesi ayıp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brucedeluxe

    G3 ile uzunca bir süredir 5.0 kullanıyoruz söylemesi ayıp

    en hızlı alan demedim. Zaten g3 yeni çıkmış bi telefon tabii ki alacak. Plastikte 10.0 kullansan nolacak o da ayrı bişey ama neyse .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 16 Ocak 2015; 10:06:08 >
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Ne desem bilemedim, kasa konusunda bir şey de diyemem zaten. HTC nin kasa kalitesi ortada :) LG nin kasa kalitesi kötü değil fakat bir HTC değil doğruya doğru.
  • Eğer dedikleri gibi olmazsa insanların güveni kalmaz htc ye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 M8 G3 arasinda kaldim G3 aldim kafam rahat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc google play edition olan m7 ve m8 için zaten 5.0 yayınlamıştı bugün yarın bize gelir diyordum. Htc güncellemenin ne kadar önemli olduğunun farkında ayrıca geçen yıl içinde az model çıkarması işini kolaylaştırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 16 Ocak 2015; 11:19:03 >
  • g3 aldın kafan rahatmı bn cok merak ediyorum g3ün 2k ekranla o işlemci o gpu ile uygulamalar oyunlar 2kya opti olunca nediceksin snapdragon söylüyor kardeşim biz o işlemciyi 2k için üretmedik diye bu arada acaib lg fanıyımdır 1hafta öncesine kdr g2kullanıcısıydım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korkusuz314

    Note 4 M8 G3 arasinda kaldim G3 aldim kafam rahat

    Kafan çok da rahat olmasın. Lgnin 2k ekrani ve yazilim turu rami fazla yoruyor. Sen o 2k ekraninla bir zaman sonra kasim kasim kasilan telefonunu kullanirken m8 hala stabil olacak. Ki su anda bile bile g3un tepkime suresi dusuk. Guzel olmayan bir telefon degil fakat insanlari tongaya dusurup satis elde etmek icin cikarilan bir telefon. Ufacik ekrana 1080 p den gerisi cok sacma geliyor. Bakinca ayirt bile edilemiyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıca çıkarıp eksikleri olucağına bu şekilde planlı programlı çıkarmalarını çok daha mantıklı buluyorum.
    Ayrıca yavaş olduklarından ziyade sense 7 üzerinde çalıştıklarını düşünüyorum kanaatimce bundan dolayı diğer üreticiler gibi bir an önce güncelleme yayınlamadılar.

  • 2014 şubat ayinda Htc Desire 500 almıştım kontratlı,bir cihaz hiç mi güncelleme almaz..hala 4.2.2. Gecen eylülde bir arkadaşıma sattım neyseki..ama hala taksitlerini ödüyorum..

  • ocakta aldığım desire 820 ye android 5.0 gelme olasılığı nedir

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.