Şimdi Ara

Heroes of the Storm'un Beta Güncellemesiyle Ranked Modu Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

Blizzard'ın bir süredir kapalı alfasını gerçekleştirmekte olduğu Heroes of the Storm'un yarından itibaren başlayacak olan beta testleri bazı yeni özellikleri de beraberinde getiriyor.

Oyuncuların önem verdiği, kendi seviyenizdeki oyuncularla eşleşmenizi sağlayacak olan Ranked modu, bu güncellemeyle oyuna ekleniyor olacak. Ayrıca beta güncellemesiyle gelen diğer değişiklikleri de aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

• Ranked mode için level 30 ve 10 hero yu aktif etmiş olmanız isteniyor. Heroes of the storm şimdiden çok keyifli. Blizzard ın bazı yaptırımları hiç hoşuma gitmedi. Bazı hero skinlerinin yalnızca parayla açılması çok kötü olmuş.
    Oyunu dota kadar çok sevdim.
    Artıları: çok fazla harita, özgün(orijinal) tok tasarımlar.
    Eksileri: Kamera açısı çok fazla yakın. Bilen yardım eden olursa çok sevinirim, kamerayı biraz daha yukarı almanın çaresi varmı. Bazen seçemiyorum ne yaptığımı...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eğer kameran internette gördüğün gameplay videolarından daha yakın değilse sıkıntı yok demektir. Bu tür oyunlarda kamera açısı herkesin eşit bir ortamda oynaması için belirlenmiş maksimum kamera uzaklığı ötesine "legal" yollarla geçemezsin.

• Moba larin supermani gel artik. Dota ve lol dan kurtar bizi

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadsalar bu oyun çıktıgı zmn free2play mi olcak lolden geçebilrimide

• quote:

Orijinalden alıntı: Curtius

Eğer kameran internette gördüğün gameplay videolarından daha yakın değilse sıkıntı yok demektir. Bu tür oyunlarda kamera açısı herkesin eşit bir ortamda oynaması için belirlenmiş maksimum kamera uzaklığı ötesine "legal" yollarla geçemezsin.

Umarım alternatif bir kamera açısı sunarlar. Çünkü kamera çok yakın bence. Heroların detayları çok güzel gözüküyor ancak, dota lol hon vb oyunları oynadım bu kadar kamera beni rahatsız etmemişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.