Şimdi Ara

fiat palio 2008 hava filtresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sa arkadaşlar. aracım 2008. 1,4 benzin lpgli palio. aracı alalı 2,5 ay oluyor. hava filtresini şundan almak istiyorum. sizce bu filtre benim araca uygun mudur ? yani tüm paliolarda hava filtresi aynı mı oluyor ?

    http://www.hepsiburada.com/liste/fuji-fiat-palio-hava-filtresi-fh20106p/productDetails.aspx?productId=otmfh20106p&categoryId=20023958&SKU=OTMFH20106P

    ayrıca kendim değiştirmek istiyorum. aracı her seferinde ustaya götürmektense böyle şeyleri kendim yapmak ve öğrenmek istiyorum. sizce ustası olmayan biri bunu yapabilir mi ? bilgilendirirseniz sevinirim. bi de bundan kaç tane almam lazım. bi tane mi oluyor ?

    ayrıca filtrelerden başka neleri değiştirmem gerekir ? hepsini değiştirmeye gerek var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 13 Ocak 2015; 14:35:59 >







  • Filitreyi değiştirirsiniz basit bir şey. Ama bildiğim kadarı ile hava filitresi değiştiğinde gaz ayarı da yapılması gerekiyor.
  • Sanayide her parçacıda var, sökmesi çok kolay, eskisini göstererek al fiyatı sanayide daha ucuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralı araçlarda gaz ayarı var mı ?

    Tamam demekki sanayide değiştirmek gerekiyormuş. Peki hava filtresi dışında değiştirmemi önereceğiniz başka filtre varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt filtresini yağ filtresini değiştirin aracınızın yağınıda değiştirin. Malum kış ayı aracınızın soğutma suyunda ki antifrizi ölçtürün sağlıklı değilse ekleme yapın. Lastik hava basıncınızı v.s kontrol edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bediboy

    Yakıt filtresini yağ filtresini değiştirin aracınızın yağınıda değiştirin. Malum kış ayı aracınızın soğutma suyunda ki antifrizi ölçtürün sağlıklı değilse ekleme yapın. Lastik hava basıncınızı v.s kontrol edin.

    Hocam yağını, lastiklerini, antifirizini değiştirdim. Bi filtreler kalmıştı. O dediklerini de değiştireyim o zaman. Eyv. Bilgiler için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağı değiştiren usta yağ filtresini nası değiştirmedi hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bediboy

    Yağı değiştiren usta yağ filtresini nası değiştirmedi hocam

    Hocam tanıdık bi ustam yok. Bilmediğim adamlara gidiyorum. Yağı bitmiş bi bakıver dedim. Yağını suyunu tamamla dedim. Üstten yağ koydu. Bi de aracı kaldırıp şansızman yağımı öyle bi şey koydu. Antifiriz koydu tamam dedi. Bende yeni yeni öğreniyom işte.böyle parça parça iş yaptırması da can sıkıcı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız hocam o konuda siz bakım yaptırdığınız km'yi not edin sonra bakım aralığı işte ne ise palioların ona göre rutin olarak filtreleri yağını değiştirirsiniz. Bu arada hayırlı olsun aracınız
  • Bence sanayiden kendiniz alın, eskisini sökün aynısından alıp takın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail4444

    Filitreyi değiştirirsiniz basit bir şey. Ama bildiğim kadarı ile hava filitresi değiştiğinde gaz ayarı da yapılması gerekiyor.

    sıralıda olmaz
    karbüratörlü de senin dediğin olay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bediboy

    Haklısınız hocam o konuda siz bakım yaptırdığınız km'yi not edin sonra bakım aralığı işte ne ise palioların ona göre rutin olarak filtreleri yağını değiştirirsiniz. Bu arada hayırlı olsun aracınız

    Eyv. Hocam teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.