F3Jc'de Vista kuruluyken VB .net 2005 kullansak performans nası olur.Hatta birde bunların yanında Delphi 2006 .net çalıştırsak
Lütfen bi yardımcı olun arkadaşlar.Pcyi almamda bu nedenler etken çünkü
Burada söylenenlere bakılırsa çok sessiz olması gerekiyor; fakat evet, ses genellikle duyulabilir düzeyde oluyor. Normalde harddisk'ler için akustik ve performans arasında seçim yapmayı sağlayan programlar olur ama Seagate için bulamadım. Daha sonra öğrendiğime göre bu modelde diskin akustiğini ayarlamak mümkün olmuyor.
Edit: Aşağıdaki adreste f3jc'nin hdd'sinin 120gb'lık modelinin (tek farkları kapasite) ses ve titreşim testi var. Fazlasıyla detaylı bir test ve en sonunda karşılaştırılan tüm hdd'lerin sesleri mp3 olarak verilmiş. Hdd sesi konusunda kafasında soru işareti olanlar ziyaret etsin derim.
asus f3jc modelini yaklaşık bir aydır kullanıyorum.bende şimdiye kadar mavi ekran sorunu hiç oluşmadı allaha şükür ama klavyenin sol tarafından biraz saha fazla ses çıkarıyor.fakat lap topu adaptörsüz kullandığımda performansında özellikle oyun oynarken ciddi bir düşüş oluyor.lap top adaptöre takılıyken power 4 gearden super performance yapabidiğim halde adaptörü çıkardığımda en fazla high performance yapabiliyorum bu da özellikle pes6 oynarken baya bi etkiliyor oyun resmen kasıyor.
asus f3jc modelini yaklaşık bir aydır kullanıyorum.bende şimdiye kadar mavi ekran sorunu hiç oluşmadı allaha şükür ama klavyenin sol tarafından biraz saha fazla ses çıkarıyor.fakat lap topu adaptörsüz kullandığımda performansında özellikle oyun oynarken ciddi bir düşüş oluyor.lap top adaptöre takılıyken power 4 gearden super performance yapabidiğim halde adaptörü çıkardığımda en fazla high performance yapabiliyorum bu da özellikle pes6 oynarken baya bi etkiliyor oyun resmen kasıyor.
notebook un pilden enerji çekmeye başlayınca gereken enerji için kaşılamak yerine daha az enerji harcayıp performanstan kısıyo, istersen bunu değiştirebilirsin, ancak nerde noluyo ben bilemicem çünkü daha bakma aşamasındayım bilgisayarlara, bunu da burda bi arkadaş demişti
adaptörden çıkarınca oyun performansı tabiki düşer ama bunu ayarlayabilirsiniz..tabiki daha çok pil gider..
masaüstü - sağ tık - özellikler -ayarlar - gelişmiş - geforce go 7300 - ordan powermizer diyen yere gelin..
orda gösteriyor AC de iken perf. nasıl olsun pildeyken nasıl olsun diye..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisorumvar.com -- 27 Kasım 2006; 17:34:15 >
Yaklaşık bir ay önce asus f3jc model dizüstü aldım. Forumu da takip ediyorum. Sıkça Mavi Ekran hatasından söz ediliyor. Aynı problematik benim bilgisayarda da bir kez çıktı. Neden kaynaklandığını anlayamadım. Bellek hatası gibi geliyor. Windows 98'in ilk sürümünü kullanırken masaüstünde mavi ekranla çok sık karşılaşırdık. Neyse ben istanbuldaki asus teknik servisini aradım. Onlara bu sorundan söz ettim. Bana, bize şimdiye kadar bu konuda iletilen bir şikayet yok dediler. Bir de format atıp işletim sistemini yeniden kurmamı önerdiler. Sorun devam ederse servise getirmemi ve bakacaklarını söylediler. Hepsi bu.
Ayrıca "Notebook Hardware Control" adlı programı yükleyerek pil takılıyken de ayarlarını maksimum performansa getirmen mümkün.
merhaba arkadaşlar......C yi NFTS yapıp XP pro kurmamızın ir sakıncası varmı HP laptoplardaki gibi sonra servislik olmasın makinamız.........bazen bilgisayardakasılmalar oluyo bunun sebebi harddiskin FAT 32 olası olabilirmi.........kolay gelsin
yanliz soylemeden edemem bilgisayarı biraz zorladıgında harddiskten suan tarif edemeyecegim bir müddet hafif bir ses geliyor sistem stabil hale gecincede ses kesiliyor bu arada harddiskten gelen ses harddisk ısıgı yanınca oluyor daha once laptop kullanmadım bilmiyorum belkide normal sestir bu...
arkadaşlar slm.... bende artık asus f3jc sahibiyim...şimdilik izlenimlerim iyi ses ve kamera dışında...kamerası çok net diil...bide sesi çok az...aynı sorunlar kullanan arkadaşlardada varmı yoksa benim bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor...kolay gelsin...