sanırım asus un sürücü bölümünde bununla ilgili bir hotfix var.
quote:
Orjinalden alıntı: reeves
arkadaşlar vista ultimate 64 bit yükledim . yükledikten sonra laptop tan ses çıkmıyor sağda aşağıdaki hoparlör simgesine tıkladımda hd audio digital çıkış aygıtı yazıyor heralde vista yı yükledikten sonra çıktı önceden yoktu, netice de ses çıkmıyor farklı bişiler mi yüklemem ve yapmam gerikiyor . driver ler tamam aygıt yöneticisinde de bir sıkıntı yok driverle ilgili. yardım lütfen
YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
arkadaşlar format attım windows a ses gitti ... asusun başlangıç taki açılma sesi çıkıyor ... yani hoparlör de bir sorun olmasa gerek ... driverlar da yüklü ... acaba sorun ne ve nerden düzeltebilirim ?
arkadaşlar format attım windows a ses gitti ... asusun başlangıç taki açılma sesi çıkıyor ... yani hoparlör de bir sorun olmasa gerek ... driverlar da yüklü ... acaba sorun ne ve nerden düzeltebilirim ?
bilgisayarla birlikte verilen driver cd sindeki tüm audio sürücülerini yükle, UAA driverleri de dahil olarak...
arkadaşlar laptoba f9 ile format attım sadece c ye diye işaretleme rağmen d sürücüsü uçtu patrıgin magıc prosu ile de bölmeyi yapamadım acaba bu pro laptoplarda çalışmıyo mu? çaresi yeniden format mı lütfen yardım..
arkadaşlar 106 ekran philips aldım. ancak asus f3jc mi s-video kablosu ile bağlamaya çalıştım. fakat ne yaparsam yapayım hiç sonuç alamadım. ne yapmam gerekiyo? hdmi - dvi - s-video ne biliyorsanız artık... bi şekilde bağlamak istiyorum...
arkadaşlar 106 ekran philips aldım. ancak asus f3jc mi s-video kablosu ile bağlamaya çalıştım. fakat ne yaparsam yapayım hiç sonuç alamadım. ne yapmam gerekiyo? hdmi - dvi - s-video ne biliyorsanız artık... bi şekilde bağlamak istiyorum...
Bağlantıları doğru yaptıktan sonra Fn+F8 ile görüntüyü TV ye aktarabilirsin.
s-video bağlantılarını yaptım ve fn+f8 ile yönlendirme yapmaya calıstım ama gecmedi sadece laptop goruntusunu gosterıyo. baska televizyona taktım onda calıstırdım ve goruntu aldım. sorun nerde olabılır???
s-video bağlantılarını yaptım ve fn+f8 ile yönlendirme yapmaya calıstım ama gecmedi sadece laptop goruntusunu gosterıyo. baska televizyona taktım onda calıstırdım ve goruntu aldım. sorun nerde olabılır???
başka tv de görüntü aldıysan büyük ihtimal ilk denediğin tv de sorun vardır ya da küçük ihtimal ilk denediğn tv de kablo bağlantısı yüzünden problem yaşamışsındır.