Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS F3Jc ORTAK PAYLAŞIM ALANI(İnceleme,öneri ve sorunlarınız)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Cevap: ASUS F3Jc ORTAK PAYLAŞIM ALANI(İnceleme,öneri ve sorunlarınız) Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
emirvahdet

4 Aralık 2006; 23:36:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: iborion

arkadaşlar oyun oynayan ve oyunla ilgili kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar için şunu söyleyeyim alet gerçekten iyi
1 haftadır nfs carbon ve Battlefield 2142 oynuyorum tık yok ancak şunu da belirteyim adaptörle çalıştırdığınızda performansın yükseleceğini göreceksiniz

ewt, oyunu süper performansta çalıştırınca takılma olmuyor . orneğin pes6 details: high 1280x800 denedim yawaşlamadn oynadım,
bunun için nvida ekranından en yüksek güç tüketimini seçmeniz lazım , süper performansa almanız lazım ve adaptörün takılı olması lazım...

Dark Tranquillity - Insanity's Crescendo
emirvahdet

4 Aralık 2006; 23:53:53 

quote:

kenya64 bilgisayarı istanbuldaki servise gitti değil mi?kozyatağı taraflarında bir yere..

servis çamlıcada üsküdar dan ümraniye ye giderken libadiye kavşağının üst tarafında kalıyor çamlıca fidanlığı karşısında
gitmek isteyen olursa ulaşım kolay üsküdardan hemen hemen tüm 9 lar we 11 ler geçiyor kadıköyden 14 ler ve 13, taksimden 129t ile biraz geride inip 300 - 400 metre yürümeniz gerekiyor. topkapıdan 522 ler önünden geçiyor... binmeden önce sorun tabi çamlıca fidanlığından geçermi diye 129 t içinse çamlıcada inmeniz gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirvahdet -- 4 Aralık 2006; 23:59:34 >

shadowboss

5 Aralık 2006; 0:50:49 

arkadaşlar bildiğiniz üzere ekran kartı ramden yiyor ben fazla oyun oynamıyorum bu yüzden ekran kartının ramden kullanmasını engellemek istiyorum bunu nasıl yapabiliriz. bide nvidia kontrol panelinde direk 512 mb olarak görüyoe ekran kartını yani sürekli yiyor ramden buda çok kötü benim için lütfen yardım

ASUS F3JC 15.4 WXGA CORE2 DUO T5600 1GB RAM 667MHZ GEFORCE GO 7300 100GB HDD(5400RPM) 9CELL PİL WEBCAM
Scaevola

5 Aralık 2006; 6:25:45 

Hayır. Ekran kartı gerekmedikçe ram'den yemez. Zaten turbocache'in özelliği o. Yani, control panel'de 512 görünmesine aldırma.

DeScOnT

5 Aralık 2006; 10:12:48 

quote:

Orjinalden alıntı: emirvahdet

lcd sorunu asus larda oluyormuş sanırım bugün servise gittim 3 kişi ekran gitti diye geldi sevinsem mi aldım diye üzelsem mi f3jc yi...

bende geçen hafta aldım performanstan memnunum diyebilirim fakat tek bir konudan şikayetçiyim: klayve çok ama çok dandik 0 tuşana bastım tuş fırladı sora takamadım kırıldı, servise götürdüm yardım ederiz tuş gelirse dediler ama sanmam, yoksa klavye parası istiyorlar, çok saçma benim suçum sanki, sol alt taraf gevşek gacur gucur sesler gelio, içine göçüo klavye, o sorunu sölemedim bi daha götürücem servise gıcık oldum tuş takımına gerçekten, yoksa şimdilk ben de bi sorun yok lcd sorunnunu duyunca üzüldüm ama inş. başımıza gelmez bizimde böle bi sorun servislerin bekletmesi olayı da çok gıcık türkiye zaten işe yaramaz bi memleket herkes cebe nası para indirebilirimin derdinde gerçi gittiğim yerin niyeti iyi idi gel tuş düşerse elimize hallederiz dedi ama genel olarak konuştum gümrük ve ipod servisinde başıma gelenlerden söylüyorum ayrıca madem hiç birşey garanti kapsamına girmiyor neden boşuna kdv werip türkiyeden alalım ki??...

arkadasım birsey soracagım yazmıssın gerci...
ya eminsin degil mi 3 kisinin daha ekranınin gittiginden..peki ekranı gıdenlere sordun mu nasıl oldu falan diye yada bilgisaayarı verirken servise ne dediklerine kulak misafiri oldun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeScOnT -- 5 Aralık 2006; 10:14:22 >

NoName
emirvahdet

5 Aralık 2006; 11:17:19 

biriyle konuştum adam girer girmez senin demi ekranında sorun war diye sordu şaşırdım :D yok abi dedim benim tuşum kırıldı :D ardından bi adam daha geldi i adam da önceden bekliyordu onlar konuştular dinledim lcd sorunu f3jc de oluyormu bilmiyorum burdan birine olmuş okudğum kadarıyla ama o 3 kişininkide a3 modellerindendi...

DeScOnT

5 Aralık 2006; 11:35:19 

tesekkurler emirvahdet

NoName
sena23

5 Aralık 2006; 18:31:46 

BIOS'ta ayarı var... Test edildi, onaylandı..
quote:

Orjinalden alıntı: malbranque88

ya bişey sorcam.bu aleti en yüksek ses seviyesine getirmek için biostan ayar mı yapmak gerekiyor yapılıyorsa da nasıl yapılıyor?ben şimdiye kadar biosa girip hiç bişey değiştirmedim.

Memleketi batırdınız! Devleti batırdınız! Eğitimi batırdınız! Bir dilimiz kalmıştı onu da ATA'mın emanet ettiği gençlik batırdı!
Ne kaldı ki inandığımız...
Geriye bunların hepsini yeniden diriltecek olan uyumayan ve yeni uyanan TÜRK GENÇLERİ kaldı!
Scaevola

5 Aralık 2006; 20:11:02 

Aklıma gelmişken daha önce başka bir konu olarak açtığım ufak bir hatırlatma:

F3jc'nin ok tuşlarına atanmış olan ve Fn tuşu ile kullanılan medya tuşlarının sadece PowerDVD'de çalışıyor olması beni sinir etti. Ben de biraz araştırma sonunda direkt olarak F3jc için yazılmış olan bir program buldum. Bu programın görevi, tuşların PowerDVD yerine Winamp'i kontrol ediyor olması.

Kullanmak için, program ekle kaldır'dan ATKMEDIA/DMEDIA programını (ATK100 değil) kaldırın ve aşağıdaki linkte bulunan atkmedia.exe dosyasını başlangıç klasörüne kopyalayın. Ayrıca,eğer kaldırdıktan sonra geri kurmak isterseniz, aşağıdaki rar dosyasının içinde ATKMEDIA programının en son sürümü de mevcut.

http://****.com/files/2552535/f3jcwinamptuslari.rar

(*** yerine rapidshar e gelecek)

(Ayrıca not: Winamp kapalıyken play/pause tuşuna basarsanız Winamp açılır.)

emirvahdet

5 Aralık 2006; 21:13:51 

quote:

Orjinalden alıntı: Scaevola

Aklıma gelmişken daha önce başka bir konu olarak açtığım ufak bir hatırlatma:

F3jc'nin ok tuşlarına atanmış olan ve Fn tuşu ile kullanılan medya tuşlarının sadece PowerDVD'de çalışıyor olması beni sinir etti. Ben de biraz araştırma sonunda direkt olarak F3jc için yazılmış olan bir program buldum. Bu programın görevi, tuşların PowerDVD yerine Winamp'i kontrol ediyor olması.

Kullanmak için, program ekle kaldır'dan ATKMEDIA/DMEDIA programını (ATK100 değil) kaldırın ve aşağıdaki linkte bulunan atkmedia.exe dosyasını başlangıç klasörüne kopyalayın. Ayrıca,eğer kaldırdıktan sonra geri kurmak isterseniz, aşağıdaki rar dosyasının içinde ATKMEDIA programının en son sürümü de mevcut.

http://****.com/files/2552535/f3jcwinamptuslari.rar

(*** yerine rapidshar e gelecek)

(Ayrıca not: Winamp kapalıyken play/pause tuşuna basarsanız Winamp açılır.)

saolasın ihtiyacım wardı...

kosecioglu

6 Aralık 2006; 18:34:06 

sevgili arkadaşlar ürünü buldum ayırttım yarın alıyorum ama burayı 1 haftadır takip edeiyorum okudukça alıp almama konusunda kararsız kalıyorum! notbook yüzünden zaten 8 ay önce dilim yanmıştı (hp pavillon 4398 iade etmiştim) lütfen yardımcı olun!!!
-mavi ekran problemi hepsinde ortaya çıkıyor mu ve bu sorun çözülebiliyor mu?
-tuşlar herkesin dandik mi? f3f modellerinde de aynı sorun var mı?
-ram'dan ses geldiği söyleniyor ciddi bi durum mu?
-kulaklık takılınca ses dışarı veriyor ve bıos ayarlarından bu sorunun giderildiği doğru mu?
-bu adamların izmir'de servisi var mı ve bu ürünü iade etmeyi başarabilen oldu mu?

bu konuya ait 9 sayfayı da okudum, okumaz olaydım
bunca sorun yaşayan varken gidipte bile bile lades demek aptallık mı olur? gene iade etmeye kalkarsam peder beni vurur :)
andan44

6 Aralık 2006; 20:44:33 

quote:

Orjinalden alıntı: kosecioglu

sevgili arkadaşlar ürünü buldum ayırttım yarın alıyorum ama burayı 1 haftadır takip edeiyorum okudukça alıp almama konusunda kararsız kalıyorum! notbook yüzünden zaten 8 ay önce dilim yanmıştı (hp pavillon 4398 iade etmiştim) lütfen yardımcı olun!!!
-mavi ekran problemi hepsinde ortaya çıkıyor mu ve bu sorun çözülebiliyor mu?
-tuşlar herkesin dandik mi? f3f modellerinde de aynı sorun var mı?
-ram'dan ses geldiği söyleniyor ciddi bi durum mu?
-kulaklık takılınca ses dışarı veriyor ve bıos ayarlarından bu sorunun giderildiği doğru mu?
-bu adamların izmir'de servisi var mı ve bu ürünü iade etmeyi başarabilen oldu mu?

bu konuya ait 9 sayfayı da okudum, okumaz olaydım
bunca sorun yaşayan varken gidipte bile bile lades demek aptallık mı olur? gene iade etmeye kalkarsam peder beni vurur :)

- Mavi ekran sorunu ana karttaki arızadan kaynaklanıyormuş.Sadece iki laptopta bu çıktı.Bunlar istisna
- Tuşlardan ses gelebilmekte.Laptopu alırken tüm tuşlara basarak ses gelip gelmediğini anlayabilirsin.Benim ilk aldığım laptopta vardı.onu verip aynı modelin yenisini aldım.Dikkatli olursan hiçbir sorun olmaz.
- Ramlerden ses gelmiyor.Sadece hard disk ışığı yanınca çok hafif bir ses geliyor.Bu da çalışma sesi ve ancak çok sessiz ortamlarda duyabilirsin.Yani herhangi bir arıza değil.
- Kulaklıktan ses gelmesi konusunu duydun ama benimkinde varmı hiç denemedim.Ürün zaten 2 yıl garantili böyle bişey varsa serviste hallettirebilirsin.Ayrıca bu konu ile ilgili servisin birde önerisi vardı.forumu incelersen bulabilirsin.
- İzmir'de servisi var.Çankayada eski itfaye arkasında Boğaziçi bilgisayar.
Bu arada pederin karşısına çelik yeleksiz çıkma ne olur ne olmaz :))

ASUS F3JC

AbsoluteCitron

6 Aralık 2006; 23:19:38 

Hihohayttttt!!! Aldım, ben de aldım sonunda...Daha elime geçmedi ama görecez bakalım ne imiş

kosecioglu

7 Aralık 2006; 23:58:08 

eveeet artık bende asusluyum bugün itibari ile sahip oldum 1981.22 ytl fatura tutarı :) hediyem tabiki mause ve çanta; almadan önce 2 msj yukarıda kaygılarımı dile getirmiştim ve şimdi bunlara azıcık açıklık getirebilirim.
-mavi ekran olayıyla henüz karşılaşmadım belki de henüz çok erken
-tuşları özellikle alırken kontrol ettim herhangi bir problem yok ve kasaya oturmuş durumda, herhangi bir ses ve yerinden oynama gibi bir durum yok.
-ram'den gelen ses umursanacak bişey değil hatta anormal bi durum olmadığını söyleyebilirim
-pilin arkada çıkıntı durmasıda hiç rahatsız edici değil hatta bakınca baba bi pilim 9 hücreliyim ben diyor:)
-enerji tasarrufu olayı güzel bişey istediğin modda çalıştırarak enerji sarfiyatını önleyebiliyorsun beğendim
-sd kartı ilk taktığımda okumadı daha sonra fotoları aktarırken bi ince kasıldı ama 3.de hiç sorun olmadı sd kartımda bi sorun olabilir
sonuçta ilk izlenimlerle memnun kaldığımı söylebilirim ve ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim umarım sorun çıkartmaz, allah herkese daha iyilerini nasip etsin, saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosecioglu -- 8 Aralık 2006; 0:00:10 >

DeScOnT

8 Aralık 2006; 0:39:42 

hayırlı olsun gule gule kullan...
1980 iyi fiyat nerden aldın?

NoName
zovet

8 Aralık 2006; 0:41:25